Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-11-12, 11:43 PM   #76
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
去左新之城玩,係 6蚊 3+1 啊

但糟到爆,窄到無位搞Gag,成班友係下下Full Combo啊, 但睇落去更本超無癮... (玩到jubeat咁無晒趣味...)

我去返 Smart Game 玩算
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 02:07 AM   #77
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
引用:
作者: TCS_disable 查看文章

但糟到爆,窄到無位搞Gag,成班友係下下Full Combo啊, 但睇落去更本超無癮... (玩到jubeat咁無晒趣味...)

我頭先11點到1點都係 Smart Game玩緊 不停打AKB...
新之城個班人勁過頭=.=唔想係個到玩,冇癮 (有人仲要帶手套...)
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 11:17 AM   #78
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
引用:

睇你段片係SmartZone,就估到新之城唔掂~
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 07:21 PM   #79
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
荃灣或者尖咀有無?..

我唔想聽日特登走多轉去旺角打
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 07:23 PM   #80
Darkmind
Senior Gamer
等待日出

註冊日期: Oct 2004
荃金6蚊兩首冇bonus track

手指掃到好痛,求解決

此篇文章於 09-12-12 07:32 PM 被 Darkmind 編輯。
Darkmind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 08:51 PM   #81
mcpy2000
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
American Pool 3+0->3+1
mcpy2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 09:02 PM   #82
小佩妍
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Darkmind 查看文章

手指掃到好痛,求解決
其實唔洗好大力去掃輕輕掂到就ok架喇
小佩妍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 09:05 PM   #83
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: kowloon 查看文章
我頭先11點到1點都係 Smart Game玩緊 不停打AKB...
新之城個班人勁過頭=.=唔想係個到玩,冇癮 (有人仲要帶手套...)
好簡單.你好認真咁係 Master 譜 full combo, 你放上去nico, 睇到嘅嘅只係異常認真拍打部似洗衣機嘅人.而唔係maimai
舊 09-12-12, 09:05 PM   #84
小佩妍

引用:
作者: kowloon 查看文章
勁都係錢煲出黎架姐......
熟隻歌記到d次序....唔太難姐.....
個譜好多網上都有得睇睇多幾次跟一跟應該都ok架
舊 09-12-12, 09:07 PM   #85
小佩妍

引用:
好簡單.你好認真咁係 Master 譜 full combo, 你放上去nico, 睇到嘅嘅只係異常認真拍打部似洗衣機嘅人.而唔係maimai
我睇日本人玩master譜(尤其係女仔)
好萌架啵@@"
就算睇ysy玩點睇都係玩緊maimai唔係拍打部機囉......
玩得好睇+fc master既係要慢慢黎架喇
舊 09-12-12, 09:58 PM   #86
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: Darkmind 查看文章

手指掃到好痛,求解決
其實呢個荃金係金禾定金星
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 10:13 PM   #87
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
金禾啦...原本粗音個位吉左.......下午裝左??上午路過都未裝........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 10:22 PM   #88
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
今日中午時見到銅鑼灣金星裝緊機
同時灣仔阿叔場那部唔見左
唔通就係呢部?
HenryAbyss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 10:28 PM   #89
TCS_disable
我有車車~

APM個環境唔錯
舊 09-13-12, 12:06 AM   #90
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
金禾啦...原本粗音個位吉左.......下午裝左??上午路過都未裝........
咁初音兩部去左邊?
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 12:41 AM   #91
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
90度旁邊原本汽水機位

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 10:42 AM   #92
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
荃金打左舖2+1,感覺拍掣準過摸screen?

部野原來單打另一邊會鎖左?如果弱手 好大壓力
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 10:50 AM   #93
TCS_disable
我有車車~

呢隻Game唯一壓力.係班認真廚面前面玩.無視就得
舊 09-13-12, 11:42 AM   #94
J+1
望過黎呀!!!!!!

如果真係要打有好多要聽熟先。。
由手機版發出
舊 09-13-12, 12:24 PM   #95
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
Love Circulation
點解會腦內 ISAJI

舊 09-13-12, 01:47 PM   #96
小佩妍

引用:
作者: J+1 查看文章
荃金打左舖2+1,感覺拍掣準過摸screen?

部野原來單打另一邊會鎖左?如果弱手 好大壓力
由手機版發出
無咩問題丫~~~~
我尋日一個人玩EASY都係咁~~~xdddd
舊 09-13-12, 02:00 PM   #97
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
http://www.nicovideo.jp/watch/sm18592265

這也是maimai其中一種玩法...........係就有鬼啦wwww
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 04:12 PM   #98
Darkmind
等待日出

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
90度旁邊原本汽水機位
賭五毛一定會火星撞地球

舊 09-13-12, 04:17 PM   #99
Darkmind
等待日出

引用:
作者: 小佩妍 查看文章
其實唔洗好大力去掃輕輕掂到就ok架喇
記得有首lv7 成首都係掃,差點掃出火花

應該係速度既問題

舊 09-13-12, 04:42 PM   #100
J+1
望過黎呀!!!!!!

手冇油就好大阻力,比摔psv 更甚。。。

所以用火酒抹手就。。。。。
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:40 PM

手機版 | APP版