Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 42 92 132 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 152  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
神龍 12:15 PM 06-05-19
魂show 個隻led 版exia
全新模exia 2.0
クラウド 12:28 PM 06-05-19
exia萬歲
wingzero_W0 02:27 PM 06-05-19
Concept Model:02 出Seed....會唔會係自由2.0

大佬出吓W系好嗎
D.K. 02:40 PM 06-05-19
GFF 咪有wing
GN00508771 02:56 PM 06-05-19
作者: man05:
想問下如果日魂用amazon pay 俾錢,係立即過數還是出貨時過數的?
出貨戈個月頭扣

但要留意
佢每個月頭為確保你張卡未過期 都會更新一次支付信息。

即係如果你有SET到每碌一次卡 都會收到短息之類既野通知你已消費XXXXX既短息既話 你每個月都會收到一次相關信息
當然實際扣數係出貨戈個月頭既戈一次信息
神龍 03:38 PM 06-05-19
oh~
seed 是字右敢達2.0沒錯吧
man05 04:36 PM 06-05-19
作者: GN00508771:
出貨戈個月頭扣

但要留意
佢每個月頭為確保你張卡未過期 都會更新一次支付信息。

即係如果你有SET到每碌一次卡 都會收到短息之類既野通知你已消費XXXXX既短息既話 你每個月都會收到一次相關信息
當然實際扣數係出貨戈個月頭既戈一次信息
明白,多謝解答~~
赤兵尉SETH 10:00 AM 06-13-19
METAL STRUCTURE 解体匠機 RX-93 νガンダム
発売日:2019年12月予定
メーカー希望小売価格:102,300円(税10%込)

wingzero_W0 11:12 AM 06-13-19
https://sp.tamashii.jp/special/kaitai_shou_ki/
Funnel另外賣。。。但官圖竟然唔掛起背部!?

今次pass 硬,MB都冇位擺,更何況1:60。
Sar8 12:56 PM 06-13-19
bandai今次想發大財
D.K. 01:01 PM 06-13-19
一個井多少少啫~
赤兵尉SETH 04:20 PM 06-13-19
聽講開訂10秒倒清場
Leong 05:31 PM 06-13-19
作者: 赤兵尉SETH:
METAL STRUCTURE 解体匠機 RX-93 νガンダム
発売日:2019年12月予定
メーカー希望小売価格:102,300円(税10%込)

係我嘅DREAM TOY

不過實在太貴喇, 連埋FUNNEL PACK唔計個炒價都要8千幾蚊, 買咗比人知道價錢會比人殺 當然四圍預購都比人秒殺, 想買都未必買到
Rance 06:52 PM 06-13-19
咁講啦,隻野真係值錢O既,只係唔係咁多人比得起
anyone 07:26 PM 06-13-19
d人都係買黎炒多過自己玩架啦
魚伕 07:30 PM 06-13-19

有錢買都要有位放。。。
C.Ryo 07:31 PM 06-13-19
收咁價只得頭同身前方有LED,parts多但似乎都係用黎做碎甲多,價高又有土地問題就easy pass了⋯
Sar8 08:13 PM 06-13-19
硬係覺得最多都係做立姿..
我寧願你出Metal Robot魂 (膠魂果隻Nu都唔錯)
wingzero_W0 08:25 PM 06-13-19
人們唱淡時,隻嘢通常炒到上天

睇地台設計都係畀你站屍,冇乜action post
赤兵尉SETH 08:29 PM 06-13-19
MB我玩到刮花同甩油都肉赤,去到呢個價買到都唔敢開...
GN00508771 08:53 PM 06-13-19
12月 當俾自己既聖誕禮物岩岩好

問題係點展示好⋯除左入櫃
應該仲要另外買多個密封箱放入去先得
C.Ryo 09:01 PM 06-13-19
其實講爆甲隻MG Ver Ka仲靚,呢隻仲要冇全副內骨又冇連動甲⋯⋯
低可動你如果有成身燈都起碼可以做聖誕樹丫,而家得果五粒燈仲差過啲胸像咁~有隻GP01啲燈效先真係正
地台啲弱弱射燈就算把啦 好似音效都無

等PG好過
wingzero_W0 07:33 PM 06-17-19
https://sp.tamashii.jp/special/metal...bition.php#mba

片最後嗰shot, astray又有新裝備
C.Ryo 08:57 PM 06-17-19
照計輪到開始出藍迷堆變種…
赤兵尉SETH 04:26 PM 06-19-19
希望同以往一樣剩係炒初號機算啦...

作者: :
鋼の2ndインパクト「METAL BUILD エヴァンゲリオン2号機」特設ページで商品仕様を公開!!
https://tamashii.jp/special/metalbuild/evangelion/02/

第一 ... 42 92 132 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 152  ... 最後

返回主題版面