Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-08, 12:56 PM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
「戦国BASARA Judge End」7月5日放送開始丨オリジナルキャラクター・酒井忠次の声優:西川貴教 全12話

監督:川崎逸朗
シリーズ構成:むとうやすゆき
キャラクターデザイン・総作画監督:大久保徹
アニメーション制作:Production I.G
(C)CAPCOM/TEAM BASARA

伊達政宗:中井和哉
真田幸村:保志総一郎
織田信長:若本規夫

舊 10-08-08, 01:45 PM   #2
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
諗起悶到7彩既DMC…

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 01:48 PM   #3
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
又有若本

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 01:53 PM   #4
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
希望故事唔好改到9彩,
不過見到會真田同伊達會對信長就知道冇咩可能跟正史....
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 01:55 PM   #5
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
唔知邊條係主綫呢a

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
希望故事唔好改到9彩,
不過見到會真田同伊達會對信長就知道冇咩可能跟正史....
超級系
abcdekfc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 01:59 PM   #6
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
最緊要政宗大人唔好走樣

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 02:01 PM   #7
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
畫功好似好比game既op ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 02:02 PM   #8
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
劇情唔kuso唔好睇

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 02:18 PM   #9
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
我開頭唔知......以為basara根本有動畫....

超強cv既game>>>動......
不過唔係好夠女角.......BL向!??
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 02:23 PM   #10
Metatron
^o^)/\(^o^

3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
這個,根本是出來BL的吧?
政宗X幸村,幸村X信玄X佐助,政宗X小十郎,信長X光秀,秀吉X半兵衛X慶次,ザッビーX大家

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま

此篇文章於 10-08-08 02:59 PM 被 Metatron 編輯。
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 02:43 PM   #11
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
咁謙信同女忍呢 ?

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 02:50 PM   #12
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
咁謙信同女忍呢 ?

脫力用.......

舊 10-08-08, 02:53 PM   #13
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
咁謙信同女忍呢 ?

謙信唔係扶他咩
舊 10-08-08, 02:58 PM   #14
leotam3

bl有乜唔好?

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 04:22 PM   #15
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
咁謙信同女忍呢 ?

偽gl

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 04:54 PM   #16
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
尼套整到搞笑向既話應該幾正.
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 04:57 PM   #17
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
我要有能登就夠了

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 05:22 PM   #18
暗黑流星cal
任天堂奴

引用:
作者: Razgriz 查看文章
我要有能登就夠了
唔係幾鍾意能登配既阿市。。。脫力之餘....招又渣......
不過造型搭救.....唔係都唔會用......
舊 10-08-08, 05:26 PM   #19
Metatron
^o^)/\(^o^

3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
如果以1為藍本,就沒有能登了

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 05:33 PM   #20
abcdekfc
Game Master
乜都要學

引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
唔係幾鍾意能登配既阿市。。。脫力之餘....招又渣......
不過造型搭救.....唔係都唔會用......
唔係啊,雙人果陣喺后面都幾好用咖
舊 10-08-08, 06:21 PM   #21
暗黑流星cal
任天堂奴

引用:
作者: abcdekfc 查看文章
唔係啊,雙人果陣喺后面都幾好用咖
雙人既話.....兩個勁既向前衝仲好啦......
不過...阿市+森蘭丸...的確係我第一對可以KO宮本武藏既組合...

PS....好似O哂T............
舊 10-08-08, 07:04 PM   #22
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
反而想知佢用邊個做主角?
伊達?真田?

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 08:15 PM   #23
拉維絲
Insane Gamer
男女正常向沒節操女

註冊日期: Jan 2006
有森川就夠了(1s)

拉維絲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 08:20 PM   #24
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
能登能登能登

主角應該係幸村信長同伊達啦?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 08:28 PM   #25
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
我諗起而家上映緊果套港漫改篇的電影

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Rumor] 假關閉狀態 武藤遊戲 電視遊戲討論版 586 07-24-14 01:10 PM
---- The End ------ 泰利 買賣專區 0 05-30-14 05:14 PM
放 行版 戦国BASARA 4 kutsu 買賣專區 0 02-02-14 02:12 PM
放黏土人no.369 日本 男歌手 西川貴教 izumichan 買賣專區 0 01-27-14 05:34 AM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM

現在的時間是 12:49 AM

手機版 | APP版