Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-15-18, 06:55 PM   #176
DanielDaniel
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
睇官網
有佢個list入面既機就多d bonus
今個月呢7部包括要課先有既大魔同powered GM
即係有課金就贏在起跑線上
由手機版發出
然而我課金十抽一係重複ㄧ係武器
仲未有精神感渣古
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-18, 06:58 PM   #177
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
然而我課金十抽一係重複ㄧ係武器
仲未有精神感渣古
課金game一向講運
如果玩開無運嘅,都係咪課咁多啦

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 08-15-18, 10:17 PM   #178

長期隊友唔出世個場得4個打係咩玩法,唔怪得咁多B-以上。
唔怪得入場前要又出又入。
舊 08-15-18, 11:39 PM   #179
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
試過有事行開左

但返嚟已經話無操作
被系統踢走
走左大概3分鐘
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 12:02 AM   #180
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
任務送果隻魔蟹格鬥攻擊距離仲短過龜霸,叫人點用呀?
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 12:38 AM   #181
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
墮落遺址200場用200cost砲渣真係無得輸
輕鬆3場贏埋競爭拎埋魔蟹,即割禾青

第3場最後30秒差幾百分,但對家攻得太入入左我方base被圍,最後幾秒死左部反輸百幾
自己有時都殺得性起唔睇分⋯

此篇文章於 08-16-18 12:41 AM 被 qwe 編輯。
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 01:33 AM   #182
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
如果自己掛ACE邊度可以睇到?
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 03:42 AM   #183

狙擊型吉姆改+2連beam. 好快射爆人隻腳。人地用火箭炮就跪低硬食佢扣丁屎,敵機以為中左就三角反。玩死泛用機,但見強襲就要走佬。
舊 08-16-18, 04:14 AM   #184
aquarius
Game Master

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
課金game一向講運
如果玩開無運嘅,都係咪課咁多啦

自己仲玩緊足少
睇住舊年聖誕D代表限定半年已經給弱化了
課唔課金真係唔使咁執着

不過見D人仲吓吓重注去課先恐怖
PS4都買到幾部..
舊 08-16-18, 05:08 AM   #185

貨左兩舊抽下ㄒB,唔中就算。果然唔中。
我嘅靈魂比地球重力吸住,一上太空真係不得了,成堆TB機。
舊 08-16-18, 11:01 AM   #186
Hunter

昨晚有一場頭1分鐘仲好地地
之後全個場得番我一部機, 但其他人正常玩緊 (因為分數有變動)
企定定都無隱形人打我, 似係入左平行世界

最奇既係打左1分鐘既我竟然嬴左RIVAL
但我正常果1分鐘其實只係殺左敵軍2部機咁大把

此篇文章於 08-16-18 11:04 AM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 11:28 AM   #187
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: aquarius 查看文章
自己仲玩緊足少
睇住舊年聖誕D代表限定半年已經給弱化了
課唔課金真係唔使咁執着

不過見D人仲吓吓重注去課先恐怖
PS4都買到幾部..
我係274活動大bug後已棄足小
龍門中太多,浪費運氣

呢隻其實最要中火箭炮同二連光槍
加上普通渣或吉改已經夠生存
有運都好,無技術的話課幾多都無意義

舊 08-16-18, 01:08 PM   #188
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

有08小隊機體。
舊 08-16-18, 01:38 PM   #189
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
兩部兩星仲難過中三星

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 01:39 PM   #190
安安

https://bo2.ggame.jp/jp/items/
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=1019
機炮同刀都要抽.....
舊 08-16-18, 01:49 PM   #191
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 安安 查看文章
咁2-3 LV武要抽都常識啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 08-16-18, 03:12 PM   #192
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
上次TB 10抽垃圾,今次忍手
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 03:43 PM   #193
aquarius
Game Master

想要Ez-8機體..

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 08-16-18, 03:46 PM   #194
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
反而想要B3
支炮應該好勁
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-18, 04:48 PM   #195
鳳熾魂
紅蓮の焔神

券可以換Power gm同沙魔

舊 08-16-18, 06:42 PM   #196
安安

行船爭解纜 睇人玩住先

舊 08-16-18, 11:50 PM   #197
aquarius
Game Master

Ez-8用劍都唔錯
舊 08-17-18, 12:40 AM   #198
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
一晚由B輸到落C-
發現有D場自已隊有某D機o既話,果場你一定輸硬
例如遺蹟200場有人用舊渣,基地300場有積達
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-18, 01:59 AM   #199

引用:
作者: 傑少 查看文章
一晚由B輸到落C-
發現有D場自已隊有某D機o既話,果場你一定輸硬
例如遺蹟200場有人用舊渣,基地300場有積達
隊友要送頭你真係控制唔到
舊 08-17-18, 09:21 AM   #200
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

用蹲下對抗火箭炮比回避安全而且成本低,而家多左人用。

硬食1野扣唔到1000,但一套連4,5千起跳。

另外打200,300cost多左人用機鎗,密集炮火完全埋唔到身。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 05:57 PM

手機版 | APP版