Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-25-18, 09:41 AM   #351
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
係咪要訂,怕明天白行!

舊 01-25-18, 09:42 AM   #352
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
今日應該有架啦, download 版零晨開放, 都要有個交代俾D 支持實體版既客~

舊 01-25-18, 09:47 AM   #353
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 09:50 AM   #354
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 遊雲gspirit 查看文章
出得成大版廣告,冇可能今日會買唔到Game咁搞笑....倒自己米咩
人地出廣告話明星期五先有....XDDDD

舊 01-25-18, 09:51 AM   #355
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 小光 查看文章
我認識的台灣業內人士透露,台灣嗰邊話為咗打擊水貨,今日解禁偷跑令
即係今日下午就會釋出行貨

唔知香港會唔會跟
搞笑? 水貨冇中文...台灣邊有人買?

舊 01-25-18, 09:59 AM   #356
AhTin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
引用:
作者: Eking 查看文章
講緊打擊香港運過去的亞洲版水貨吧
AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 10:02 AM   #357
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: Eking 查看文章
花大錢宣傳唔想倒貼水貨啫

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 10:09 AM   #358
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
係咪即係MHW有電狼龍同新火龍裝?

此篇文章於 01-25-18 10:13 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 01-25-18, 10:29 AM   #359
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
唔好傻.....
你今日game舖12點或者1點開門之後買唔到嘅
可以嚟圍插我點你,我話嘅

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 10:30 AM   #360
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

舊 01-25-18, 10:35 AM   #361
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: daihamlop 查看文章
唔好傻.....
你今日game舖12點或者1點開門之後買唔到嘅
可以嚟圍插我點你,我話嘅
game唔驚無
但想知點先迫到sony點頭放機俾最多錢但最後先有得玩
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 10:50 AM   #362
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
我部限定機聽日先拎得

P.S.信和已有game舖比貨比訂o左o既客

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 10:55 AM   #363
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我部限定機聽日先拎得

P.S.信和已有game舖比貨比訂o左o既客
機就要正日
集game今日開門就可以賣

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 11:08 AM   #364
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
實體版到手

舊 01-25-18, 11:10 AM   #365
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
信和地底$449

此篇文章於 01-25-18 11:56 AM 被 零式 編輯。
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 11:21 AM   #366
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 魚伕 查看文章
可以DL了
點解我昨日開機沒反應????
要點DL????
入去STORE畫面就得剩餘1日....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 11:23 AM   #367
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
實體版到手
幾錢入手???
舊 01-25-18, 11:25 AM   #368
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
幾錢入手???
平過公價

舊 01-25-18, 11:26 AM   #369
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
平過公價
公價係幾多?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 11:30 AM   #370
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
引用:
實體版到手
MH偷跑已是常識吧, 不意外,
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 11:47 AM   #371
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
MH偷跑已是常識吧, 不意外,
我覺得偷1日好正常....話哂大作...
偷太多會搞到DL版果班人玩唔到嫁...
舊 01-25-18, 11:49 AM   #372
charcsc2000
J神哥

引用:
平過公價
早知買實體版啦.....
舊 01-25-18, 12:00 PM   #373
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
早知買實體版啦.....
平過公價都係友情價, 吾洗諗

而家walkin最平應該都係公價428
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-18, 12:05 PM   #374
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 斯羅 查看文章
平過公價都係友情價, 吾洗諗

而家walkin最平應該都係公價428
當初我怕實體版都會炒...所以買左DL 豪華版....
舊 01-25-18, 12:07 PM   #375
ゆり

註冊日期: Nov 2004
買完咪又係要番工
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開 Hello MiMi 電視遊戲討論版 1024 12-30-17 08:16 PM
Monster Hunter X 狩技團集會所 野良猫 攻略及心得交流區 2213 02-22-17 09:04 PM
[賣] Monster Hunter 4G 爽神 買賣專區 1 01-10-16 01:25 AM
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 10:19 AM

手機版 | APP版