Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-06-17, 10:26 PM   #901
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
都係放棄用槍
明明瞄住射但都係俾人射爆先

都係用油掃玩人機合一算
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-17, 11:20 PM   #902
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 野良猫 查看文章
都係放棄用槍
明明瞄住射但都係俾人射爆先

都係用油掃玩人機合一算
當動作game玩

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 12:52 AM   #903
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
船廠搶炮..
唔明點解第一攻豬隊友行最遠右路,又運得唔遠
仲比人搶走打最邊的橋,一推推剩十幾,,
炮回中.. 佢依然行右路.. 又狂按上叫人, 又比人反擊推上橋燒時間...
你推那邊, 一輸對到正係最速路線同橋路線

------
幾場街場.. 十幾廿十算唔算新...
佢地油地mode 同戰鬥mode 分得好開...一油就忘我..亂走..敵人都復活又殺番佢地一次 loop
成日用背脊背對住敵人同主戰場...

此篇文章於 08-07-17 01:13 AM 被 信長 編輯。
舊 08-07-17, 01:58 AM   #904
信長
The Flash

https://www.twitch.tv/inktvsplat
LIVE 緊,好精彩

舊 08-07-17, 09:30 AM   #905
野良猫
肥倫

引用:
作者: 信長 查看文章
------
幾場街場.. 十幾廿十算唔算新...
佢地油地mode 同戰鬥mode 分得好開...一油就忘我..亂走..敵人都復活又殺番佢地一次 loop
成日用背脊背對住敵人同主戰場...
叫做識得用把槍殺下人?
仲係有部份人強迫症發作要填靚先上前線,哩個真係致命
出面一大片地唔理係都要將間屋企油靚先行
舊 08-07-17, 10:41 AM   #906
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
下次祭典大約隔幾耐?

舊 08-07-17, 10:49 AM   #907
野良猫
肥倫

引用:
作者: 空調 查看文章
下次祭典大約隔幾耐?
兩個月後?
應該要等佢再更新下啲武器同場地先再有
舊 08-07-17, 11:04 AM   #908
空調

註冊日期: Jun 2004
用左4個海螺 但諗諗下又好似用錯左咁

舊 08-07-17, 11:14 AM   #909
ttt_boy
Junior Member

註冊日期: Jul 2017
我想問問兩個問題 RUN SPEED UP,這個技能是指在自己的油漆上,人形移動加速?開住槍移動時,有冇加速?
THXTHX
ttt_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 11:15 AM   #910
野良猫
肥倫

引用:
作者: ttt_boy 查看文章
我想問問兩個問題 RUN SPEED UP,這個技能是指在自己的油漆上,人形移動加速?開住槍移動時,有冇加速?
THXTHX
舊 08-07-17, 11:20 AM   #911
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
兩個月後?
應該要等佢再更新下啲武器同場地先再有
前作 好似 太概 一個月 一次咁?
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 11:27 AM   #912
野良猫
肥倫

引用:
作者: sorlohk 查看文章
前作 好似 太概 一個月 一次咁?
上集唔記得了
印象中就佢有更新新場後就會不日有

不過上集係wiiu末期先出game,所以可能盡快出哂啲嘢
今集ns初期就出未必會咁密個個月有

P.s
依家啲場都叫玩熟哂,除咗rank場冇乜點玩
下個更新係時候出新場,再唔係出番舊場都好
新武器配合下戰術又會有啲唔同,有個新鮮感响度
舊 08-07-17, 11:48 AM   #913
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
對鞋谷到兩個ink saver(main),即刻好開心咁收埋等30塊碎片再手動裝上去(我唔信可以自己博到)

舊 08-07-17, 11:54 AM   #914
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
對鞋谷到兩個ink saver(main),即刻好開心咁收埋等30塊碎片再手動裝上去(我唔信可以自己博到)
其實係咪好似吾洗等?
抽吾中都可以用 30碎片 overwrite?
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 12:37 PM   #915
信長
The Flash

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
引用:
作者: 任仔 查看文章
其實係咪好似吾洗等?
抽吾中都可以用 30碎片 overwrite?
係,去巴士飲野,搏一搏
第三格中唔中都可overwrite

舊 08-07-17, 12:39 PM   #916
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
係,去巴士飲野,搏一搏
第三格中唔中都可overwrite
原來可以overwrite
謝教路

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

舊 08-07-17, 01:01 PM   #917
ROCAS

註冊日期: Sep 2010
飲品卷係咪打工先有???

另, 諗緊用唔用螺開左amiibo裝的格好...

舊 08-07-17, 01:18 PM   #918
信長
The Flash

引用:
作者: ROCAS 查看文章
飲品卷係咪打工先有???

另, 諗緊用唔用螺開左amiibo裝的格好...
係..三文魚有出..
amiibo 主能力固定. 常用就加slot先

舊 08-07-17, 01:46 PM   #919
野良猫
肥倫

其實依家海螺只係開洞用,需求冇上集咁大可以唔駛慳住用
舊 08-07-17, 02:04 PM   #920
babish

註冊日期: Feb 2006
無玩上集, 上集海螺仲可以用黎做咩?
babish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 02:53 PM   #921
信長
The Flash

引用:
作者: babish 查看文章
無玩上集, 上集海螺仲可以用黎做咩?
上集都係開slot 同重抽reroll ..
中後期官方update 開放可以用錢做以上功能

舊 08-07-17, 04:45 PM   #922
信長
The Flash

一換武器,拆晒gear,隊友斷一個..
比對面殺左幾次, 仲squidbag我, 激死....

舊 08-07-17, 05:24 PM   #923
信長
The Flash

見DUDE 用splatter shot pro ..我都試用..油地唔得, 上高位/半高位. 真係任射對手..

此篇文章於 08-07-17 05:36 PM 被 信長 編輯。
舊 08-07-17, 05:54 PM   #924
野良猫
肥倫

引用:
一換武器,拆晒gear,隊友斷一個..
比對面殺左幾次, 仲squidbag我, 激死....
唔怕神一樣嘅敵人,只怕狂斷線嘅隊友

我尋日都連續兩場有人斷,有場仲直頭開波就三人行
放低手制睇戲算
舊 08-07-17, 06:42 PM   #925
艾域斯
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2008
Nintendo Switch ID7058-2299-0993
3DS Friend Code5412 9855 0760
引用:
我尋日都連續兩場有人斷,有場仲直頭開波就三人行
放低手制睇戲算
我今日有場又係一開波得番三個人
唔使打已經知結果
艾域斯 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 12:20 PM

手機版 | APP版