Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-05-17, 01:16 AM   #826
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
之後對番的茄都是低LV ,有技術.. 老手...
我都1800 完, D 分上左去隊友都好可靠...

此篇文章於 08-05-17 01:18 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 01:22 AM   #827
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 信長 查看文章
如果KEEP 住有對手都OK.. 等到斷.SO SAD
我玩玩吓都冇玩。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 01:40 AM   #828
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
好多人水桶亂潑

舊 08-05-17, 01:43 AM   #829
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
1600分,爭80Fes Point
聽日先睇下點打埋佢

真係好多隊友唔知做緊咩 好多次都係係個場中間我一個比人圍
一個殺十個 但最後佢地都係油輸

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 02:20 AM   #830
jimmysinn91
Junior Member

註冊日期: Mar 2014
Nintendo Switch IDSW-3994-0070-2428
PSN  IDjimmyltsinn
亂潑水桶舉手 ~

不過佢個 matching 機制真係好差 …
又冇得好似打三文魚咁 2, 3 個 fd 一齊, 再 match 多一個街外人
match 對手又亂咁來 … 一係打到入去人地度, 一係俾人打到入屋企

結果作為一個新手 small potato, 最高上到 167x 打到カリスマ就收手算
jimmysinn91 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 02:41 AM   #831
Ginji
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
1600分,爭80Fes Point
聽日先睇下點打埋佢

真係好多隊友唔知做緊咩 好多次都係係個場中間我一個比人圍
一個殺十個 但最後佢地都係油輸
一開波三連殺再比人噴死

睇返地圖見有兩條友填返自陣D窿嗰吓真係想熄機

きっと 彼らがのぞいてる
Ginji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 02:53 AM   #832
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
痴線,我1500分係咁斷線斷到1300分 (我最高1600)
從此打ge場都係...唔知做咩
個個都亂來

好多人都仲係油靚屋企,又唔理中間,或者淨係遠離戰區咁油..
油靚屋企D窿好似係上一集剛剛出果陣先會咁做

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 03:18 AM   #833
sin5409
Game Master
↘↘神様↘↘

註冊日期: Nov 2008
Nintendo Switch ID7587-5875-8575
3DS Friend Code3453 9757 2836
引用:
作者: 艾域斯 查看文章
game及app賣同一款服裝但不同主技能
之前已買了一款, 要怎樣才可買另一款? 舊的可以賣掉的嗎?

Sorry離題
喂!好耐無一齊玩喇!
失散咗嘅動森網友!

Sent from my iPhone using Gaforum

MK7 community gaf:66-8941-3186-5197
我隻Mii QR code
sin5409/Sin City/3910-1180-9127 wii ac excel表 google版
sin5409 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 08:10 AM   #834
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Ginji 查看文章
一開波三連殺再比人噴死

睇返地圖見有兩條友填返自陣D窿嗰吓真係想熄機
同你差唔多
新場由左攻邊油邊推進去番中間殺人,被殺開地圖睇佢哋仲响屋企附近
都唔知係被人殺完一次番生定根本冇郁過
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 09:08 AM   #835
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
一人殺三個但班隊友完全唔識推前,好心酸.....

已經幾場蛋黃嗰邊超過呢邊100Power.......

睇到個位數已經唔想帶,係估唔到上到Lv十幾都仲有好多人唔識前行
由手機版發出

此篇文章於 08-05-17 09:21 AM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 09:10 AM   #836
艾域斯

註冊日期: Dec 2008
Nintendo Switch ID7058-2299-0993
3DS Friend Code5412 9855 0760
引用:
作者: sin5409 查看文章
Sorry離題
喂!好耐無一齊玩喇!
失散咗嘅動森網友!

Sent from my iPhone using Gaforum
sin組好耐冇見!

感覺今次蛋黃勝率應該會輸
艾域斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 09:11 AM   #837
野良猫
肥倫

引用:

大家咁話
起碼都要第三次祭時先會正常番啲
舊 08-05-17, 09:34 AM   #838
蒼之星雲
黑暗領域

註冊日期: Aug 2005

琴晚Solo搞成咁..........勁灰
PS:蛋黃隊

舊 08-05-17, 09:35 AM   #839
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
新始終係新手
同d唔識但通訊到嘅人打
教佢搶左中間先,但佢又真係殺住 camp 人而唔去補地
殺左人都唔去搶優勢
結果都係輸
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 09:36 AM   #840
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: 野良猫 查看文章
大家咁話
起碼都要第三次祭時先會正常番啲
旦黃好多時係見多人揀佢又揀諗住有人 Carry
但系統唔係咁計呢
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 09:45 AM   #841
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
旦黃好似真係比較弱
打場場過千都勁輸
冇朋友,睇黎係 GAF 組 team 會好 d

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 10:39 AM   #842
eatingking

註冊日期: Aug 2009
請問係咪打滿左99係咪唔洗再打?
點解o既?
eatingking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 11:00 AM   #843
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
其實打同 team 個勝率點計?

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 11:11 AM   #844
空調

註冊日期: Jun 2004
仲有冇蛋黃版友未夠數?

舊 08-05-17, 11:11 AM   #845
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
琴晚通常同另一個隊友各殺10以上,另外兩個非戰力,好多場都係咁

引用:
作者: eatingking 查看文章
請問係咪打滿左99係咪唔洗再打?
點解o既?
FES報酬係視乎你「稱號」(打滿變左MAX就已經係最高)而定
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 11:31 AM   #846
leungky1

已經連續五場用雙槍過千輸
真係想知老任幾時好似三文魚咁出個守地教學......
由手機版發出
舊 08-05-17, 11:43 AM   #847
sin5409
Game Master
↘↘神様↘↘

註冊日期: Nov 2008
Nintendo Switch ID7587-5875-8575
3DS Friend Code3453 9757 2836
Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ (8月4日-首次Splatfest.紅.白.大戰)

引用:
sin組好耐冇見!

喂喂我地有個動森fb group呀 你入唔入嚟呀

雖然茄汁好勁 但蛋黃人多 其實都有勁人 未必輸嘅

MK7 community gaf:66-8941-3186-5197
我隻Mii QR code
sin5409/Sin City/3910-1180-9127 wii ac excel表 google版

此篇文章於 08-05-17 11:48 AM 被 sin5409 編輯。
sin5409 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 11:48 AM   #848
張飛後代
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
成日分D等級未到5既人畀我,然後對面個個都十幾二十⋯叫我點打?
(美乃滋隊隊員字)

舊 08-05-17, 11:56 AM   #849
leungky1

引用:
作者: 張飛後代 查看文章
成日分D等級未到5既人畀我,然後對面個個都十幾二十⋯叫我點打?
(美乃滋隊隊員字)
茄汁一樣
我覺得個系統自動NERF
不過佢無諗過Lv4-10有時同1無分別
唔會因為一場有勁人帶就會斷離完美怕死Neet嘅世界
由手機版發出
舊 08-05-17, 11:56 AM   #850
野良猫
肥倫

引用:
作者: leungky1 查看文章
已經連續五場用雙槍過千輸
真係想知老任幾時好似三文魚咁出個守地教學......
由手機版發出
冇用架
油地個個都識,仲油到靚一靚
佢哋要學嘅係點樣應付對手

有一場見住條友用銀槍對住人哋把綠電鑽鬥射
最後係點唔駛講

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 07:50 PM

手機版 | APP版