Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-29-17, 03:00 PM   #626
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
30lv 果然同貓講野有1 粒螺...求其開多個窿.海膽仔之後已唔理我了...等Fest...

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 03:19 PM   #627
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: leungky1 查看文章
下一場Fes 蛋黃醬 Vs 茄汁
4/8 2:00pm-5/8 2:00pm

日版 8月4日 2:00PM-8月5日2:00PM
歐版 8月5日 1:00AM- 8月6日1:00AM
美版 8月5日 正午12:00PM- 8月6日 正午12:00PM

舊 07-29-17, 04:13 PM   #628
ROCAS
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
雙槍苦手表示新哥支紅色雙槍易上手dd

網上睇人用雙槍靈活到乜咁...而自己用就好似隻腳傷左咁...orz
係咪gear應該選用人速..?

舊 07-29-17, 04:33 PM   #629
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: ROCAS 查看文章
雙槍苦手表示新哥支紅色雙槍易上手dd

網上睇人用雙槍靈活到乜咁...而自己用就好似隻腳傷左咁...orz
係咪gear應該選用人速..?
問題係副武好似唔係太有用。。。
暫時練緊,好少用副武但長距離可殺敵

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 04:45 PM   #630
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 赤武神 查看文章
問題係副武好似唔係太有用。。。
暫時練緊,好少用副武但長距離可殺敵
副武好用架
一來索敵用
二來就算直接對住敵人丟,標記咗佢起碼可以壓下佢嘅攻勢
如果佢唔理照衝嘅話咪打到佢番屋企囉
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 04:58 PM   #631
信長
The Flash

上集都唔太識用標記副武,
不過ECHO 就成日用, 咩形勢都對應到..
又唔係好OP ,cut左ehco

舊 07-29-17, 05:09 PM   #632
SilverShadow
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: 信長 查看文章
三文魚支毛筆仔真係整蠱人
仲要船地圖
一拎毛筆就覺得自己係零作用 LOL
SilverShadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 05:16 PM   #633
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: SilverShadow 查看文章
一拎毛筆就覺得自己係零作用 LOL
近戰殺兵OK
唔好太貪去殺啲高砲就好
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 05:34 PM   #634
野良猫
肥倫

用哂兩個SP殺咗兩座塔一條蛇
同一個位置成九粒金魚子等執,叫極都係得一個人過嚟,其餘兩個响另一邊玩救生圈,都廢事過去救佢哋
舊 07-29-17, 05:37 PM   #635
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
三文魚用毛筆好處係走得快,
逃走同支援都得,
打下魚仔,唔打Boss就冇問題
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 05:42 PM   #636
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
我今日三文咩事,好似唔識打咁。。。灰
我拿住拖點打炸彈?你地有機槍,pop槍唔識打??

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 07-29-17 05:46 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 05:55 PM   #637
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
新雙槍試左兩場
感覺射程好足,同銀噴槍一樣可以開路
比銀噴殺人力強d
副武效果未能理解

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

舊 07-29-17, 06:15 PM   #638
野良猫
肥倫

神人
我响炮台射緊有條友引啲怪過嚟
咁Q大個淺灘冇位走咩?
舊 07-29-17, 06:39 PM   #639
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
單眼仔大特買?洗 fest 件 tee 特價二千個大洋!但完 fest 係咪會收返?二千三塊碎片真係 good deal, 係咪應該盡洗?

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 06:45 PM   #640
信長
The Flash

引用:
作者: 任仔 查看文章
單眼仔大特買?洗 fest 件 tee 特價二千個大洋!但完 fest 係咪會收返?二千三塊碎片真係 good deal, 係咪應該盡洗?

咁荀@@我快D 投先

舊 07-29-17, 07:02 PM   #641
信長
The Flash

D 噴槍仔,個個為儲必同亂放大技,殺得好佢地爽
我地擺晒陣幾個人守都衝入黎放技,殺完你再油番
中後期無地比你儲必, 真係殺得好開心

舊 07-29-17, 07:05 PM   #642
ROCAS
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: 野良猫 查看文章
副武好用架
一來索敵用
二來就算直接對住敵人丟,標記咗佢起碼可以壓下佢嘅攻勢
如果佢唔理照衝嘅話咪打到佢番屋企囉
認同
不過感覺係油地戰上較實用
試過一次過標曬敵方4人..即時有種敵明我暗的感覺
而節奏快的ranking戰基本都係正面撕殺多
就算想睇個位有冇敵人...我諗射幾下都總好過用半支墨水量去試探...

舊 07-29-17, 07:15 PM   #643
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
D 噴槍仔,個個為儲必同亂放大技,殺得好佢地爽
我地擺晒陣幾個人守都衝入黎放技,殺完你再油番
中後期無地比你儲必, 真係殺得好開心
依幾晚銀槍太多
換下.52,雙槍同掃地槍等計劃殺人
先真正精進到個人技術
由手機版發出

此篇文章於 07-29-17 07:24 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 07:44 PM   #644
信長
The Flash

件FEST 衫. 抽到LV 2 就好拆... 第3格要12K exp
$2000 好抵

舊 07-29-17, 07:48 PM   #645
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
fest 衫上集有回收?

任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 07:59 PM   #646
信長
The Flash

引用:
作者: 任仔 查看文章
fest 衫上集有回收?
回收,無得keep

舊 07-29-17, 08:12 PM   #647
艾域斯

註冊日期: Dec 2008
Nintendo Switch ID7058-2299-0993
3DS Friend Code5412 9855 0760
game及app賣同一款服裝但不同主技能
之前已買了一款, 要怎樣才可買另一款? 舊的可以賣掉的嗎?
艾域斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 08:28 PM   #648
信長
The Flash

引用:
作者: 艾域斯 查看文章
game及app賣同一款服裝但不同主技能
之前已買了一款, 要怎樣才可買另一款? 舊的可以賣掉的嗎?
你只可兩件中選一件
無得賣,你取代左,舊的你當無左啦

舊 07-29-17, 08:47 PM   #649
艾域斯

註冊日期: Dec 2008
Nintendo Switch ID7058-2299-0993
3DS Friend Code5412 9855 0760
引用:
你只可兩件中選一件
無得賣,你取代左,舊的你當無左啦
先在app買了的話, 在game shop會顯示已持有, 不能買來取代
如果我想要game shop那件的技能的話要怎樣做?
艾域斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 08:59 PM   #650
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 赤武神 查看文章
我今日三文咩事,好似唔識打咁。。。灰
我拿住拖點打炸彈?你地有機槍,pop槍唔識打??
用跳斬

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 07:31 PM

手機版 | APP版