Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-27-17, 10:23 PM   #576
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
剛剛搶地個個淨係識游,唔識開地圖跳埋嚟
又有啲死貼牆射唔游上去當助左攻.....
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-17, 11:30 PM   #577
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19

上集個海膽佬年賺一億
唔怪得今集唔洗do日日坐cafe shop

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-17, 11:42 PM   #578
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: lineage19 查看文章

上集個海膽佬年賺一億

Sent from my iPhone using Gaforum
佢上集呃咗唔少人錢嘛,今集梗係唔駛DO
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-17, 11:43 PM   #579
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
奸商可恥
比3皮野,亂咁抽野比番你,唔滿意呀,再抽過...

此篇文章於 07-27-17 11:45 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 12:06 AM   #580
ROCAS
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
跟本係專營+奸商... (但都照迫住去幫襯...

地雷本身得35傷...即要本身已經有傷在身先會踩中死...

舊 07-28-17, 12:49 AM   #581
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: eatingking 查看文章
想問下, 其實regular個分大約係點計?
點解上網見d人輸都有成10xx-11XX分
我平時多數(輸)都係7xx-8xx分
最多都係9xx
我已經放油地為首, 殺人為次
好想知點樣可以再拎高d分
油地多,殺人也多。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 01:14 AM   #582
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
大家對海膽佬的怨氣好重XDD
舊 07-28-17, 01:15 AM   #583
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 任仔 查看文章
其實地雷係點玩法? 永久有效?

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
上集只可埋一個,過一段時間會自己爆,
今集最多可以埋兩個,唔會自己爆,
可用來防左右 / 前後通道。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 01:21 AM   #584
lineage19
Crazy Gamer

又或者搶車仔放車仔上面
舊 07-28-17, 01:21 AM   #585
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
滑板場,點解隊友全場左右游走,完全唔殺人... 油完左右又唔守
比佢地1 個油番轉頭
...中間完全係3個敵人得我去搶
睇住個地圖外圈不斷唔同色

痴線

此篇文章於 07-28-17 01:25 AM 被 信長 編輯。
舊 07-28-17, 07:43 AM   #586
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
滑板場其實吾係好識過對面,經左右?搵吾到位上

此篇文章於 07-28-17 08:15 AM 被 任仔 編輯。
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 08:18 AM   #587
leungky1

樓梯塔防玩到B-都可以三個隊友全部唔響塔附近攻
一個狙擊響上緊敵人嗰邊都仲死守響高點射中間
其餘兩個明知對家死哂都堅持等剛剛跳嚟嘅我上塔
自己上高處油地(唔係終點)以為贏硬咁款
結果一次回防唔切就三個齊被圍死,毫無意外咁輸埋......

雨砲唔去攞都可以話未睇到安全路線
但塔響有利時遲左推進真係致命
由手機版發出

此篇文章於 07-28-17 12:05 PM 被 leungky1 編輯。
舊 07-28-17, 09:34 AM   #588
信長
The Flash

引用:
作者: 任仔 查看文章
滑板場其實吾係好識過對面,經左右?搵吾到位上

尼個場無得殺到村口
搶完中路,幾個穩守
可以用中間跳上鐵絲網高台
感覺尼個跳位,好明顯,不過個個都唔知

此篇文章於 07-28-17 10:01 AM 被 信長 編輯。
舊 07-28-17, 10:07 AM   #589
信長
The Flash

地雷原來今集定位唔係殺人用... 偏向偵測用
中左佢被標記

舊 07-28-17, 11:11 AM   #590
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
已經就黎搞到件3個イカ速 爭碎片
睇下接落黎要三安全鞋定三防爆

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 11:40 AM   #591
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: lineage19 查看文章

上集個海膽佬年賺一億

佢都無得再賺落去啦 你睇下海膽仔又叻過佢又搞網購
一齊開檔既有鬼人幫襯海膽佬咩

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 12:06 PM   #592
leungky1

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
佢都無得再賺落去啦 你睇下海膽仔又叻過佢又搞網購
一齊開檔既有鬼人幫襯海膽佬咩
都未講佢地關係,分分鐘抽緊佣,甚至全數上繳呢
由手機版發出
舊 07-28-17, 01:02 PM   #593
野良猫
肥倫

引用:
作者: leungky1 查看文章
都未講佢地關係,分分鐘抽緊佣,甚至全數上繳呢
由手機版發出
之前有介紹過海膽仔係奸商嘅舍弟跟佢搵食
可能嗰兩萬有萬五係入咗佢袋
舊 07-28-17, 01:38 PM   #594
haluforever

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
P90槍點樣入手?
haluforever 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 01:47 PM   #595
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
新人加入~
請問開頭應該用咩槍同裝先冇咁易俾人屈?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 01:55 PM   #596
野良猫
肥倫

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
新人加入~
請問開頭應該用咩槍同裝先冇咁易俾人屈?
技術唔夠用咩都會被屈
哩隻係講實力嘅game同arms一樣
技能都只係輔助性質,唔會有屈機技
武器就睇自己揀適合就手嘅去練

睇下片人哋點打,自己再去磨技術出嚟吧
舊 07-28-17, 01:56 PM   #597
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: 野良猫 查看文章
技術唔夠用咩都會被屈
哩隻係講實力嘅game同arms一樣
技能都只係輔助性質,唔會有屈機技
武器就睇自己揀適合就手嘅去練

睇下片人哋點打,自己再去磨技術出嚟吧
頭先打左兩鋪,用開頭支槍油地都油到嬴隊第2名

買左個滾筒繼續做油地工

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 02:06 PM   #598
信長
The Flash

app 有個逆境強化帽.. 不過得1 slot

引用:
作者: haluforever 查看文章
P90槍點樣入手?
所有hero 系列武器,要hero mode 用該武器清晒所有關同BOSS 關就有

此篇文章於 07-28-17 02:15 PM 被 信長 編輯。
舊 07-28-17, 02:28 PM   #599
haluforever

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
引用:
作者: 信長 查看文章

所有hero 系列武器,要hero mode 用該武器清晒所有關同BOSS 關就有
真係有排打
haluforever 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 02:50 PM   #600
蒼之星雲
黑暗領域

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 信長 查看文章
平平地,買佐先算

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 10:55 AM

手機版 | APP版