Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-25-17, 12:39 PM   #451
芝麻糊
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 野良猫 查看文章
副武消油量減少配高速回油唔錯
試過掟兩架機仔迫死對手
係,但我未有回油技...
同埋副武通常用油咁多,慳副武油量都係好用

舊 07-25-17, 12:40 PM   #452
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
引用:
作者: 野良猫 查看文章
副武消油量減少配高速回油唔錯
試過掟兩架機仔迫死對手
機仔真係最強副武
既可索敵又屈, 好大機會被 nerf

此篇文章於 07-25-17 04:21 PM 被 任仔 編輯。
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 12:49 PM   #453
芝麻糊

想問下單人mode 係咪打到加倍卷? 可以用係online battle?

舊 07-25-17, 12:54 PM   #454
任仔
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID3331-5879-8302
引用:
作者: 芝麻糊 查看文章
想問下單人mode 係咪打到加倍卷? 可以用係online battle?
悄悄話: 已經可以無限刷
舊 07-25-17, 12:58 PM   #455
芝麻糊

引用:
作者: 任仔 查看文章
悄悄話: 已經可以無限刷
咁打單人打到幾時有加倍卷?要點用?同點先知有刷到?
我打左第一個世界就打online battle..

同埋rank 係咪都無組隊固定同friend一隊 vs 對手?
要league battle 先得?

此篇文章於 07-25-17 01:00 PM 被 芝麻糊 編輯。
芝麻糊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 01:02 PM   #456
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:

舊 07-25-17, 01:04 PM   #457
任仔
Crazy Gamer

引用:

同埋rank 係咪都無組隊固定同friend一隊 vs 對手?
要league battle 先得?
要打到 world 2 先有
點刷其實前幾頁有講
d 卷可以係炸蝦店換野食同野飲, 應該所有 online mode 通用
但好似打 world 效益最好?
舊 07-25-17, 01:24 PM   #458
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
原來故事mode第四個區域有遮用
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 02:18 PM   #459
Darby

3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
引用:
可以慳返 d 成本
你有大量碎片另計
我意思係唔明點樣可以抽? 抽完唔岩心水可以再抽?

舊 07-25-17, 02:28 PM   #460
芝麻糊

想問埋係咪有得開房等friend 入黎打?
咁其他唔識既人係咪都可以入黎再random 抽隊?
咁呢個mode 係咪無獎勵 (exp, 錢)?

舊 07-25-17, 02:30 PM   #461
野良猫
肥倫

引用:
作者: Darby 查看文章
我意思係唔明點樣可以抽? 抽完唔岩心水可以再抽?
俾錢落咗啲技再打過

有螺頭後就可以直接重新抽技唔駛俾錢落
舊 07-25-17, 03:47 PM   #462
芝麻糊

app注文左一件裝, 如果番到去買左, 之後咁可唔可以再注文另一件?

舊 07-25-17, 03:48 PM   #463
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

https://www.twitch.tv/momochoco
momoch 都打splatoon XD

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 03:54 PM   #464
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
app注文左一件裝, 如果番到去買左, 之後咁可唔可以再注文另一件?
app 可即買, 開住game, 禁app,好快可掃晒,不過要一件一件咁訂

舊 07-25-17, 03:56 PM   #465
芝麻糊

引用:
作者: 信長 查看文章
app 可即買, 開住game, 禁app,好快可掃晒,不過要一件一件咁訂
好, 等我拿拿臨番去入game 買皮褸, 然後注文埋個頭盔

舊 07-25-17, 05:27 PM   #466
任仔
Crazy Gamer

league mode 已有排名
差吾多每 Team 有個水筒加防
疑似有隊香港排第六

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
舊 07-25-17, 07:38 PM   #467
chung1438
Junior Member

想問問點解依2日個打工MODE玩唔到? (灰左唔比按)
係佢更新緊定我按錯野T.T...
chung1438 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 07:55 PM   #468
ROCAS

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: chung1438 查看文章
想問問點解依2日個打工MODE玩唔到? (灰左唔比按)
係佢更新緊定我按錯野T.T...
因為官方無開 (限時開放)
game入面都可以睇到時間表, 知幾時有得打

舊 07-25-17, 09:44 PM   #469
chung1438
Junior Member

引用:
作者: ROCAS 查看文章
因為官方無開 (限時開放)
game入面都可以睇到時間表, 知幾時有得打
原來如此... 我搵搵先, THX
chung1438 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 09:46 PM   #470
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: chung1438 查看文章
原來如此... 我搵搵先, THX
Btw依家有

搶雨砲不停出現班只識油敵方陣地嘅衰隊友......

由手機版發出

此篇文章於 07-25-17 10:00 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 11:46 PM   #471
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: leungky1 查看文章
Btw依家有

搶雨砲不停出現班只識油敵方陣地嘅衰隊友......

由手機版發出
我今日有個豬隊友, 係咁拎住個魚頭返自己個陣地, 我係咁按COME ON都唔理
唔識玩都算, 仲要係咁搶個魚頭, 頂, 果場我係咁爆粗小_佢 (雖然佢聽唔到)
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 11:53 PM   #472
野良猫
肥倫

引用:
作者: lineage19 查看文章
我今日有個豬隊友, 係咁拎住個魚頭返自己個陣地, 果場我係咁爆粗小_佢 (雖然佢聽唔到)
唔識玩都算, 仲要係咁搶個魚頭, 頂
我頭先有場都被隊友帶條蛇番屋企
番去放魚子一轉頭就見隊友帶住條蛇過嚟
最後佢就帶條蛇圍住個籠轉咗一圈

打嗰隻把遮又係,難破船已經冇乜路行仲帶住隻嘢亂咁走
一隻都還好,兩隻真係走唔到…
舊 07-25-17, 11:53 PM   #473
任仔
Crazy Gamer

吾知做乜三文魚 mode 突然行得超慢

舊 07-26-17, 12:16 AM   #474
任仔
Crazy Gamer

引用:
吾知做乜三文魚 mode 突然行得超慢

原來新買個 pro 制問题

舊 07-26-17, 12:44 AM   #475
信長
The Flash

大圖
http://imgur.com/tS7THSa

Common Abillity x5 ,該牌子比其他牌子多五倍機率抽出此能力
Uncommon Abillity 1/2 ,該牌子比其他牌子低一半倍機率抽出此能力
沒提及的機率是1

由於有新牌子,部分Uncommon Abillity 未有報告,待後補
集中看X5就可以

此篇文章於 07-26-17 01:37 AM 被 信長 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版