Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-23-17, 03:38 AM   #301
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: gundam2002 查看文章
請問隻game 日版有無特典code 送?
除非係日本 7-11 版,
街買的普通日版沒特典。

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
按左列隊個陣可唔可以退出
不可以(同上集一樣)。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 07-23-17 03:41 AM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 06:16 AM   #302
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
問一個白痴問題
打三文魚係咪你自己嘅裝冇影響?
呢個mode所有野都係講個人實力?
同有冇咩心得可以快刷到分?
尋晚4個friend打一升左評價已經贏唔到wave3
每場得幾十分咁加(我見人地每場可以攞百幾分....)

舊 07-23-17, 09:25 AM   #303
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
Regular battle同rank battle有乜分別?
用開油轆玩佔地,去到rank完全唔識玩

Sent from my iPhone using Gaforum
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 09:46 AM   #304
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
對住 大碌碌 有咩好應對方法...
潛落去又死
中距離佢又跳射
一死又比佢洗地

10場有9場都佔多過一半
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 09:48 AM   #305
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 神名レオ 查看文章
問一個白痴問題
打三文魚係咪你自己嘅裝冇影響?
呢個mode所有野都係講個人實力?
同有冇咩心得可以快刷到分?
尋晚4個friend打一升左評價已經贏唔到wave3
每場得幾十分咁加(我見人地每場可以攞百幾分....)
無影響, boss同環境係隨機, 呢一樣真係睇運
睇準放大技, 同埋做夠數又唔夠打時就走.....拖到夠時間完場好過輸

引用:
作者: rubyyu 查看文章
Regular battle同rank battle有乜分別?
用開油轆玩佔地,去到rank完全唔識玩

Sent from my iPhone using Gaforum
我都係琴晚開始打rank

rank 三個玩法根本唔同同regular...
頭post有解釋, 我個人覺得玩多一兩次留意隊友同敵人就好易上手
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 09:50 AM   #306
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Nicklaus 查看文章
無影響, boss同環境係隨機, 呢一樣真係睇運

睇準放大技, 同埋做夠數又唔夠打時就走.....拖到夠時間完場好過輸

我都係琴晚開始打rank

rank 三個玩法根本唔同同regular...

頭post有解釋, 我個人覺得玩多一兩次留意隊友同敵人就好易上手

有睇過,不過D人太勁,走到過去未攪清件事已被秒咗,所以都係糊呢糊塗完一局

rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 09:59 AM   #307
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
新武器已追加
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 09:59 AM   #308
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
搶左地其實可以出去限制敵人路徑
唔駛三個人都留哂裡面......

武器Update 要強制出外睇新聞

表演劇場真係玩咩rank都快......
會唔會改大個範圍?
由手機版發出

此篇文章於 07-23-17 10:15 AM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 11:07 AM   #309
leungky1

打塔防場場都起碼兩個唔識跟住個塔防護
真係睇係咪幸運抽到同隊
由手機版發出

此篇文章於 07-23-17 11:22 AM 被 leungky1 編輯。
舊 07-23-17, 11:18 AM   #310
野良猫
肥倫

引用:
作者: leungky1 查看文章
打塔防場場都起碼兩個唔識跟住個塔防護
真係睇係咪幸運抽唔抽到同隊
由手機版發出
我試過玩搶地見條友去油靚唔係目標範圍嘅地方
舊 07-23-17, 11:33 AM   #311
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
個塔唔係一味死推,兩邊膠著
你要有人前面前面開路,大家圍住塔死,有咩戰略
3-4分鐘都同一模式死/番生,真係睇好唔好彩... 兜路截佢地

此篇文章於 07-23-17 11:36 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 12:04 PM   #312
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
三文魚升左兩次評價之後已經覺好難打

打到第3WAVE敵人太多根本處理唔切

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 12:59 PM   #313
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
有無咁多毛筆,輸死人

舊 07-23-17, 01:03 PM   #314
leungky1

又一場45.6%破45.5%

頭幾次玩塔防都知唔係死攻
但都無理由攞住把槍準確瞄人嗰啲
點都要死等個攞油轆上塔推進......
舊 07-23-17, 01:04 PM   #315
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
我想問武器 O既副武係咪可以換?
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 01:14 PM   #316
信長
The Flash

引用:
作者: 新月 查看文章
我想問武器 O既副武係咪可以換?
無.. 佢固定左
要再買其他SET

舊 07-23-17, 01:16 PM   #317
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: 信長 查看文章
無.. 佢固定左
要再買其他SET

如果可以SNIPER 加水球就好
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 01:27 PM   #318
野良猫
肥倫

轉頭有冇人玩三文?
舊 07-23-17, 01:42 PM   #319
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 野良猫 查看文章
我試過玩搶地見條友去油靚唔係目標範圍嘅地方
睇下油咩位 油其他位儲sp都有用既
同埋目標範圍附近既位都好重要 次次都同一兩個位出去打既比人camp爆好難打

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-17, 01:49 PM   #320
野良猫
肥倫

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
睇下油咩位 油其他位儲sp都有用既
同埋目標範圍附近既位都好重要 次次都同一兩個位出去打既比人camp爆好難打
佢唔似儲SP,係每個角落都油靚佢
舊 07-23-17, 01:56 PM   #321
leungky1

引用:
佢唔似儲SP,係每個角落都油靚佢
剛剛搶雨砲又係咁
人地都就到勝點,仲去中間唔知油乜
舊 07-23-17, 03:37 PM   #322
野良猫
肥倫

三文隻死人飛碟吸走咗一粒搞到過唔到

之後應該會下修三文難度,依家根本過唔到…

此篇文章於 07-23-17 03:44 PM 被 野良猫 編輯。
舊 07-23-17, 04:09 PM   #323
leungky1

引用:
三文隻死人飛碟吸走咗一粒搞到過唔到

之後應該會下修三文難度,依家根本過唔到…
棄1v1換三文魚
都係為左整走呢隻遊戲可以輕鬆玩嘅死角
所以我諗老任會情願整新地圖鬆手少少
都唔會破壞E3帶落嚟嗰種高難度嘅形象
舊 07-23-17, 04:24 PM   #324
野良猫
肥倫

引用:
作者: leungky1 查看文章
棄1v1換三文魚
都係為左整走呢隻遊戲可以輕鬆玩嘅死角
所以我諗老任會情願整新地圖鬆手少少
都唔會破壞E3帶落嚟嗰種高難度嘅形象
啲人唔好咁勇就得
已經到咗合格位就好收手保命算
我依家都費事去拎金魚子,除非冇人拎
高分,都要有命拎先得架,命都唔保掛住執金
舊 07-23-17, 04:42 PM   #325
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
咁大盒⋯

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 03:03 PM

手機版 | APP版