Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-26-17, 11:07 PM   #101
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: rinxlun 查看文章
好啦
之後你開我join啦
為o左方便你出掘屍先派o既逆鱗,唔好介意我除o左第一次打+捕獲任之外場場殺
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-17, 11:19 PM   #102
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
為o左方便你出掘屍先派o既逆鱗,唔好介意我除o左第一次打+捕獲任之外場場殺
完全無問題啦
大約打幾多場先會有機會夠料呢?
打多場我出出去睇吓砌到邊part先
之後再返來打過
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-17, 11:30 PM   #103
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
完全無問題啦
大約打幾多場先會有機會夠料呢?
打多場我出出去睇吓砌到邊part先
之後再返來打過
ok,整完升埋再打,記得每場臨打之前食貓飯
頭先打完D券可以整rare3瑞星或景星裝

此篇文章於 08-26-17 11:33 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 08-26-17, 11:50 PM   #104
滅龍士
MHWs↓

打多場key任要瞓,你開

此篇文章於 08-26-17 11:54 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 08-26-17, 11:53 PM   #105
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
ok,整完升埋再打,記得每場臨打之前食貓飯
頭先打完D券可以整rare3瑞星或景星裝
樣樣都都夠料
都係要刷多幾場喇
舊 08-26-17, 11:58 PM   #106
滅龍士
MHWs↓

引用:
樣樣都都夠料
都係要刷多幾場喇
早抖,閃人
聽日朝早+下晝+夜晚基本上幾時都ok,你出post我好可能可以開到房

此篇文章於 08-27-17 12:00 AM 被 滅龍士 編輯。
舊 08-27-17, 12:00 AM   #107
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
早抖,閃人
聽日朝早下晝夜基本上幾時都ok,你出post我好可能可以開到房
好啦
聽日再打啦
舊 08-27-17, 02:41 AM   #108
Y2J
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
想請問一下屋企門口隔離隻羊咩仔係咪可以變返做豬仔?THX

舊 08-27-17, 05:49 AM   #109
阿星~
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
DOWNLOAD 版 喺村果度會HANG機,出2011-0301

我已經hang過好多次,喺集會所長玩就無事

舊 08-27-17, 11:41 AM   #110
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Y2J 查看文章
想請問一下屋企門口隔離隻羊咩仔係咪可以變返做豬仔?THX
係唔係響自己間房度,同隻貓傾計果度用野換呀??

一陣有冇人打呀??
舊 08-27-17, 01:05 PM   #111
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
3DS更新左有得合成版權防具了

舊 08-27-17, 01:24 PM   #112
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
有冇人打? HR5, 隨便打~~~
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 02:20 PM   #113
滅龍士
MHWs↓

引用:
一陣有冇人打呀??
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
有冇人打? HR5, 隨便打~~~
sorry,我依家先睇到,咁o岩又係食飯時間,你o地開房慢慢打
舊 08-27-17, 03:03 PM   #114
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
sorry,我依家先睇到,咁o岩又係食飯時間,你o地開房慢慢打
我要今晚9點左右先得閒打呀
今晚有冇人有興趣打呀??
舊 08-27-17, 04:46 PM   #115
滅龍士
MHWs↓

引用:
我要今晚9點左右先得閒打呀
今晚有冇人有興趣打呀??

Sor,今晚21:00要睇呢個Live,個時間撞到應一應,要亂入完先帶到你升HR
舊 08-27-17, 04:52 PM   #116
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

想問吓單機村任係咪要全部清晒先會出緊急架?

搞清楚喇,原來未去同D紅色對話框既人傾計

此篇文章於 08-27-17 08:11 PM 被 lunn 編輯。
舊 08-27-17, 04:53 PM   #117
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:

Sor,今晚21:00要睇呢個Live,個時間撞到應一應,要亂入完先帶到你升HR
MHXX生放?
舊 08-27-17, 11:22 PM   #118
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
有人想換限定貓嗎?
只要送到一隻新嘅比我
我可以送晒我有嘅比你

小弟欠:
MHX: ナナコX, セブンX, ニャリック, パセルー,
MHXX: ツタオ, ユニバーXX, ナナコXX, スクニャップ, パセルーXX

NS friend code: SW-4229-9989-4377

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 11:23 PM   #119
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
有人想換限定貓嗎?
只要送到一隻新嘅比我
我可以送晒我有嘅比你

小弟欠:
MHX: ナナコX, セブンX, ニャリック, パセルー,
MHXX: ツタオ, ユニバーXX, ナナコXX, スクニャップ, パセルーXX

NS friend code: SW-4229-9989-4377

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 11:51 PM   #120
滅龍士
MHWs↓

,搵周公,聽晚再算
舊 08-28-17, 09:22 AM   #121
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
想問一下今集係唔係無左採集用農場?

因為之前psp玩開有,而家無搞到採集效率下降

Sent from my iPhone using Gaforum
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 09:29 AM   #122
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: sunhikari 查看文章
想問一下今集係唔係無左採集用農場?因為之前psp玩開有,而家無搞到採集效率下降
由11年隻3G開始到今年XX為止,已經6年冇農場去
舊 08-28-17, 09:41 AM   #123
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
由11年隻3G開始到今年XX為止,已經6年冇農場去
因為玩完MHP2G後就完全跳坑,3都係玩左少少就唔玩
係而家XX先自玩返

sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 10:44 AM   #124
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
請問上位同G級初期應該整咩裝過渡?

上位後整套皮革S升到lv4打HR6已經痛到頂唔順.

想博有人帶升到G級都唔好意思坐咁多貓車

舊 08-28-17, 10:51 AM   #125
Eking

註冊日期: Feb 2006
求其雜配就得,重點始終係防高就可以, 未上G唔駛太刻意配技

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.1 滅龍士 攻略及心得交流區 1002 08-12-17 12:53 PM
[PSP] Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售] 滅龍士 手提遊戲機討論版 688 06-10-14 07:57 PM
Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇 cknjoshua 攻略及心得交流區 1135 03-19-13 10:51 AM
[PSP] Monster Hunter Portable 3rd - Vol.6 ist 手提遊戲機討論版 1179 03-10-12 02:02 PM
青文官方攻略本 - MONSTER HUNTER KIM 電視遊戲討論版 16 08-20-04 02:43 PM

現在的時間是 01:16 PM

手機版 | APP版