Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-08-17, 11:47 PM   #251
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
想問防裝虹色係hr 解放後有?點解見唔到

舊 09-09-17, 12:05 PM   #252
sun-rance
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0473 7834 1912
想問問集會所G4清哂key任但唔出但唔出緊急,係咪要清村任?
因為村任仲響下位

自答:己開,只要打咗下位電龍可以開了

此篇文章於 09-09-17 02:24 PM 被 sun-rance 編輯。
sun-rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-17, 11:11 AM   #253
Eking

註冊日期: Feb 2006
G4 緊急係指? 金螳螂 ?

舊 09-11-17, 12:33 PM   #254
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: Eking 查看文章
G4 緊急係指? 金螳螂 ?
G4緊急係螳螂,其實應該有BUG
我解既時候都係打完KEY唔見有
隨便打完一個任先出

你之前問既虹色,好似係關村任事?

舊 09-14-17, 12:37 AM   #255
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
想問, 空戰弓
跳射 A + A + X 呢3下攻擊係計畜力幾?
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-17, 09:04 PM   #256
nomezero
Game Master

引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
想問, 空戰弓
跳射 A + A + X 呢3下攻擊係計畜力幾?
我知道下射係溜2,水平就冇留意

舊 09-23-17, 07:44 PM   #257
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
有見極
隻怪就死出字話捉得
然後隊友放穴三個人等捉,佢就自己繼續打打到隻怪死咗

咩玩法
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 12:53 AM   #258
ROCAS
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
MHxx新手,整完閣螳螂裝,最近發覺精靈王加護+龍氣 完全是保命手殘神物XD
但呢個組合應該開始頂唔到落去..

舊 09-27-17, 11:40 AM   #259
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
諗住入手NS, 想問現在多唔多人打
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-17, 01:03 PM   #260
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
唔多
個個淨係識升hr

我想打猛重甲強化下套裝都搵唔到人
所以我都棄咗game
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-17, 01:28 PM   #261
暗黑騎士
Game Master

引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔多
個個淨係識升hr

所以我都棄咗game
咁快放棄
舊 09-27-17, 02:45 PM   #262
nomezero
Game Master

引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔多
個個淨係識升hr

所以我都棄咗game
又因為獰猛任有秒殺可能
輕鬆玩既唔會得閒無事走去打
認真少少既又唔會想一直FAIL不如JOIN GROUP約人打
所以街場去搵Z順比較易

舊 09-27-17, 04:04 PM   #263
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

仲有打,不過講真街場除key quest怪同二名外其他都無乜人打
開個海龍任都無人入房
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-17, 04:35 PM   #264
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
咁多位有性趣打嘅話,搵晚我開房,記得到時再出post話想打乜同幾點On得/

此篇文章於 09-28-17 10:52 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-17, 09:19 AM   #265
憤怒火車頭
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
引用:
在我而言就仲有好多人玩,如果Join吓D Line Group同Wtsapp Group就唔難搵到人打既
憤怒火車頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-17, 09:21 AM   #266
憤怒火車頭

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
咁多位有性趣打嘅話,搵晚我開房,記得到時再出post話想打乜同幾點On得/
想問吓
依家用緊螳螂裝
想轉吓用二名怪既裝
本身用開大劍同大刃依D好基本既武
咁有冇咩二名怪既裝係推介架??

尋日開始先打白疾風…其他既都未打過…
舊 10-01-17, 10:46 AM   #267
暗黑騎士
Game Master

萬用二名黑炎王
舊 10-01-17, 03:04 PM   #268
憤怒火車頭

引用:
萬用二名黑炎王
GG
我仲整緊白疾風套裝…
舊 10-01-17, 03:12 PM   #269
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
新手上路中
有冇人可以帶下人?^^a

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-17, 03:43 PM   #270
nomezero
Game Master

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
新手上路中
有冇人可以帶下人?^^a
你開場喇,依家冇乜野搞

引用:
作者: 憤怒火車頭 查看文章
想問吓
依家用緊螳螂裝
想轉吓用二名怪既裝
本身用開大劍同大刃依D好基本既武
咁有冇咩二名怪既裝係推介架??

尋日開始先打白疾風…其他既都未打過…
其實XX既二名裝唔係咁實用,走去混裝好過
自己有整既係弓頭劍手腰腳既青電,同埋亂玩既空戰銃槍手腰腳護石大雪主

此篇文章於 10-01-17 03:48 PM 被 nomezero 編輯。
nomezero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-17, 03:49 PM   #271
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: nomezero 查看文章
你開場喇,依家冇乜野搞

其實XX既二名裝唔係咁實用,走去混裝好過
剛剛一個人打完釣魚任…幾乎悶死左
整緊上位千刃裝

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 10-01-17, 03:52 PM   #272
nomezero
Game Master

引用:
剛剛一個人打完釣魚任…幾乎悶死左
整緊上位千刃裝
即刻入左個白目既?

舊 10-01-17, 04:04 PM   #273
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
即刻入左個白目既?
真心白目…

舊 10-01-17, 04:06 PM   #274
nomezero
Game Master

引用:
真心白目…
話說你想我用上位程度既裝定快D搞掂算?

舊 10-01-17, 04:09 PM   #275
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
話說你想我用上位程度既裝定快D搞掂算?
速度優先吧

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.1 滅龍士 攻略及心得交流區 1002 08-12-17 12:53 PM
[PSP] Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售] 滅龍士 手提遊戲機討論版 688 06-10-14 07:57 PM
Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇 cknjoshua 攻略及心得交流區 1135 03-19-13 10:51 AM
[PSP] Monster Hunter Portable 3rd - Vol.6 ist 手提遊戲機討論版 1179 03-10-12 02:02 PM
青文官方攻略本 - MONSTER HUNTER KIM 電視遊戲討論版 16 08-20-04 02:43 PM

現在的時間是 10:47 AM

手機版 | APP版