Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-18, 05:39 PM   #1026
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: Gustavi 查看文章
梗係冇 ...
冇棍妹,冇牌專.
諗緊唔知eco 得唔得,不過又係要抽到專先.
--------------
所以咪話你地好野,成日話中 .
-------------
我連過都未過就唔講慢唔慢 lol
不過rem 應該都唔算快掛,佢插隊都用兩action.

eco 聖一定唔得
反而唔知老坑幫唔幫到你手
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-18, 05:52 PM   #1027
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
冇EX 應該差好遠, 出EX可以免費用一招嘛.
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-18, 05:56 PM   #1028
Gustavi
Crazy Gamer

引用:
作者: plokplok00 查看文章
eco 聖一定唔得
反而唔知老坑幫唔幫到你手
佢耐聖, 不過弱魔, 我估差不多啦,
不過主要佢技二都有分配.

老坑ガラフ?物理攻擊唔打得wo...
舊 05-31-18, 06:13 PM   #1029
plokplok00

又係WO...物反
咁可能 deuce+eco+雙重力+風召 真係搞得掂都唔定
舊 05-31-18, 06:24 PM   #1030
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
30幾張飛忍者相性1把,雲尼拿中晒兩把,ECHO都中晒兩把,諗緊射唔射埋SEE MORE好,ALTEMA D人講到咁廢咁既

拉冇沙成個POOL D人都係講到好廢

耐同WEAK同時好似係耐優先﹖要試下先知,我估ECHO唔得

REM得專應該打到架我之前就係未抽EX試打1次先,都係DEUCE,REM,雙重力,吹飛召,最尾殺到1隻架,另1隻殘血應該剩番幾千架咋,不過趕唔切俾佢BREAK1次全體HP攻1野滿血秒晒

拉冇沙EX DEBUFF係固有喎,應該有得疊﹖可能射番拉冇沙EX仲好喎﹖

萬5拉冇沙POOL都係垃圾 @@ 得番2850石,要打飛打石繼續射了

搵牌王帶SEE MORE同ECHO升下先,SEEMORE 得相性0凸,ECHO專0凸,唔知夠唔夠打活動 @@

其實你地係咪都係成日出預期ERROR彈GAME﹖我未好過 @@ 次次都係開任果下彈

而家仲多左個通信ERROR彈

此篇文章於 05-31-18 08:20 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-18, 10:18 AM   #1031
Gustavi
Crazy Gamer

see more個EX 睇落好普通咋喎.

覺醒60又唔覺特別勁咁.
-------------------
冇彈game wor
舊 06-01-18, 10:32 AM   #1032
ShinDou

Seemore ex冇乜特別,主要推攻同brave,佢技2好堅喎,飛叉再送連續魔hp喎,本身已經2hit好大力,我諗佢下下2連max brave爆落去,應該勁過vaan成倍

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 06-01-18, 12:08 PM   #1033
Gustavi
Crazy Gamer

終於攪掂個deuce EX...
結果用左deuce 重力 筆妹 + 風召 , frd 牌 58act 23萬
----------------
seemore 要半血以下lo.
等人試下先... 白石都俾左eco
舊 06-01-18, 12:09 PM   #1034
ShinDou

所以咪話see more最好係掛出黎俾人用,打到半血先換fd開召秒

舊 06-01-18, 12:11 PM   #1035
ShinDou

我仲有7百幾白石喎你之前用到咁多白石?之前d白人好廢下好難升得落手

舊 06-01-18, 12:27 PM   #1036
Gustavi
Crazy Gamer

冇曬d 細石姐, 慢慢打, 唔急升唔急抽.

自己用都抽唔到, 掛俾人用既唔抽住 XD
舊 06-01-18, 12:34 PM   #1037
ShinDou

自己用都得既,咪射晒d連續魔hp先,半血先開始飛叉,其實1定係現有最大力打手,問題係會唔會俾人極速打面姐,應該之後都會再出類似see more咁送招

舊 06-01-18, 07:38 PM   #1038
ShinDou

之前亂咁食晒D探索全能惠,而家打石好慢長,新ACCOUNT又好少派惠,改30分鐘前就派好多,記得舊ACCOUNT好似成百幾個冇用,同埋以前冇覺60好少要爆咁刷先升到

是但升爆晒SEE MORE同ECHO上覺60之後搵埋之前升既拉冇沙試下清晒個活動佢算

係喎DEUCE D細白石未換,可能打活動換仲快﹖

唔得太慢,成日有伏人亂打,打慢左,快刷用牌王仲快

此篇文章於 06-01-18 07:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-02-18, 06:26 PM   #1039
ShinDou

用用下反而覺得SEE MORE係自用多過掛俾人,因為開左召成3幾萬BRAVE,追加既連續魔頂龍兩下9999,都唔會自動HP攻,反而唔開召得萬幾2萬BRAVE果陣易出到自動HP攻

限制係幾大

自用既話1開波SEE MORE換重力之類開召打到冇召之後應該隻野都半血,到時就用得盡飛叉追加連續魔
舊 06-02-18, 07:32 PM   #1040
plokplok00

力魔100LV 磨到115t 夠10萬分拎200鑽 好鬼晒時間
舊 06-02-18, 07:49 PM   #1041
ShinDou

我岩岩都打左,磨左成150TURN @@ 十萬4千分

已經出左REM最尾都可以全部人用乾晒技 @@ 不過我冇出BONUS人,可能出BONUS易D﹖但我D BONUS人0凸,有D仲要得相性,應該唔夠力 @@

好似仲多血過上次,係冇咁易俾秒,不過感覺上仲難左
舊 06-02-18, 08:26 PM   #1042
plokplok00

我用ECO REM 雪糕 FD亂用FF9美姬
已經唔想再打 石又多餘 無飛送
舊 06-02-18, 08:29 PM   #1043
ShinDou

雪糕唔會極速玩晒D技咩﹖@@ 仲打快過我幾十TURN,我係雙重力WAVE3推爆大佬

得ECHO BUFF夠用﹖

今次ALTEMA過到喎仲指埋片添,睇下佢點打抄考下先 XD

睇唔明點解佢WAVE2換牌王 @@

此篇文章於 06-02-18 08:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-03-18, 11:34 AM   #1044
ShinDou

抄唔足ALTEMA我ECHO得0凸,諗緊凸唔凸好,101ACTION 12萬9千分 @@
舊 06-03-18, 07:58 PM   #1045
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
飛叉打完之後個連續摸又打唔夠80%... 即係迫著飛叉
又出連摸又好似蝕 但再飛叉又係同一個loop既情況
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-18, 08:34 PM   #1046
ShinDou

AF應該要揀攻108,仲要最好唔好加最大BRAVE,唔係好難發動到
舊 06-04-18, 09:38 AM   #1047
Gustavi
Crazy Gamer

10抽中到ramza EX
跟住ramza + 貓 + 重力 frd 重力 18萬左.

不過其實見ray 貓 eco 重力 + 重力都可以
-----------------------------
seemore 佢飛叉係上debuff,
咁變左留後半先用又好似怪怪地咁.
舊 06-04-18, 09:43 AM   #1048
ShinDou

Ray貓係?

可以飛1次叉先既,連續魔都上到debuff

舊 06-04-18, 10:31 AM   #1049
Gustavi
Crazy Gamer

講緊睇youtube個ray 用個隊
舊 06-04-18, 10:44 AM   #1050
ShinDou

都係18萬分?有冇link?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 08:50 AM

手機版 | APP版