Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-23-17, 06:10 PM   #326
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
我依家仲有打,出街面聯話我ok。你邊日同去邊度方便?我就你/
我10成都係online 玩
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-17, 06:31 PM   #327
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Terry仔 查看文章
係咪勁少人打?
我search 二名,都係得兩間房
一定係小左人打
但唔會搵唔到人打既
我晚晚都有開黎玩吓
二名房都唔會無呀

今日中午開黎玩都仲有人打緊
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 12:32 AM   #328
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

1:29:57-1:38:19,幫打G級獰猛化泡狐龍:
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-17, 09:31 AM   #329
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
打完二名G5級,再上打特級
套裝重有無得up上去?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-18, 09:03 PM   #330
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
白電龍個電波有無得擋?
我盾斧紅盾擋唔到, 但無試gp得唔得

舊 08-08-18, 02:42 PM   #331
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
http://www.capcom.co.jp/support/faq/...8_0141595.html
E-shop出咗Ver1.4.0 update
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-18, 02:23 PM   #332
rayho
Senior Gamer

FYC, 歐美版出中文patch

Origin ID : sleeperho

此篇文章於 08-20-18 02:25 PM 被 rayho 編輯。
rayho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-18, 08:22 PM   #333
ronchung
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
美版一問

請問大家知唔知日、美版可唔可以上網連線? 或者面聯?
另外,Capcom 有無講日版會唔會都有中文patch?
ronchung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 03:29 AM   #334
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: ronchung 查看文章
A1:由PS2既MH、PSP既MHP、3DS既MH3、MH4、MHX全部美日版都係分開計,
所以呢隻有中字既美版MHXX同日版都係連唔到架啦!

A2:望番Capcom重未有幫其他日版自家Game加中字,
所以機會幾低下!(利申:我都有買sw日版MHXX架!不過只玩左震就封印左啦!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 11:22 AM   #335
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ronchung 查看文章
https://www.facebook.com/12376783430...9000104118904/

有中文patch

之前MHXX 日同港版都可以連線,新的就不清楚了。

正常應該可以全球共同連線的。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 03:44 PM   #336
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
呢隻係遲來美版所以至會有中文下載氹客, 日版出咗成年應該唔會有
美日應該SERVER唔同, 我估連唔到, 有待求証
暗黑騎士 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 04:40 PM   #337
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
MHXX和MHGU不可連線...本人親測, 兩隻都有..
基本上MHGU暫時少一個USJ任務, 其他都有保留~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 06:38 PM   #338
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
MHXX和MHGU不可連線...本人親測, 兩隻都有..
基本上MHGU暫時少一個USJ任務, 其他都有保留~
一樣既遊戲。。仲要同一廠商。。。仲要同一機體。。。唔比連線。。SO SAD。。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-18, 02:16 AM   #339
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: 魚伕 查看文章
一樣既遊戲。。仲要同一廠商。。。仲要同一機體。。。唔比連線。。SO SAD。。
呢個係由PS2日版同美版初代MH已開始有既問題,
所以Capcom做既MHW既W就係想全世界都能夠一齊連線組隊玩咁解!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 11-10-18, 02:20 AM   #340
mrk

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
呢隻係遲來美版所以至會有中文下載氹客, 日版出咗成年應該唔會有
美日應該SERVER唔同, 我估連唔到, 有待求証
你講得啱,
Cap水就係見美版遲日版出,(另外重要遲過MHW出)
大部分美版MH玩家都去晒玩MHW,
所以呢次美版MHXX加中字係為左氹客,
同埋試下華語市場重有幾多人接受日式既MH系列!

舊 11-12-18, 11:27 AM   #341
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 魚伕 查看文章
psp年代已經係咁...預左啦....

引用:
作者: mrk 查看文章
你講得啱,
Cap水就係見美版遲日版出,(另外重要遲過MHW出)
大部分美版MH玩家都去晒玩MHW,
所以呢次美版MHXX加中字係為左氹客,
同埋試下華語市場重有幾多人接受日式既MH系列!
呢次mhgu有中文...真心睇得明係好玩左好多....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.1 滅龍士 攻略及心得交流區 1002 08-12-17 12:53 PM
[PSP] Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售] 滅龍士 手提遊戲機討論版 688 06-10-14 07:57 PM
Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇 cknjoshua 攻略及心得交流區 1135 03-19-13 10:51 AM
[PSP] Monster Hunter Portable 3rd - Vol.6 ist 手提遊戲機討論版 1179 03-10-12 02:02 PM
青文官方攻略本 - MONSTER HUNTER KIM 電視遊戲討論版 16 08-20-04 02:43 PM

現在的時間是 12:27 PM

手機版 | APP版