Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-18-09, 06:47 PM   #251
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
濃姬你被觸手play既詳情係咪留返DVD補完
明智你好變態
鋼彈....原來你吐便當係為左要更加似一部鋼彈
信長果下仲要射beam出黎......

舊 06-18-09, 07:11 PM   #252
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
鋼彈果然係鋼彈 死既時候係要爆炸既

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 07:24 PM   #253
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
明智你真係.....
若本到最後都係咁若本
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 08:06 PM   #254
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
ああ……痛い…痛い…痛い…痛い…痛い…痛い…痛い…痛い…

成套嘢最強原來係伊達四小強。爆炸炸唔死,食砲彈又唔死

佐助抱住阿市係唔係暗示未死?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 08:35 PM   #255
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
今集好燃
雖然成套野都好亂來
但結尾鋪排得好正
總刮來說成套BASARA頭尾最好,係中段差D

有沒人知果兩隻BGM出左未?

此篇文章於 06-18-09 09:25 PM 被 ♀宮野真守♀ 編輯。
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 09:35 PM   #256
ZombieTerry
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: mudhole金剛鑽 查看文章
今集好燃
雖然成套野都好亂來
但結尾鋪排得好正

喇!!

btw, 見到直江兼續!! 大河劇都玩~~~~
ZombieTerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 09:45 PM   #257
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
最後一集真high
今集好多路人出黎搶對白
但秀吉始終無出場
ending好似變番第一集咁

有第二季乃好事,總之夠燃夠歡樂就得

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 09:49 PM   #258
Whirlwind
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2008
忠勝出黎原來只係死多次
今集順便預告埋下集啲配角會係邊個
唔知第二季大佬會係邊個
Whirlwind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 09:51 PM   #259
野良猫
肥倫

引用:
作者: Whirlwind 查看文章
忠勝出黎原來只係死多次
今集順便預告埋下集啲配角會係邊個
唔知第二季大佬會係邊個
秀吉是也
舊 06-18-09, 09:58 PM   #260
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004
今集有BUG...伊達明明傷左邊..打完變左傷右邊XD
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 10:38 PM   #261
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
第二季不如來個太閣立志傳用秀吉同竹中半兵衛做主角啦
可能遲d game會出basara第三集加新角色
之後可以係動畫版用掛
今季好多角色領左便當唔係好夠人出新一集wow

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 10:42 PM   #262
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
終於見到伊月= =不過伊月樣衰左好多--阿市點解要死呀- -"
本多又做乜野要死呀= ="森蘭丸點解唔會自殺既- -"佢咁鐘意信長.......
長宗同毛利得一兩句野- -"配音果個真係灰--
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 11:27 PM   #263
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: ZombieTerry 查看文章
喇!!

btw, 見到直江兼續!! 大河劇都玩~~~~
係囉 , 我都見到~~~
閃過一個大大個 「愛」字 晌個額頭度...........
仲唔係 直江兼續......
係咪出 game 加新人物 ??

伊達 四小強 真係強~~
不死身!!!

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 11:38 PM   #264
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 吳政常 查看文章
....
....森蘭丸點解唔會自殺既- -"佢咁鐘意信長.......
...
[亂up]好老土既劇情,留佢係到,等大左要係第二季為父親報復 [/亂up]
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-09, 11:41 PM   #265
野良猫
肥倫

引用:
作者: fortel 查看文章
[亂up]好老土既劇情,留佢係到,等大左要係第二季為父親報復 [/亂up]
[再亂UP]

可能佢搭伊月糖(你見佢面都紅埋就知) 從此收心養性幫伊月打埋班農民

[再亂UP]
舊 06-18-09, 11:44 PM   #266
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: fortel 查看文章
佢老豆係森可成= ="
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-09, 12:20 AM   #267
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: cccc 查看文章
閃過一個大大個 「愛」字 晌個額頭度...........
仲唔係 直江兼續......
係咪出 game 加新人物 ??

不死身!!!
舊人黎架,game第2集出過 ~動畫第5集都出過黎俾本多秒 ....

第3集可能昇格到同三好三人眾咁既特殊敵人 ....

舊 06-19-09, 12:26 AM   #268
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 吳政常 查看文章
佢老豆係森可成= ="
不要認真地睇basara

[一派糊言]信玄同幸村都可以叫父子;

政忠同幸村可以叫夫婦;

蘭丸同信長點解唔可以叫叫父子 [/一派糊言]
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-09, 01:34 AM   #269
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
作者: cccc 查看文章

不死身!!!
四小強其實正史上係伊達家幾出名既武將
尤其良直最負盛名
所以佢地強都有道理

良直..鬼庭良直
文七郎..遠藤宗信
孫兵衛..後藤信康
左馬助--原田宗時

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-09, 03:52 AM   #270
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
期待10年BASARA第二部 到時慶次一定要SHOW OFF多D
決戰阿濕男同大猩猩!!
GAME都快D出第三集拉 我覺得BASARA正過無雙好多架

此篇文章於 06-19-09 03:55 AM 被 ♀宮野真守♀ 編輯。
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-09, 06:38 AM   #271
野良猫
肥倫

引用:
期待10年BASARA第二部 到時慶次一定要SHOW OFF多D
決戰阿濕男同大猩猩!!
GAME都快D出第三集拉 我覺得BASARA正過無雙好多架
我諗都好難再出到第三集
舊 06-19-09, 01:18 PM   #272
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
但德川咁就死左......???
係歷史, 佢唔係最後勝利者咩?
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-09, 01:28 PM   #273
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 如月刃 查看文章
我諗都好難再出到第三集
點解????
我鐘意玩basara 多過無雙

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-09, 01:31 PM   #274
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
今集好燃
雖然成套野都好亂來
但結尾鋪排得好正

真係好熱血,配埋bgm超正。

織田亦夠狂,好有侍feel

唔錯,濃縮版本let"s party

舊 06-19-09, 01:31 PM   #275
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 信長 查看文章
點解????
我鐘意玩basara 多過無雙
都派左咁多便當
好難再寫架啦喎

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Rumor] 假關閉狀態 武藤遊戲 電視遊戲討論版 586 07-24-14 01:10 PM
---- The End ------ 泰利 買賣專區 0 05-30-14 05:14 PM
放 行版 戦国BASARA 4 kutsu 買賣專區 0 02-02-14 02:12 PM
放黏土人no.369 日本 男歌手 西川貴教 izumichan 買賣專區 0 01-27-14 05:34 AM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM

現在的時間是 11:39 PM

手機版 | APP版