Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-09, 01:08 AM   #551
hyc3000
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
點都好
我就淨buy龍虎配
話哂佢地兩個一齊都經歷左風風雨雨
大家都了解到同對方一齊先係最舒服~
hyc3000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-09, 11:43 AM   #552
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
佢似去拆樓多D

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-09, 11:44 AM   #553
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
點解睇落好似高左
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-09, 07:43 AM   #554
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

舊 03-12-09, 02:09 AM   #555
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-12-09, 02:17 AM   #556
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
鬱展開...?

大河和 minori 終於隻抽...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 04:30 AM   #557
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
今話又有とらゴンボール素材
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 04:45 AM   #558
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
今集作画勁崩壞

舊 03-12-09, 01:57 PM   #559
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
minori和大河果段……大河好像被人搞咁……

舊 03-12-09, 02:04 PM   #560
[CpSs]crabcrab

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
今集作画勁崩壞
近依幾集d人樣都係走走地
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 02:51 PM   #561
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
近依幾集d人樣都係走走地
佢地次次打/嘈交都係咁既樣
本來開開心心送朱古力
結果搞成咁

此篇文章於 03-12-09 02:57 PM 被 女裝少年 編輯。
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 03:15 PM   #562

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
佢地次次打/嘈交都係咁既樣
本來開開心心送朱古力
結果搞成咁
愛情o既野不嬲都唔可以拖拖啦啦ga啦~
何況情人節應該要同鍾意o既人過ga嘛~
支持minori同龍仔追上去~

不過minori今次真係鬧埋自己
佢都係為左老虎先放棄龍仔
根本兩個都係逃避中
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 04:03 PM   #563
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
愛情o既野不嬲都唔可以拖拖啦啦ga啦~
何況情人節應該要同鍾意o既人過ga嘛~
支持minori同龍仔追上去~

不過minori今次真係鬧埋自己
佢都係為左老虎先放棄龍仔
根本兩個都係逃避中
所以最好都係雙飛end

舊 03-12-09, 05:01 PM   #564

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
所以最好都係雙飛end
雙飛唔係唔好
不過我都係正室最高
舊 03-12-09, 05:40 PM   #565
尼路
The One

引用:
雙飛唔係唔好
不過我都係正室最高
正室、側室加多個情婦、情夫,大團圓。

舊 03-12-09, 05:59 PM   #566
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
minori和大河果段……大河好像被人搞咁……
我覺得似驅鬼, 只差在冇用筷子夾大河中指
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 06:12 PM   #567

引用:
作者: hitachi 查看文章
我覺得似驅鬼, 只差在冇用筷子夾大河中指
感覺大河反應係過激

不過都証明左佢其實係知道龍仔救左佢的
只係o係度逃避現實, 加上龍仔太就佢喇, 講埋大話幫佢逃避現實

其實龍仔同老虎跌落崖o個時龍仔叫到拆天
我唔信老虎聽唔出o個把聲係龍仔囉
舊 03-12-09, 07:50 PM   #568
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
次次打/嘈交都咁既樣

我唔想要老虎end
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 08:07 PM   #569
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
嘈交時變左樣我覺得可以接受既..又唔係完全變左第個人

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 09:27 PM   #570
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
感覺大河反應係過激

不過都証明左佢其實係知道龍仔救左佢的
只係o係度逃避現實, 加上龍仔太就佢喇, 講埋大話幫佢逃避現實

其實龍仔同老虎跌落崖o個時龍仔叫到拆天
我唔信老虎聽唔出o個把聲係龍仔囉
其實由頭到尾北村,亞美同實乃梨都知咩事.係龍兒同大河係度逃避.

不過大河反應真係好激.....真係估你唔到........

有時會諗一個聲優咁配音法情緒會唔會有問題?
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 09:30 PM   #571
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: Kewellma 查看文章
嘈交時變左樣我覺得可以接受既..又唔係完全變左第個人
今集前面文戲都變左樣

呢套野動畫真係唔錯
歌又好聽
小說就多D內心描寫
動畫真係做得好好,當然係有聲有畫關係,場景比小說更有感染力
我睇完動都唔係好想小說逐隻字睇...

同樣都係有小說+動
零使O既動真係差好多
就完小說->動...直頭係爛...都唔知佢點出3期出黎

此篇文章於 03-12-09 09:35 PM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 10:08 PM   #572
LIGHTTHELIGHT
火狐控

註冊日期: Jul 2004
後段有少少誇張...不過好好睇XD
可惜最後都係大河線...
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 10:35 PM   #573
尼路
The One

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
其實由頭到尾北村,亞美同實乃梨都知咩事.係龍兒同大河係度逃避.

不過大河反應真係好激.....真係估你唔到........

有時會諗一個聲優咁配音法情緒會唔會有問題?
專業人仕應該唔會掛……雖然有時看完某不幸父親果女病到就來死,轉頭就去斬高達時都會有這種想法……

舊 03-12-09, 10:36 PM   #574

引用:
作者: LIGHTTHELIGHT 查看文章
後段有少少誇張...不過好好睇XD
可惜最後都係大河線...
龍x虎
條線最後唔係行老虎
真係唔知佢點解改個咁o既名囉

引用:
作者: 忍者 查看文章
今集前面文戲都變左樣

呢套野動畫真係唔錯
歌又好聽
小說就多D內心描寫
動畫真係做得好好,當然係有聲有畫關係,場景比小說更有感染力
我睇完動都唔係好想小說逐隻字睇...

同樣都係有小說+動
零使O既動真係差好多
就完小說->動...直頭係爛...都唔知佢點出3期出黎
所以依套抵佢攞獎

但係漫畫o個邊真係唔知佢想點
絕叫連載左兩年喇, 而家先出到第2期
真係等到就o黎死

此篇文章於 03-12-09 10:43 PM 被 money 編輯。
舊 03-12-09, 11:09 PM   #575
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
看完今話..!
要來的總是要來..紙包不住火..!
三個人見到龍兒同大河咁..真係好心痛..!
最初他們幫大家的時候就十分積極..而到他們兩個人自己時便..這就是當局者迷..!
最後一步還是要他們兩位自己去面對..!
其實正因為他們是現在這個年紀才會這樣想..但他們有一班好朋友幫助他們..!
希望下一回是真的告白及成為真正的戀人..!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[動畫] 高畑 勲「かぐや姫の物語」2013年秋公開決定丨ジブリ「もののけ姫」と「猫の恩返し」が12月4日にBD化 money 日本動漫畫討論版 65 06-24-15 08:47 AM
BD 播放 capture 圖 jaycom 手機資訊/電腦軟硬討論 16 09-11-11 06:43 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 03:09 AM

手機版 | APP版