Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-05, 10:07 PM   #176
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986

咩事?
刃牙就完?

舊 11-30-05, 10:35 PM   #177
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

第三部 SON OF ORGA 範馬刃牙

http://www.akitashoten.co.jp/index2.html

此篇文章於 11-30-05 10:44 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 10:40 PM   #178
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
good~
幾驚係最後一章
不過這都是最後一部了,希望唔好咁快完左呢部就好了

此篇文章於 12-01-05 02:21 PM 被 elmond 編輯。
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-05, 11:43 AM   #179
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: elmond
good~
幾驚係最後一章
不過這都是最後一部了,希望唔好完左呢部就好了
不過在下覺得刃牙呢本野其實好有忍耐力.....比著其他漫畫,點都唔會咁認得俾勇次郎呢類角色到第二部都依然係不敗之迷,大概早就捧?魕O一個「更利害人物」做新一部目標

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-05, 02:25 PM   #180
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: HEAD_HUNTER
不過在下覺得刃牙呢本野其實好有忍耐力.....比著其他漫畫,點都唔會咁認得俾勇次郎呢類角色到第二部都依然係不敗之迷,大概早就捧?魕O一個「更利害人物」做新一部目標
我追左刃牙大約只有一年,都唔算太耐,感覺不算太深
不過其實刃牙都唔係想做no.1,佢由於至於都只是以超越佢老豆為目標
(但......其實有分別嗎 ? )

舊 04-28-06, 08:53 PM   #181
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
我追左刃牙大約只有一年,都唔算太耐,感覺不算太深
不過其實刃牙都唔係想做no.1,佢由於至於都只是以超越佢老豆為目標
(但......其實有分別嗎 ? )
如果你是世界最弱~
我只需做世界第二弱就可以

上2個月~
一炮過睇~哂第一部 + 刃牙II 28期~

II O既開頭唔巧睇~
(用到炸彈~刀~)

PAD: 229 362 054

此篇文章於 04-28-06 08:55 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-06, 09:12 PM   #182
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

喂...
下一期第三部啦...
日本第三部已經一口氣出咗頭兩期啦....
舊 04-28-06, 09:21 PM   #183
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
喂...
下一期第三部啦...
日本第三部已經一口氣出咗頭兩期啦....
吓?!
唔係呀嘛~~~~下一期就第三部?!
即係.....結局會點?

我的雜談小屋
舊 04-28-06, 09:48 PM   #184
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
吓?!
唔係呀嘛~~~~下一期就第三部?!
即係.....結局會點?
會咁

http://www.akitashoten.co.jp/CGI/new...ai&isbn=209831

http://www.akitashoten.co.jp/CGI/new...ai&isbn=20984X
舊 04-28-06, 09:55 PM   #185
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 凍檸茶
如果你是世界最弱~

上2個月~

II O既開頭唔巧睇~
(用到炸彈~刀~)
我不時都會番睇~
開頭最正都只係花山果part

舊 04-29-06, 01:39 AM   #186
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
如果你是世界最弱~

上2個月~

II O既開頭唔巧睇~
(用到炸彈~刀~)
這才叫實戰.
舊 04-29-06, 09:34 AM   #187
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
這才叫實戰.
這才是男子漢 \ /

我的雜談小屋
舊 04-29-06, 03:39 PM   #188
elmond
女權主義信奉者

完之前我要花山vs安德塞!!

舊 04-30-06, 11:59 AM   #189
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
完之前我要花山vs安德塞!!

但第三章刃牙已經走了去美國

此篇文章於 07-31-06 02:54 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
舊 04-30-06, 12:18 PM   #190
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
仲俾人拉左

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 12:37 AM   #191
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
作者: 陸奧 貴志
仲俾人拉左
仲有好多人未睇爆些少好啦
舊 05-01-06, 12:39 AM   #192
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
仲有好多人未睇爆些少好啦
/\

我連刃牙vs小爺仔~都未睇

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 10:07 AM   #193
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
/\

我連刃牙vs小爺仔~都未睇
咁你會好失望一定 a

我的雜談小屋
舊 05-05-06, 10:24 PM   #194
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
咁你會好失望一定 a
級數差大遠啦
舊 05-05-06, 10:33 PM   #195
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
級數差大遠啦
唔止級數問題,
心理上小少爺都比唔上老豆

我的雜談小屋
舊 07-31-06, 02:58 PM   #196
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

第三章中文版幾時先肯出
舊 08-01-06, 12:21 PM   #197
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
第三章中文版幾時先肯出
我都想問好耐.....幾時先有呀?!
(雖然而家有本外傳醫住肚,而且係花山主角,我超鐘意 )

我的雜談小屋
舊 08-05-06, 01:35 AM   #198
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
一口氣睇晒日版範馬刃牙1-3……

人vs昆蟲,好勁的想像力……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 04:06 PM   #199
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
第三章中文版幾時先肯出
昨天\/

舊 09-28-06, 06:30 PM   #200