Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-04, 09:50 PM   #76
*~小螢~*
Insane Gamer

註冊日期: May 2004
阿sir話要等我個fdchem quiz合格先俾番=.="但係我個fd既chem超屎..
去館主度沒收埋初號至十號機咁好玩既遊戲我又去!!
*~小螢~* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-04, 11:12 PM   #77
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: *~小螢~*
阿sir話要等我個fdchem quiz合格先俾番=.="但係我個fd既chem超屎..

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-04, 11:35 AM   #78
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: *~小螢~*
憑你地~~
過得我果6隻貓兩隻狗先啦~~

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-04, 11:55 AM   #79
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: mike^2又名館主
憑你地~~
兩煲香肉加龍虎鳳大補湯, 得左

正話煲完本四葉第二期, 好正 ~ 又學多兩句鬧人的說話哈哈 ~

Rice

舊 05-13-04, 11:59 AM   #80
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: riceking
兩煲香肉加龍虎鳳大補湯, 得左

正話煲完本四葉第二期, 好正 ~ 又學多兩句鬧人的說話哈哈 ~

Rice
香港食"香肉加龍虎鳳大補湯"是犯法的

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-13-04, 12:13 PM   #81
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
香港食"香肉加龍虎鳳大補湯"是犯法的
綁架上大陸再
老實, 我不喜歡食貓狗的

我好喜歡裡面其中一句(感同身受):

母:「あんた貯金残ってんの?」
あさぎ:「すっからかん

Rice

舊 05-13-04, 12:18 PM   #82
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
綁架上大陸再
老實, 我不喜歡食貓狗的

我好喜歡裡面其中一句(感同身受):

母:「あんた貯金残ってんの?」
あさぎ:「すっからかん

Rice
咁我仲有七、八枝電槍等你
枝枝都唔過2J(1.9左右)

舊 05-13-04, 01:21 PM   #83
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
咁我仲有七、八枝電槍等你
枝枝都唔過2J(1.9左右)

七、八枝電槍
你家左何處
要咁ge保安

舊 05-13-04, 01:25 PM   #84
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: saiSAIsai

七、八枝電槍
你家左何處
要咁ge保安
我大佬玩電氣槍
兩支M60
兩支M4A1
兩支M249(1電1Gas)
一枝K仔
.
.
.
仲有D乜就唔記得

此篇文章於 05-13-04 01:28 PM 被 mikemike 編輯。
舊 05-13-04, 02:16 PM   #85
riceking
一人前のダメ人間

引用:
我大佬玩電氣槍
兩支M60
兩支M4A1
兩支M249(1電1Gas)
一枝K仔
.
.
.
仲有D乜就唔記得
氣槍? 重要冇2J? 著厚o的加個Mask已經唔驚你啦 (不過可能先熱死)

好想要隻シーサー....

Rice

舊 05-13-04, 02:19 PM   #86
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
氣槍? 重要冇2J? 著厚o的加個Mask已經唔驚你啦 (不過可能先熱死)

好想要隻シーサー....

Rice
咁你加冷氣裝置先啦 [off]

舊 05-13-04, 07:29 PM   #87
*~小螢~*
Insane Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: b_boy
x2
*~小螢~* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-04, 08:21 PM   #88
b_boy
↘呆~

引用:
憑你地~~
小心佢地食0左你果10隻四葉

淯底可保一世平安
舊 05-13-04, 09:52 PM   #89
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
未係羅, 十隻咁多
羅黎組成四葉量產兵團咩...
話時話, 隻四葉細細隻, 但係有12個關節呀, 勁!
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-04, 12:30 AM   #90
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
今晚放工經過祟光, 見到四葉第2期o岩o岩返貨, 即刻入手, 正
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-04, 12:56 AM   #91
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 事丫娃些
今晚放工經過祟光, 見到四葉第2期o岩o岩返貨, 即刻入手, 正
頂!!果日打去崇光又話唔會再番貨
你幾$入手?

淯底可保一世平安
舊 05-22-04, 01:02 AM   #92
riceking
一人前のダメ人間

引用:
頂!!果日打去崇光又話唔會再番貨
你幾$入手?
98算

Rice

舊 05-22-04, 01:07 AM   #93
b_boy
↘呆~

引用:
98算

Rice
80多d...
我入手價一半...
搵日順路去睇下都好(冇乜可能 )

淯底可保一世平安
舊 05-22-04, 01:17 AM   #94
riceking
一人前のダメ人間

引用:
80多d...
我入手價一半...
搵日順路去睇下都好(冇乜可能 )
你好像誤會了, 他說的是第二期單行本 ~
600yen, $58.8

Rice

舊 05-22-04, 01:21 AM   #95
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
係日版"四葉妹妹"單行本第二期 ($58.8), 唔係"電擊大王"六月號.....

"電擊大王"六月號祟光重有船貨返既話, 簡直係奇蹟......
而家旺角市價(包括賊船)企硬$180, 點買得落手?
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-04, 12:10 PM   #96
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
引用:

Rice
他沒有誤會,我也是80多d... /\

舊 05-22-04, 01:04 PM   #97
b_boy
↘呆~

引用:

Rice
係喎

淯底可保一世平安
舊 05-22-04, 01:35 PM   #98
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
我係崇光既旭屋訂咗喎,點解仲唔叫我去攞書既?

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-04, 01:40 PM   #99
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
引用:
係喎
原來係我誤會左

我本四葉第二期單行本買貴左$22.2 |||

舊 05-22-04, 02:44 PM   #100
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
好想要四葉figure ............................旺角賣緊幾錢??

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM

現在的時間是 04:30 AM

手機版 | APP版