Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-27-10, 11:16 PM   #401
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
中文版VOL.9原來出咗,即買了。

宜家我個漫畫LIST已經唔係淨返好多套可以追落去。

舊 04-28-10, 04:13 AM   #402
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
萬博中文版有期未? @@

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-10, 10:56 PM   #403
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 基路亞 查看文章
萬博中文版有期未? @@
我唔敢sure,但今日去相熟漫畫店,佢俾出書表我睇,
7-8月左右會有,
$98~~

講多次,我唔敢sure

舊 06-05-10, 12:29 AM   #404
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
7-8月左右會有,
$98~~

講多次,我唔敢sure
出中文版好,咁我就日文版同中文版都有啦

此篇文章於 06-12-10 10:23 PM 被 fourleaves112 編輯。
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-10, 07:56 PM   #405
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: fourleaves112 查看文章
出中文版好,咁我盲就日文版同中文版都有啦
我都期待中文版,
想佢出埋新版笑園單行本係咪貪心左

舊 06-05-10, 10:02 PM   #406
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
7-8月左右會有,
$98~~

講多次,我唔敢sure
$98....果時日版買左$176的說

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-10, 10:49 PM   #407
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 地場衛 查看文章
$98....果時日版買左$176的說
都係個句,我都唔sure的
錯左唔好插唔大力就可以的了

舊 06-12-10, 04:46 PM   #408
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
最新第67話。風香~

E CUP?

過激運動

惹人遐想

風香果然是《四葉妹妹》中負責服務讀者慾望投射的色氣角色…
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-10, 04:51 PM   #409
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 事丫娃些 查看文章
最新第67話。風香~

E CUP?
只係斜揹袋啫

舊 06-12-10, 06:21 PM   #410
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: san4 查看文章
只係斜揹袋啫
我好期待東清彦破禁的一刻架...................a

四葉戴Headphone 狂fing 頭果段好爆

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 06-12-10 06:28 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-10, 06:23 PM   #411
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
還是朝儀好~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-10, 07:48 PM   #412
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
唔知點解次次看四葉妹妹都覺得風香會做佢後母.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-10, 10:25 PM   #413
Crazy Gamer

引用:
作者: AiStudio 查看文章
唔知點解次次看四葉妹妹都覺得風香會做佢後母.
我都有咁既感覺
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-10, 11:31 PM   #414
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
唔知婆婆係點樣既人
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-10, 08:59 PM   #415
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

係唔係E CUP就唔知,不過比起最初既時候,風香越畫越大

但係都係惠那最萌

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

舊 06-13-10, 09:08 PM   #416
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:

:
發育中
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-10, 11:26 PM   #417
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:

但係都係惠那最萌
但cup 數始終比不上 "ナツカゼ!"......................a

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-10, 05:09 PM   #418
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

大阪萬博

書籍作者 YOTUBA SUTAZIO
總覽類別 Boy Series
商品級別 普通
出版日期 七月下旬發售預定
商品定價 290 元(台幣)

頂級的作家陣容 + 10週年超詳盡的寶貴資料!
精美彩頁 + 重新繪製的四格作品,當代珍貴資料全部收錄,
重溫「笑園漫畫大王」的一切,絕對不可錯過的超級紀念書。

http://www.kadokawa.com.tw/details.asp?id=6104#Content1
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-10, 12:20 AM   #419
Crazy Gamer

引用:

大阪萬博

商品級別 普通

http://www.kadokawa.com.tw/details.asp?id=6104#Content1

YEAH,希望書展有得賣啦
舊 06-20-10, 03:31 AM   #420
sunnypigdog
滅絕小五郎

睇黎我之前收到d風真係流料,sorry...............

舊 08-06-10, 09:48 PM   #421
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:

大阪萬博

商品級別 普通

其實呢本咩嚟?
笑園漫畫大王合集?
我之前行漫畫屋見到$9X本無即時出手…

舊 08-06-10, 11:28 PM   #422
sunnypigdog
滅絕小五郎

產品介紹+其他漫畫家畫ge笑園故事~~
簡單黎講係fans book~~

舊 08-07-10, 01:48 AM   #423
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
呢本我有買
咁重畫果幾本漫畫大王幾時先有........
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-10, 07:13 PM   #424
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
呢本我有買
咁重畫果幾本漫畫大王幾時先有........
唔好提........
我都好想佢會出中文版

舊 08-09-10, 12:56 AM   #425
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

日、中版都入手,才顯得出對大阪既愛!!!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM

現在的時間是 10:29 PM

手機版 | APP版