Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
日本動漫畫討論版>川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2
金屬史萊姆 08:15 PM 09-22-12
作者: RPG之鬼:
今集又做得幾好,笑位又有,燃位又有
不過能美被打到壞掉了真係比小說更加接受唔到囉
另外對翼返黎時從天降下來的祼肥雪,唔知點解好有天降之物既智樹影子……
叫翼出來前果一刻交叉手推進器發光我仲以為變左gundam exia...

玩緊psp隻game..
隻肥豬竟然第3日就同搵黑王挑機(lv 2 打lv 9 ).
casio 08:26 PM 09-22-12
作者: 金屬史萊姆:
叫翼出來前果一刻交叉手推進器發光我仲以為變左gundam exia...

玩緊psp隻game..
隻肥豬竟然第3日就同搵黑王挑機(lv 2 打lv 9 ).
點解我覺得似W gundam多d
金屬史萊姆 08:41 PM 09-22-12
作者: casio:
純粹因為冇拎槍到轉住飛上天果下.
同埋背包真係好似太陽爐.
hahahaaaa 09:57 PM 09-22-12
今集又真係完得幾好,想睇既野應有盡有

期待二期
柚原このみ 12:48 AM 09-23-12
我對肥豬的裸體沒有興趣的耶
為甚麼不在意時幾次插入肥豬的裸體
mkmonkey 01:09 AM 09-23-12
我覺得似 EVA 初號機 ...
埃及使者 01:34 AM 09-23-12
師傅黑雪裸飄
今集戰鬥好燃!!!
加埋黑雪背後靈

賤人今集D行為、表情笑死我
不過失憶之後好難頂

肥雪裸飄睇到好想死
今話仲要大贈送

二期快D開播!!!!!!!!!!!!!!!!
DMRevolution 11:38 AM 09-23-12
最快都1月新番啦....XD
ouki 11:41 AM 09-23-12
都係日X野....係禁GE LA....其實我唔明點解要改到對翼係禁....插畫係比較似羽翼
怪盜小G 11:49 AM 09-23-12
原設實物化唔好睇掛
pet3 12:00 PM 09-23-12
作者: 怪盜小G:
原設實物化唔好睇掛
因為難畫的原因比較多
緋村 光 07:09 PM 09-23-12
只有我覺得肥春叫疾風推進器時的場面實在熱血到了一個很中二的地步...嗎?

有沒有看過原著的朋友提醒一下小說有沒有用心念來recharge>充記了
細路翔 07:28 PM 09-23-12
作者: 緋村 光:
只有我覺得肥春叫疾風推進器時的場面實在熱血到了一個很中二的地步...嗎?
少年漫畫不就是這種東西嗎

唔通你想佢叫完跟手飛到一半個推進器失靈墜機
河野貴明 07:29 PM 09-23-12
不要肥豬裸體
axe1292 07:53 PM 09-23-12
銀鴉: 你們是我的雙翼!
夜貓 08:35 PM 09-23-12
「……おかえり。ありがとう」
鳥肌立ちました!!!!

制作組點解咁鍾意肥豬的裸體ga?
話說,對翼好似畫細左?
能美賣萌...好難頂
END得好好
最後同劣等生賣多次廣告
又一位髮色變了...
首BGM好似爆機Ending Theme

好期待二期
ta423 08:35 PM 09-23-12
裸體肥豬真係幾破壞氣氛
黑雪聽到肥豬半表白果度D面紅反應幾正
期待二期!
緋村 光 09:14 PM 09-23-12
作者: 細路翔:
少年漫畫不就是這種東西嗎

唔通你想佢叫完跟手飛到一半個推進器失靈墜機
跨得滯,有d造作....
好似見到剎那大叫「oo raiser著裝」咁....
kyo353 09:42 PM 09-23-12
睇晒動畫,係時候開始睇小說
casio 10:21 PM 09-23-12
有沒有看過原著的朋友提醒一下小說有沒有用心念來recharge>充記了
小說係有用心念充填
細路翔 10:23 PM 09-23-12
但剎那會大叫拖垃圾,所以其實無乜分別

話唔定隻game個快捷鍵就係大叫招名(?
Tomoya 10:35 PM 09-23-12
bb是格game la~

格game角色一路叫招名一路出招不是很正常麼~

而且主角群主要都是中學生~中二點是很正常的~前輩不是也很中二麼~

成套完結,個人而言算相當滿意~

原本我是比較期待SAO....結果就動畫我會覺得AW好看

三澤比開始時的技巧又有明顯進步 (ed2都相當唔錯)

期待二期~

(最好二期開始前アクセル・ワールド ~加速するラジオ~可以繼續~ )
尼路 10:45 PM 09-23-12
作者: 細路翔:
但剎那會大叫拖垃圾,所以其實無乜分別

話唔定隻game個快捷鍵就係大叫招名(?
好似真係叫招名先有用,上集被人封聲就乜招都出唔到……
細路翔 10:47 PM 09-23-12
作者: Tomoya:
而且主角群主要都是中學生~中二點是很正常的~前輩不是也很中二麼~
點睇黑雪姬既邪氣眼濃度都高過肥雪

至於同SAO比,我覺得肥雪起碼無出現我簽名檔果種問題先(除左美女感動)

不過遲下套魔法廢柴老哥係依方面一定會遠遠超越SAO(?
真!DC 10:57 PM 09-23-12
本來應該係熱血ge情節
但係見到肥雪裸飄笑了

[只睇動畫]相比之下我鍾意SAO多d[/只睇動畫]
雖然aw系統複雜d同埋人對人戰好睇d,
不過始終唔鍾意小朋友齊打交同肥雪精神面太脆弱
都係鍾意soa果種困於睹上性命異世界冒險求生故事
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面