Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-11, 02:50 AM   #451
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
其實都算係o既
不過又唔係佢講到咁大問題o者...

動畫版.......而家睇到第7話
平丸太正了

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-11, 03:34 PM   #452
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
呢個係缺點咩,咪又係大場自製缺憾,根本呢d冇劇搵劇來做.....
同一本書已經有一套想轉設定但似乎死得更快就快斬架啦

舊 12-03-11, 04:10 PM   #453
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
我又唔mind啲作品可以見好就收喎
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-11, 11:51 PM   #454
WonderJimmy2
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
[J2動畫版]超英雄傳說OP好正呀~~[/J2動畫版]
WonderJimmy2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-11, 12:06 AM   #455
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
呢兩個星期喺新妻屋企嘅故事真係好好睇

少男嘅浪漫, 男人嘅夢想 (我笑咗)
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-11, 04:50 AM   #456
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
呢個係難點而唔係缺點喎大場...
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-11, 10:38 PM   #457
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
平丸GOGOGO 上啦平丸

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 02:14 AM   #458
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
平丸GOGOGO
跌走5000萬羊的幸福

此篇文章於 12-09-11 02:16 AM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 09:06 AM   #459
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
今集一睇平丸又係正過主線~~~

平丸加油呀!!!!!!!!!!!

舊 12-09-11, 10:38 AM   #460
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
平丸GOOGGO

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 11:07 AM   #461
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
平丸GOOGGO
睇完哩話第一句諗到既就係「gogogog!」既舉手。\

舊 12-09-11, 11:17 AM   #462
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
睇平丸的心情仲激動過睇主角 ...
加油呀平丸!!!!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 09:41 PM   #463
加瑪
奧脫福的一條小草

gogogo平丸!!!!

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 12-10-11, 01:56 AM   #464
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
平丸下一話絕對會求婚成功!

故事開始進入尾聲~
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 03:18 PM   #465
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 09:48 PM   #466
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
平丸加油~~~b

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-11, 11:01 PM   #467
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
完全不喜歡平丸和蒼樹配....
希望依套漫畫快點完......

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 04:19 PM   #468
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 12-15-11, 10:48 PM   #469
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
平丸~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 你要幸福啊

不過....中井點算

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 10:55 PM   #470
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
恭喜哂~~平丸~~~

舊 12-15-11, 11:02 PM   #471
dust11

註冊日期: Aug 2010
平丸呀
做幾話結婚+新婚生活先啦

主線睇堆數字已經睇到我冇乜感覺
好似龍珠既戰鬥力咁
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 01:05 AM   #472
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
最尾個幅平丸 = 富奸好正 ...
係同人加上去定真係本身有?!

另外真係無乜心機睇主角 vs 新妻 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 09:18 AM   #473
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
最尾個幅平丸 = 富奸好正 ...
係同人加上去定真係本身有?!

另外真係無乜心機睇主角 vs 新妻 ...
平丸仲好睇過主線

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 10:39 AM   #474
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
下回開始用平丸做主角好過啦

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-11, 05:15 PM   #475
加瑪
奧脫福的一條小草

平丸你好幸福啊!!!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 大場つぐみ 「バクマン。」以来2年ぶり新作 「とな怪」作者と初タッグ money 日本動漫畫討論版 0 04-23-14 11:47 PM

現在的時間是 09:01 AM

手機版 | APP版