Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-11-14, 09:19 AM   #26
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
問一下
一開始固定3星抽是可抽到那隻側乳銀髮女吧..?

PS..刷N次總算刷到了..

此篇文章於 11-11-14 10:38 AM 被 wang2009hk 編輯。
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 10:15 AM   #27
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
不知巴哈仔那裡來的一堆新五星圖...
ttp://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26936&snA=497&tnum=5

.....點解同而家果堆5星卡面水準差咁遠, 我隻5星孩騎仲係防禦力7 , 想重打算了
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 12:24 PM   #28
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
d卡造型同上色都好靚,請問知唔知ios大概幾時會出?
Thanks a lot。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 12:31 PM   #29
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
d卡造型同上色都好靚,請問知唔知ios大概幾時會出?
Thanks a lot。
【iOS版】ファントム オブ キルiOS版のリリース時期につきましては今月11月中を目指し対応中です!少しでも完成度を高めるため、不具合修正と平行して対応中でございます。今しばらくお待ちください

由開頭AN版出左話近日出
之後月頭話月中出
到加下都未有消息....
隻GAME本身都幾多BUG
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 12:52 PM   #30
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
Bug我又冇咩見過,只係機型舊d就閃退
同上架一開始狂要load/load好耐
而家係續少續少改善緊
玩緊andriod根本係做緊beta tester

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 12:57 PM   #31
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
試過好幾次打完一場,入下一場就彈出話我上場戰鬥未完結

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 05:14 PM   #32
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
.....點解同而家果堆5星卡面水準差咁遠, 我隻5星孩騎仲係防禦力7 , 想重打算了
重打抽新卡啦~ 5星打到20lv 都過唔到防15, 基本上被system判左死刑~

舊 11-11-14, 09:12 PM   #33
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
不知巴哈仔那裡來的一堆新五星圖...
ttp://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26936&snA=497&tnum=5

點解會索咁多...
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 11:58 PM   #34
Rv250

マサムネ

打緊嘅時候揀人>取消都要等三四秒, 唔知係咪正常
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 12:21 AM   #35
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: Rv250 查看文章
マサムネ

打緊嘅時候揀人>取消都要等三四秒, 唔知係咪正常
正常
好多位都有lag
隻野出左半個月到,大把bug 未搞
舊 11-12-14, 08:50 AM   #36
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: okabe 查看文章
【iOS版】ファントム オブ キルiOS版のリリース時期につきましては今月11月中を目指し対応中です!少しでも完成度を高めるため、不具合修正と平行して対応中でございます。今しばらくお待ちください

由開頭AN版出左話近日出
之後月頭話月中出
到加下都未有消息....
隻GAME本身都幾多BUG
希望快D出IOS版啦,好想玩下。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 11-12-14, 10:46 AM   #37
junpang
Junior Member

註冊日期: Sep 2007
快d 出新event 同新章啦
刷1-5-10 刷到悶
junpang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 10:34 PM   #38
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: junpang 查看文章
快d 出新event 同新章啦
刷1-5-10 刷到悶
而家日日掛黎升人同rank
個勢就算ios出都應該要等一排先有活動
舊 11-13-14, 02:36 PM   #39
psidef

註冊日期: Apr 2007
琴日終於合到一把5星斧, 但我成手劍......

舊 11-13-14, 09:37 PM   #40
rfdingo
Crazy Gamer

我成手弓同槍,但呢兩類我都無練
舊 11-14-14, 01:32 PM   #41
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
請問一隻角色升滿左level後, 係咪升唔到熟練度?
點解我打完一關後, 有隻滿等既角色個熟練加0 exp既??(關卡入面有不斷攻擊)

舊 11-14-14, 02:42 PM   #42
junpang
Junior Member

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: Darby 查看文章
請問一隻角色升滿左level後, 係咪升唔到熟練度?
點解我打完一關後, 有隻滿等既角色個熟練加0 exp既??(關卡入面有不斷攻擊)
升到, 熟練度無細數既經驗值顯示
打得耐就會見到佢 B>A 咁樣,
但升一級都要幾長時間
當你一個人物殺晒1-5-10全場, 我估都要10場8場先升到一級
junpang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-14, 08:48 PM   #43
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

今日睇GZone,見有兩大版介紹呢隻遊戲,但寫住11月7日出左,其實係佢錯左定係我搵唔到⋯?

舊 11-16-14, 08:55 PM   #44
okabe

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
今日睇GZone,見有兩大版介紹呢隻遊戲,但寫住11月7日出左,其實係佢錯左定係我搵唔到⋯?
香港既GAME書一向都錯漏百出...
係出左IOS版一早有人POST喇!
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-14, 11:39 PM   #45
rfdingo
Crazy Gamer

無睇game書好耐
好多都好流...
舊 11-17-14, 09:52 AM   #46
wang2009hk
Game Master

本身抽到4星守飛斧和4星魔步斧..

邊玩邊利用不用重打關卡的卡首抽方法, 一直抽..抽到隻5星命補(用bs)...
就立即轉去玩補了._.||
雙斧轉到bs上玩..

雖然說這遊戲4星上5星會繼承10%能力..但這隻補真的有夠難刷..
刷了整整1星期才出了隻5星補..

要刷首抽的這星期應該是好機會
777的6石加補償的9石剛好15石可3抽

舊 11-17-14, 11:24 AM   #47
psidef

註冊日期: Apr 2007
儲落30石一野抽哂全部3星......

你地會唔會用進化唔到5星o既4星?

我只有首抽o既4星蘿莉劍係可以進化到5星, 諗緊好唔好只用可以進化到5星o既3星主角群.

舊 11-17-14, 11:41 AM   #48
wang2009hk
Game Master

引用:
作者: psidef 查看文章
儲落30石一野抽哂全部3星......

你地會唔會用進化唔到5星o既4星?

我只有首抽o既4星蘿莉劍係可以進化到5星, 諗緊好唔好只用可以進化到5星o既3星主角群.
基本上那些3星主角群可以是主要戰力

由於進化會繼承10%能力
主角群3星進到5星,會比單抽5星的能力強一點點

友情抽就抽到=易突滿
統合滿再進上去能力很強
(當然也要看人品..看他會不會生錯點..)

首抽那如果無課來說..就是練來無雙...帶練

舊 11-17-14, 09:16 PM   #49
rfdingo
Crazy Gamer

唔係講笑
我友抽已經抽左4隻 首主角出黎
肯升應該超勁....

1293045739 Din@epc
有位可以add小弟(最好留名,個list好亂)
或者留個id比小弟add , thx~

此篇文章於 11-17-14 09:40 PM 被 rfdingo 編輯。
舊 11-20-14, 12:55 AM   #50
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
依隻game係咪進到5星既3星仲好過中4星5星?
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
今石洋之「キルラキル」2期の予定はなし丨TRIGGER制作 money 日本動漫畫討論版 600 03-24-19 02:27 PM
2.14 Kill la Kill 月牙火介 Cosplay同人MIX討論區 3 02-14-14 06:20 PM
[廣告 - CW] 【CW37】[Z1/墮落願望 ]キルラキル_KILL LA KILL 皐蛇新刊 淨湖+ Cosplay同人MIX討論區 1 02-04-14 07:24 PM
[作品發表] 鬼龍院皐月-kill la kill! 月牙火介 Cosplay同人MIX討論區 3 10-28-13 11:27 PM
PS2「Phantom-PHANTOM OF INFERNO-」 |0| H-GAMEの部屋 7 09-11-02 01:24 AM

現在的時間是 11:36 AM

手機版 | APP版