Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-08-14, 01:16 AM   #526
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
真係多謝晒WO
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 04:44 AM   #527
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
有屎 真係唔食?
一人一舊唔啱食都袋左落袋先啦係咪bbbbbbbb

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 08:29 AM   #528
再生
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2004
肚饿丫?食住屎先啦
口渴丫?飲住海水先拉

舊 08-08-14, 08:45 AM   #529
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
由普及而平等一人一票選舉 簡化到得返 一票。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 09:01 AM   #530
david
The One

註冊日期: Mar 2002
張票唔係好似北泡咁得一個選擇咋咩?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 09:15 AM   #531
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
投白票啦
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 09:33 AM   #532
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
硬推普選仲要播D示威片段去煽動d無知婦孺
由手機版發出
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 10:35 AM   #533
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: mikemike 查看文章
要左仲大鑊,將來佢會話個特首香港人選的!!!!!!!!!!!!!!!!!
票就一定去投,但投白票;到時白票數目多過中標者就好笑!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 10:47 AM   #534
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
與其0係度串串貢但係又唔知串俾邊個睇
不如諗下有乜做先啦

白票?用把口講返個現實出黎?有咩簡單易明0既例子?
或者點?

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 11:45 AM   #535
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
問題笑完照過,到時又如何?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 12:19 PM   #536
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我會在要我投白票之前做返D嘢

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 01:24 PM   #537
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
你揀左呢舊屎最大既禍害係
你今日可以大聲叫689下台
係因為689唔係你選
到你揀左舊屎之後
你發覺呢舊屎真係太臭, 入唔到口, 你想唔食喇
呢舊屎仲會大返你轉頭: 係你自己揀個喎
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 06:04 PM   #538
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你揀左呢舊屎最大既禍害係
你今日可以大聲叫689下台
係因為689唔係你選
到你揀左舊屎之後
你發覺呢舊屎真係太臭, 入唔到口, 你想唔食喇
呢舊屎仲會大返你轉頭: 係你自己揀個喎
>呢舊屎仲會大返你轉頭: 係你自己揀個喎
這個真的是崎形香港的問題...
其他民主國家領導人都不會這樣說...因為他們要確保下次可能選得入
香港就只是個表面上民主的地方而已....

舊 08-08-14, 07:37 PM   #539
Hunter

嘩, 2017有屎食

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 07:40 PM   #540
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
假民主歷史上見得多
不過hihi到仲問返你做乜唔食屎真係得中國式既假民主先做得出

舊 08-08-14, 10:49 PM   #541
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
條片垃圾都不如,求其加幾段集會遊行,加幾隻字.

KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 11:02 PM   #542
風音
The One

Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
宜家洗腦式廣告狂播
去到邊都有:0)

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 11:14 AM   #543
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

從前689人幫你選擇米田共
而家700萬人選

進步左萬倍,你班香港人仲唔滿意
下次丫爺直接俾屎你食

呢個思維未就係我國引以為豪的中國文化

佢啲廣告係唔係俾蝗虫廣告公司做,仲要係貴到喊,唔知呢條屎片又用左幾多錢

舊 08-09-14, 02:38 PM   #544
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
請認真回答

http://occupier.hk/poll-post/hksarfakeelection/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 05:06 PM   #545
小特特
薔薇騎士団

3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
撼頭埋牆
我從來覺徥佔中唔係目的
尋日係FB見人係ok靚既夜景度寫光字"和平佔中"
到底為佔中定為乜bbbbb

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 06:24 PM   #546
Rv250

註冊日期: Aug 2002
上次港視都係講講吓變咗唔知反對乜

此篇文章於 08-09-14 06:32 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-14, 01:53 AM   #547
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
最應該反唔係反共產黨統治?無人敢反而已

舊 08-12-14, 09:19 AM   #548
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
反佔中團應該係佔中「宣言」既最大得益耆,早排用完大量大陸資源搞簽名,家陣又宣傳車又西鐵廣告。
到底可以有幾多資源

舊 08-12-14, 09:23 AM   #549
怪盜小G
しゃろとも

唔駛幾耐你會發現係香港庫房找數

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-14, 09:30 AM   #550
James7s
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:34 PM

手機版 | APP版