Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-12, 06:15 PM   #1
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
有關moblie版

唔知點解以moblie版狀態進入h版和同人版會以卓上版顯示
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 09:34 PM   #2
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
某廣告唔比放呢兩版
vBulletin無指定版區選擇顯示
所以用住呢個方法先
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 09:54 AM   #3
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
搭單一問
其實可唔可以回復頁面TOPIC頁數顯示去返40?
而家得返1~6好唔方便......

舊 12-13-12, 10:17 AM   #4
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
搭單一問
其實可唔可以回復頁面TOPIC頁數顯示去返40?
而家得返1~6好唔方便......
又或者可唔可以比個 option 可以電腦睇可以出番晒所有 page 既 button?
ty

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 10:57 AM   #5
HM

另外想問點解果兩塊版會突然移左落去下面?
咁多年都相安無事,突然調位好唔習慣
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 11:02 AM   #6
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 午夜6茶 查看文章
某廣告唔比放呢兩版
vBulletin無指定版區選擇顯示
所以用住呢個方法先
唔係好明
哩兩版唔會摺吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 12:23 PM   #7
GreenTea

哩兩版唔會摺
純粹小小改動大家習慣下
舊 01-10-13, 09:23 AM   #8
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
最近期改動.....moblie版有無得set option可以好似之前咁用[img] o個陣我要click先會load張圖去慳時間?

你知動漫版張張圖都老練咁大, 係街load超花時間
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-13, 10:23 AM   #9
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
手機版可唔可以唔好load圖?
除左手機load相唔方便之外, 起office上GAF都唔多方便
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-13, 11:14 AM   #10
GreenTea

ok,之前試插件set漏左,改返了
舊 01-11-13, 11:25 AM   #11
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 午夜6茶 查看文章
ok,之前試插件set漏左,改返了
    ___
   ,;f     ヽ         
  i:         i   ありがたやありがたや
  |        |  ///;ト,
  |    ^  ^ ) ////゙l゙l;   
  (.  >ノ(、_, )ヽ、} l   .i .! |   
  ,,∧ヽ !-=ニ=- | │   | .|
/\..\\`ニニ´ !, {   .ノ.ノ
/  \ \ ̄ ̄ ̄../   / .|
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:39 AM

手機版 | APP版