Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-12, 01:41 PM   #576
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
25周年又可以出限定版啦

Transferring ...?
好大既暗示

舊 07-11-12, 01:44 PM   #577
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: square-enix 查看文章
出MGS4 PSV就好, 反正之前係PSV又做過TECH DEMO, 移植埋+已出既2/3 HD版
一張Vita Card一話...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 02:04 PM   #578
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
一張Vita Card一話...
http://game.watch.impress.co.jp/docs...28_423155.html
TECH DEMO轉在做實時處理, 過場唔係PS3版既播片, 即是原PS3開發機既資料轉落PSV.
PSV絕對可以低容量移植
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-12, 02:08 PM   #579
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: square-enix 查看文章
http://game.watch.impress.co.jp/docs...28_423155.html
TECH DEMO轉在做實時處理, 過場唔係PS3版既播片, 即是原PS3開發機既資料轉落PSV.
PSV絕對可以低容量移植
其實 落少d Effect 已經好得
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 02:21 PM   #580
Fungfelix
Crazy Gamer

XBox Live Gamertagfelix110
有冇人知二之國合版有冇行貨?

舊 07-13-12, 04:34 PM   #581
dust11

註冊日期: Aug 2010
mgs出vita版都好(當然全新作ps3+vita更好啦
我唔想再玩一話裝一次

不過再出psv版既話睇怕都係冇行日
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 02:41 AM   #582
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
仲有冇人見到Alice:Madness Return既The Best版??

今晚信和好景都見唔到有...我要一手only
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 07:03 AM   #583
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
新超薄PS3 實體曝光?

Rumor: New PS3 model photographed [update: more pics]

http://tecnoblog.net/107348/novo-ps3-anatel/
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 09:16 AM   #584
MTse
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDMTSe
大陸老番DVD嚟㗎嘛?唔好嚇我
MTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 09:28 AM   #585
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: MTse 查看文章
大陸老番DVD嚟㗎嘛?唔好嚇我
睇個款似要手動打橫開個蓋放碟咁款,
傳有16GB、250GB及500GB 3個版本添。

如果真係有16GB版都唔錯喎,可以當多功能Blu-ray player用
不過唔知定價吸唔吸引。
同埋無嘢比較,唔知部機真正縮細了幾多,

個人覺得Wii個size先真係慳到位。
如果假設印有PS3 LOGO果邊係要放得落一隻12cm Blu-ray Disc左右的size,
去估佢個大細,部機應該唔係大部個Wii好多,但個款真係唔多靚,希望正式版會好d啦。

此篇文章於 07-14-12 10:17 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 10:03 AM   #586
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
越縮越樣衰!!
唔該佢縮扁左之後,長&闊可唔可以都細返D呢?
依家個樣真係超怪
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 11:03 AM   #587
square-enix

XBox Live Gamertagsquare-enix2061
16GB個價應該定20000YEN之內吧, 就好似X360 4GB咁.
250GB同500GB可能等如而家160GB同320GB個價.
舊 07-14-12, 11:06 AM   #588
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
有冇人知二之國合版有冇行貨?
玩亞無list
現在直接買行貨普通版等update就好了,都是二字頭

雖然封面...
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 12:21 PM   #589
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:
作者: Alpha 查看文章
新超薄PS3 實體曝光?

Rumor: New PS3 model photographed [update: more pics]

http://tecnoblog.net/107348/novo-ps3-anatel/

係唔係咁樣衰呀....
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 12:39 PM   #590
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
完全唔掂囉.....如果仲要自己開蓋,根本就DOWNGRADE

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 12:55 PM   #591
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
完全唔掂囉.....如果仲要自己開蓋,根本就DOWNGRADE
咁當時ps2都係咁....
始終樣衰先係最大問題
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 01:01 PM   #592
square-enix

睇落似滑蓋式, 不過手動定自動就未知.
睇下佢個價定幾多, 如果用閹割, 平而不失質量, 可以接受.
舊 07-14-12, 01:12 PM   #593
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
個人覺得Wii個size先真係慳到位
如果假設印有PS3 LOGO果邊係要放得落一隻12cm Blu-ray Disc左右的size,
去估佢個大細,部機應該唔係大部個Wii好多,但個款真係唔多靚,希望正式版會好d啦。
你忘記左Wii 仲有隻外置AC > DC 火牛? //

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 02:41 PM   #594
almond-
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDalmond-
At least it's smaller

Someone also did a mock up based on those photos.
almond- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 03:09 PM   #595
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
我幾鐘意喎, 有返當時肥機轉薄機一代無左既橢圓感
薄機一代反而兩頭唔到岸
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 03:12 PM   #596
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
見倒呢部新機, 更加懷念皇族版...

記得當年泄露ps3 slim時d圖都係覺得好吾得, 但正式公開時實物就好d既

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
你忘記左Wii 仲有隻外置AC > DC 火牛? //

如果呢部都係內置火牛就真係好驚人啦

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
其實ps2,3 slim版本好多地方都係DOWNGRADE架啦, 除左大細

舊 07-14-12, 06:44 PM   #597
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
新舊主機 size比較

Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 07:01 PM   #598
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
新slim 190W
PS3 slim 都已經做到200W

睇來只係純cost cut版
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 08:15 PM   #599
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
個人有 360 同 PS3

但係覺得改置火牛比較可取
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-12, 08:41 PM   #600
ys10
Senior Gamer

註冊日期: May 2010
唔知舊版會唔會減價呢
ys10 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Soul Calibur V [已售] enishi 電視遊戲討論版 669 03-13-14 07:50 PM
Soul Calibur [XBLA] 破戒僧 電視遊戲討論版 36 06-28-08 10:01 PM
Soul Calibur 3 neo2046 街機遊戲討論版 156 09-27-06 01:28 AM
Soul Calibur 3 ?? neo2046 街機遊戲討論版 1 02-09-05 06:40 PM

現在的時間是 06:08 AM

手機版 | APP版