Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-16-18, 04:21 PM   #26
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
PS4真係有中文版下載

舊 10-17-18, 01:14 AM   #27
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005

今日入手行貨$438,玩落幾唔錯woo,但其他實體組件唔知可以喺邊到買到呢?

部機好扎實,唔錯

機尾有燈,玩落似No Man Sky, 但我當 Starfox 咁玩好開心
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 01:40 AM   #28
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
你隻係中文版?

舊 10-17-18, 01:53 AM   #29
sugoteam

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你隻係中文版?

係,行貨係中英文版,盒面有中文字的

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 10-17-18, 04:12 AM   #30
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: sugoteam 查看文章

今日入手行貨$438,玩落幾唔錯woo,但其他實體組件唔知可以喺邊到買到呢?

[IMG]https://i.imgur.com/PJOW9BX.jpg[ /IMG]
部機好扎實,唔錯

[IMG]https://i.imgur.com/NVQIzXK.jpg[ /IMG]
機尾有燈,玩落似No Man Sky, 但我當 Starfox 咁玩好開心
$438咁平,係咪Switch版先??

PS:我訂左個間琴日都通知我到貨啦!
但要$540(見包裝有中字),
但我重未去攞貨,搞錯呀!
唔明個價點解差咁大ge!

PS2:同埋隻Game既switch版最初公布時,我記得可以多人合作/對戰,
結果正式版出左後,美國官網寫1人玩!
但係我發現隻Game係有得1機2人合作mode(但唔見有多人VS Mode)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 10-17-18 11:04 AM 被 neo2046 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 10:14 AM   #31
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
睇怕呢隻有排都未有日版,到時有先再算。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 10:31 AM   #32
sugoteam

引用:
作者: mrk 查看文章
$438咁平,係咪Switch版先??

PS:我訂左個間琴日都通知我到貨啦!
但要$540(見包裝有中字),
但我重未去攞貨,搞錯呀!
唔明個價點解差咁大ge!

PS2:同埋隻Game既switch版最初公布時,我記得可以多人合作/對戰,
結果正式版出左後,美國官網寫1人玩!
但係我發現隻Game係有得1機2人合作mode(但唔見有多人VS Mode)

你見有 Starfox 緊係Switch 版啦,我去葵廣買的,你個價係咪(直接買)呢?我之前也差d喺佢到訂,但見有行貨咪問下葵廣老細有冇,佢地昨天兩版本也同價呢!

你未買可以去睇睇,行貨價大致都應該係四百中,五字頭貴了點呢⋯⋯

另外日版公報了出年四月出,但要睇到時Switch版有冇中文包埋了。

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 10-17-18, 11:03 AM   #33
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

How to Play Starlink: Battle for Atlas - Tips & Tricks (Guide)
https://youtu.be/dH7E8skhyG0
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 12:39 PM   #34
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 阿聰 查看文章
睇怕呢隻有排都未有日版,到時有先再算。
日版2019.4.25
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 01:27 PM   #35
ccfa
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2009
引用:
你見有 Starfox 緊係Switch 版啦,我去葵廣買的,你個價係咪(直接買)呢?我之前也差d喺佢到訂,但見有行貨咪問下葵廣老細有冇,佢地昨天兩版本也同價呢!

你未買可以去睇睇,行貨價大致都應該係四百中,五字頭貴了點呢⋯⋯

另外日版公報了出年四月出,但要睇到時Switch版有冇中文包埋了。

有冇淨賣?
ccfa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 02:43 PM   #36
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: ccfa 查看文章
有冇淨賣?
你指實體版?實體一定連玩具
唔儲玩具,下載版抵d,多d載具同武器
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 04:43 PM   #37
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:

啱啱行完深水埗區,
Switch版一係買晒,一係攞唔到貨,
只見PS4中英文版$468

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 10-18-18 02:34 AM 被 mrk 編輯。
舊 10-18-18, 02:36 AM   #38
mrk

引用:
係,行貨係中英文版,盒面有中文字的

我去美服eShop查過,
美DL版係多國語言版呢!(包括中字)

舊 10-18-18, 11:47 AM   #39
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
呢隻game等特價無誤..
不明白點解咁樣賣法....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-18, 12:17 PM   #40
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
ps4冇實體玩具吧?

舊 10-18-18, 12:50 PM   #41
sugoteam

引用:
作者: mrk 查看文章
我去美服eShop查過,

美DL版係多國語言版呢!(包括中字)

應該行貨也是美版,我喺美區gain到任 Coin!

另外回樓上師兄,PS4也有實體模型版的

舊 10-18-18, 12:59 PM   #42
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
日版2019.4.25
Thanks!咁可以慢慢來。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-18, 01:17 PM   #43
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: holsety 查看文章
ps4冇實體玩具吧?
都有(XBX一樣),係冇Starfox。

MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-18, 02:03 AM   #44
mrk

基本上X1/P4/NS 3平台實體版都要食埋個飛機,
但亞洲中英文實體版好似只有P4/NS份!

PS:睇呢今次X1中英版又好似係冇實體版份!(不過Game本身就係多國語言語言版呢!)

此篇文章於 10-19-18 05:37 AM 被 mrk 編輯。
舊 10-19-18, 05:00 PM   #45
mrk

今日得閒,
去左攞貨,
switch實體+戰機版計我$530

舊 11-22-18, 04:39 PM   #46
charcsc2000
J神哥

推推上來先....
black friday去左MEXICO ESHOP買Starlink: Battle for Atlas - Deluxe edition - 約USD40...好低...

https://eshop-prices.com/games/1524-...n?currency=USD
舊 11-27-18, 11:22 PM   #47
ccfa
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2009
去到打無畏艦那關,請問有冇特別技巧,太多敵機,死左好多次
ccfa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-18, 11:12 AM   #48
charcsc2000
J神哥

引用:
建議你去YOUTUBE睇 walkthrough...
舊 11-28-18, 12:26 PM   #49
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
艦戰我係打爆晒炮台就飛入艦入邊打核心
周邊飛機唔理佢

估唔到ubi真係甘快特價,仲等我正價入豪華版。。。
同升爆左fox隊友支援,都幾幫到手
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-18, 01:33 PM   #50
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
艦戰我係打爆晒炮台就飛入艦入邊打核心
周邊飛機唔理佢

估唔到ubi真係甘快特價,仲等我正價入豪華版。。。
同升爆左fox隊友支援,都幾幫到手
正常...話明ubi....
講真25%已經算減得少...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Neo ATLAS 1469(ネオアトラス 1469)︱PSV/NS/PC 安安 手提遊戲機討論版 3 01-19-18 05:04 PM
[多機種] BATTLE CHASERS: Nigh✝war (精美版FF7形式回合際RPG) | 已售 | Steam, PS4, XB1, NS ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 11-19-17 12:47 PM
NS 相關 信長 GAF告示版 2 03-06-17 07:53 PM
NS -- Name server一問 RPG之鬼 學術文化綜合研討區 2 07-02-13 05:37 PM
[西片] Cloud Atlas - 雲圖 ----- 史詩式科幻片(湯漢斯, 荷爾芭莉, 周迅...) ZlWS 電影版 63 02-22-13 06:13 PM

現在的時間是 06:47 PM

手機版 | APP版