Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 517 917 967 1007 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1027 1067 1117 1517  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
大破人間 05:13 PM 11-11-16
另一重點

編成画面に、新機能「霊基保管室」が追加されます!
霊基保管室は、通常の所持枠とは別にサーヴァントおよび概念礼装を保管できる機能です。

霊基保管室では最大で、サーヴァント100騎、概念礼装100枚を保管することができます。

倉庫各100

また、今回のアップデートより、サーヴァントおよび概念礼装を強化する際、一度に選択できる強化素材の上限が5から20に引き上げられます。

強化一次可以吃20個素材
大破人間 05:16 PM 11-11-16
作者: 蛋撻王子:
美夢完結
之前我只是想像一下爆復刻BOX的情形都會嘴角上勾露出笑容....

現在一下子絕望
GN00508771 05:19 PM 11-11-16
冷靜d

復刻嘛 話唔定本命報酬仲好呢
雷帝.嘉芙 05:39 PM 11-11-16
輕量版復刻..好冇癮
pick up隻隻都有, 今次真係唔抽啦
hell & heaven 05:41 PM 11-11-16
頂....
唔怪得開得果7日...

22-30應該又搵個垃圾pool sip時間...
GN00508771 05:52 PM 11-11-16
係時候抽JACK了 遲左成年 今次可唔可以做到JACK的媽媽呢
psidef 05:57 PM 11-11-16
作者: GN00508771:
係時候抽JACK了 遲左成年 今次可唔可以做到JACK的媽媽呢
小+: 當然可以, 你想突爆幾多張柔らかな慈愛?
GN00508771 05:58 PM 11-11-16
作者: psidef:
小+: 當然可以, 你想突爆幾多張柔らかな慈愛?
依家手上有3張突爆慈愛
gingq7 06:03 PM 11-11-16
100箱的夢想玩完
gingq7 06:06 PM 11-11-16
剛剛才抽完超高校級法老, Jack雖然勁但都係pass算, 留力聖誕..
廢‧人一個 06:06 PM 11-11-16
作者: 鐵之侍:
真是。。。。。。不過其實也猜到不會這麼大方?

剛想很久沒多少用聖誕黑傻就提早復刻了

不過我本以為第七章出了後才出復刻,這樣子大慨真是12月頭或生放送後來第七章了(撞正人中之龍6出真頭痛。。。。。)
返工打七章,收工打人龍
問題解決
蛋撻王子 06:11 PM 11-11-16
岩岩見你地講起慈愛先諗起

D特效禮裝食晒............
鐵之侍 06:17 PM 11-11-16
作者: 廢‧人一個:
返工打七章,收工打人龍
問題解決
我頂多有上班下班和lunch time呢

唯有希望7章早點出。。。。。
小嘉 06:21 PM 11-11-16
個EV 得8個箱無關係
重點係比死人GN 抽JACK
fami~yan 06:29 PM 11-11-16
作者: 小嘉:
個EV 得8個箱無關係
死人GN(中肯www
GN00508771 07:03 PM 11-11-16
個EV 得8個箱無關係
我超wwwwww
小嘉 07:07 PM 11-11-16
可以對GN囂張既角色又少一隻
我地群集緊氣詛咒緊GN唔中
蛋撻王子 07:08 PM 11-11-16
個EV 得8個箱無關係
考慮緊維護完幾個鐘唔上Gaf
小嘉 07:10 PM 11-11-16
你應該唔使抽

我都唔諗住抽

另講番今日打龍完全唔想打
D殺職無力打好耐
雷帝.嘉芙 07:17 PM 11-11-16
復刻靠你地呢班做大腿ge掛農具啦
蛋撻王子 07:42 PM 11-11-16
咦?龍牙得番3個鐘?
以為好似尋日咁有兩日打
蛋撻王子 07:44 PM 11-11-16
作者: 雷帝.嘉芙:
復刻靠你地呢班做大腿ge掛農具啦
Check左....真係全部3 4星食晒
今次靠其他人大腿了.....
勁大鑊
樹靈DRYAD 08:01 PM 11-11-16
上年聖誕果期無抽過0EVENT禮裝....
大破人間 08:02 PM 11-11-16
作者: 蛋撻王子:
Check左....真係全部3 4星食晒
今次靠其他人大腿了.....
勁大鑊
其實唔會大鑊

對我地來講

金星得龍鱗換
銀鈴得蛇眼換
絲帶最多,除左世界種仲要換火同狗

禮裝,棋,炸雞統統唔駛換

如果上年有突爆活動五星禮裝(40%),加上朋友的40%,今年最多都只需要換一張(20%)來抽BOX

但復刻玩8箱封頂,我覺得80%分分鐘已經夠用
蛋撻王子 08:10 PM 11-11-16
作者: 大破人間:
其實唔會大鑊

對我地來講

金星得龍鱗換
銀鈴得蛇眼換
絲帶最多,除左世界種仲要換火同狗

禮裝,棋,炸雞統統唔駛換

如果上年有突爆活動五星禮裝(40%),加上朋友的40%,今年最多都只需要換一張(20%)來抽BOX

但復刻玩8箱封頂,我覺得80%分分鐘已經夠用
聽師兄咁講個心都安落d

我白貞德唔知點解突滿左一張之餘
仲多左四張係到
仲有兩張五星呆毛禮

下週再算
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 17 517 917 967 1007 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1027 1067 1117 1517  ... 最後

返回主題版面