Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
攻略及心得交流區>SD GUNDAM G GENERATION GENESIS[攻略情報更新中]
鳳熾魂 09:06 PM 11-21-16
想知TR眾同蒼白如何
X&Y 09:20 PM 11-21-16
作者: Squall-Lucifer:
居然是要由FA高達開發上去,我的印象還停留在GP系列要將友軍隻GP01升到ACE再登錄那過程
另外03D上303E...運用理念的關係?
登錄滿25定40部機就會送GP00既登錄俾你.
GP00 LV2 就可以升01/02, LV3可以升03S, 唔記得LV4定6可以升03D
pet3 09:31 PM 11-21-16
作者: Squall-Lucifer:
居然是要由FA高達開發上去,我的印象還停留在GP系列要將友軍隻GP01升到ACE再登錄那過程
另外03D上303E...運用理念的關係?
zero 的故事吧
還是關數限定
HM 09:40 PM 11-21-16
作者: chow263:
鳳凰繼續極限退化,今集能力解放到連Z都不如la
我相信佢
繼續練
Squall-Lucifer 09:45 PM 11-21-16
作者: pet3:
zero 的故事吧
還是關數限定
F年代都是吧?
要GP系列的唯二方法,另一個是入密碼
mhcat 10:15 PM 11-21-16
黑哈囉攻防低過重高mk3....
Gundam MK-2 10:14 AM 11-22-16
作者: mhcat:
黑HARO向來都唔係高攻高防
只係武器比較好用(個人感覺)
ゆり 10:15 AM 11-22-16
自從ma大舊化之後就冇鬼用
Sar8 11:32 AM 11-22-16
MA最多只會擺master位
Squall-Lucifer 12:32 PM 11-22-16
作者: mhcat:
作者: Gundam MK-2:
黑HARO向來都唔係高攻高防
只係武器比較好用(個人感覺)
作者: ゆり:
サイコハロ最少行的比サイコガンダムMK3快

但正如上面版友所說,MA自從由佔1*1變成最少2*2之後,除了Master位之外好難放進去,艦隊編成上要考慮更多了
pet3 01:47 PM 11-22-16
作者: ゆり:
變大之後
又有轉生系統

普通機都能有同級攻擊力
為什麼要用MA
Eking 02:10 PM 11-22-16
作者: chow263:
鳳凰繼續極限退化,今集能力解放到連Z都不如la
其實所有機體都退化, 升級太易了, 現在打一場已經足夠2-3部機直上LV5以上, 以前打到LV3 之後條EXP BAR 升極慢
Dr.KOF 07:57 PM 11-22-16
不過有好多細機,都有排升。岩岩先夠錢買艦
血之淚 10:22 PM 11-22-16
UC第二關架Delta Plus係唔係屈唔到get
鷹柳 11:08 PM 11-22-16
剛有綠HARO 但有點難升 能力比覺鳳差 最慘打0079 對面冇BEAM武器 下下打入好痛
kyo353 11:51 PM 11-22-16
作者: 血之淚:
UC第二關架Delta Plus係唔係屈唔到get
未打到唔知,打埋亂入機都唔得?
~真夜~ 02:15 AM 11-23-16
我想問獨角獸高達3号機要點開發出黎?暫時有白色獨角獸高達
感謝大家
Tdot 02:36 AM 11-23-16
玩完蒼藍就設計到重高逹出來, 太屈機
X&Y 04:58 AM 11-23-16
好耐無玩ggen,

今集關關三隻既unknown 太多經驗值了吧

配合埋支援攻擊,有經驗值齊齊拎

好多機都只係用一關就已經可以再開發

順序玩完blue destiny 已經有hi-v, 夜鶯,新安洲,E303, 剎帝娜

太可怕了

反而戰艦就仲係用緊薩斯巴魯級

唔敢再玩hard住,戰艦太易被殺了
(=v=)b 06:30 AM 11-23-16
d武器都唔係好齊~高達之矛都無左~
血之淚 06:56 AM 11-23-16
作者: kyo353:
未打到唔知,打埋亂入機都唔得?
做完條件之後利迪條粉皮走咗,獨角獸就黎增援幫我無雙
我就get滿咗獨角獸
b303 09:59 AM 11-23-16
請問一下SFS可唔可以係出艦時同ms綁定一齊出 ?
我見zz第二關隻mk2得不過唔知點設定
nomezero 11:37 AM 11-23-16
開發系譜變到好奇怪
Fa系互通,ma系跳躍直升
澳洲隻ma渣古可以直升uc隻水ma
開緊gm系譜突然由尼羅升左上s巾
是說巾系我先剛完g7,nt1同gp01……
================================
話說自護前線完左有兩隻雙teams萬用艦買
玩一年戰爭先既可以打左先,跳年代既唔駛理我

作者: (=v=)b:
d武器都唔係好齊~高達之矛都無左~
支矛要g3先有

作者: ~真夜~:
我想問獨角獸高達3号機要點開發出黎?暫時有白色獨角獸高達
感謝大家
其實自己去圖鑑睇黑影估唔係快D咩?
我無跳年代玩未去到,無責任亂估病婦>>鳳凰
Squall-Lucifer 12:26 PM 11-23-16
我還以為ネロ會是死胡洞只能降回ネモ.....
直上S高達太過份了吧?
話說UC部MA我還以為要用部魔鬼魚(一年戰爭裡紅色的水中用MA)升上來
不要和我說自護號>>完美自護號>新自護號啊....
nds新手 01:24 PM 11-23-16
1/想問支援攻擊,打爆敵機後exp會唔會分薄左?
2/如果用sfs,係咪架sfs要自己射出隻戰艦,MS先可以坐上去?

thx
標籤:G-Gen, Gundam, 攻略
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面