Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-17, 11:02 AM   #11251
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
執好vpart隻大贊卡必cit之後守到好多千3千4
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-17, 09:03 PM   #11252
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
2500 RT 岩男片派得5粒石

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-17, 09:07 PM   #11253
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
2500 RT 岩男片派得5粒石
雖然佢有權咩都唔派,之不過

5石會唔會小器得滯、難睇左少少呢?
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 01:29 PM   #11254
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: dragonar226 查看文章
反射死佢啦

真係無反射機先用下面呢招卡佢位殺佢
自陣
A X X
X X X
X B C
X X X

A同B放2部大xan普攻殺唔死既硬機or YF29大器激勵哥呢D100%回避機
帶部貫通射機or DESTROY放一下必清晒D細xan之後
A行落去打大xan,B拉後,C個位放部射機,之後部大xan出必就會打得中佢,掛係度等過關
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
得巨靈....反得一半唔夠力.....

結果用了第2個方法磨

就係靠o個0.1mm距離斬唔到.....
得巨靈X2
無YF29大激勵哥仲有咩機頂/避到佢必殺?張圖睇唔清

舊 12-29-17, 01:58 PM   #11255
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我嗰隻冇記錯係gb...不過應該唔少機都坦到..重點係佢個必殺打唔中...
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 02:35 PM   #11256
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
係,卡位既話佢招必唔中的
B位要求好低架咋,撐到清完卒之後就可以由得佢死
係A位要擺硬機,最簡單就係擺部雙子,出信賴幫佢補1,2次血應該就夠過
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 09:50 PM   #11257
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
唉event換少咗張蝕咗畀奸
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 09:53 PM   #11258
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我都係唔知邊日換少左張,由佢啦,果7橙飛都係出垃圾,就算中大器拳GB都冇用啦而家 XD

而家D擊退唔知係少左血定太多人打,明明成6個勢力係以前既DOUBLE,但淨係抽左3輪,得1隻SSR機 雷電 @@

此篇文章於 12-30-17 10:03 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 10:34 PM   #11259
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我都係唔知邊日換少左張,由佢啦,果7橙飛都係出垃圾,就算中大器拳GB都冇用啦而家 XD

而家D擊退唔知係少左血定太多人打,明明成6個勢力係以前既DOUBLE,但淨係抽左3輪,得1隻SSR機 雷電 @@
肯定少血咗,上次1個勢力都至少捱到兩輪,重要金箱排出率低咗。
我撞咗5輪都係得5隻,其中一隻重要係ev星

但真正嘔血係s以上全部冇金箱,重要係咁出使徒同波
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 10:48 PM   #11260
ShinDou

我今次都出過兩場S,但係白箱都係SSR肥,反而B就出SSR機
舊 12-30-17, 11:50 PM   #11261
J+1
望過黎呀!!!!!!

經過今應該話玩家理解錯左個玩法

正確目標係用盡活動時間只用最強隊伍打頭兩三輪,之後的弱機唔應該出擊磨血,咁先可以最大化刷rank s.....
如果全世界肯留手相信可以打多兩三round
舊 12-30-17, 11:54 PM   #11262
ShinDou

其實S係咪真係易D出SSR機先﹖我好少有得S,我D SSR機都係B多 @@

我得第1輪有機會S @@
舊 12-31-17, 12:04 AM   #11263
dragonar226

其實係B都會出SSR呢個情況下,我唔覺得留手有意義了
再者假設打出黎個分就係個damage,b+7次先等同s+1次,要效率最大化應該係一切特攻機都唔用先岩吧

除非真係咁期待s以上個金箱出想要既大器or限突
舊 12-31-17, 12:07 AM   #11264
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係廿架特效一定打唔出s ,所以頂盡頭2 波可以衝s...
舊 12-31-17, 12:23 AM   #11265
Crazy Gamer

問題係s都唔見得有好野,如果s只有金箱就話啫

btw,下期唔抽可以話唔駛旨意再打pvp
舊 12-31-17, 12:26 AM   #11266
dragonar226

登入勢無壓力
舊 12-31-17, 12:36 AM   #11267
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
我嗰隻冇記錯係gb...不過應該唔少機都坦到..重點係佢個必殺打唔中...
引用:
作者: dragonar226 查看文章
係,卡位既話佢招必唔中的
B位要求好低架咋,撐到清完卒之後就可以由得佢死
係A位要擺硬機,最簡單就係擺部雙子,出信賴幫佢補1,2次血應該就夠過
無試過卡位

重要係佢必殺幾下就斬死部坦
部射又對佢R痕
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
btw,下期唔抽可以話唔駛旨意再打pvp
呢句好似已經出現過好多次年頭講到年尾

舊 12-31-17, 12:44 AM   #11268
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 6078 查看文章
無試過卡位

重要係佢必殺幾下就斬死部坦
部射又對佢R痕

呢句好似已經出現過好多次年頭講到年尾
要卡到食唔到佢必殺....努力試啦.....要佢出必殺o個刻架射機先會射中.....

所以我都費事刷鬥雞...而家星期六殺上去上得幾多就幾多

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 08:32 AM   #11269
ShinDou

下期鬥雞神機有咁屈咩﹖

而家D 白NU 盾筆頭都冇得打﹖盾筆頭可以俾拳師傻用黎秒全場喎 @@
舊 12-31-17, 09:02 AM   #11270
J+1
望過黎呀!!!!!!

白nu放架反擊機坦已經破左佢個圍抽...
舊 12-31-17, 09:19 AM   #11271
ShinDou

有咩反擊機可以頂得住白NU唔俾佢秒﹖13號機﹖
舊 12-31-17, 09:23 AM   #11272
J+1
望過黎呀!!!!!!

我用2突軍神....

唔知1500以上而家咩陣...至少我打1400左右吧白nu陣只要封左佢圍抽其他4隻逐隻食番轉頭...

此篇文章於 12-31-17 09:27 AM 被 J+1 編輯。
舊 12-31-17, 09:37 AM   #11273
ShinDou

冇大積加,但就算佢秒你唔到,你反擊都係補得20%血咋喎 @@ 仲要佢其他4隻1齊打你,如果有大力機應該頂唔到﹖
舊 12-31-17, 09:44 AM   #11274
Crazy Gamer

引用:
冇大積加,但就算佢秒你唔到,你反擊都係補得20%血咋喎 @@ 仲要佢其他4隻1齊打你,如果有大力機應該頂唔到﹖
反擊機唔會比圍揪, 兩款追打技都唔會發動
舊 12-31-17, 09:48 AM   #11275
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
反擊會封左佢個圍抽呀得番白nu自已一個射咋別忘了如果旁邊有白nu仲可以用埋幫拖回血

所以13 號唔係100%反會有d危.....

此篇文章於 12-31-17 09:51 AM 被 J+1 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:50 AM

手機版 | APP版