Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-01-13, 11:57 PM   #476
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
浪費了一天可以玩的假期,明天不知何時才下班....
總之好失望.
如果玩online既話用單人線上殺下人拎下$,或者特登犯法避下差佬,可以升下級hea下
唯一怕既係第1個任務搵唔到指定地點呢個bug會呢幾日都修正唔返
有冇成功做到第1個任既朋友可以講下大約係點,單人做唔做到呢個任?
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 11:57 PM   #477
~零~
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
最麻煩係佢個轉唔到人bug cover左落我個auto save
對上一次save雖然一日前,不過佢冇update=要重玩番d mission

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 12:36 AM   #478
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 飛燕 查看文章
不需花時間刷
快手爆主線錢已經多到用唔完

唔知改車disapper個bug fix好未
on唔到line....的起心肝先打爆主線

頂,有份心理報告

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 01:28 AM   #479
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
我UPDATE完之後,無試GTAO,因為預左上唔到

不過OFFLINE玩緊果時,轉人果度顯示MICHEAL有一個任,但地圖上無顯示…
其他人除左FRANKLIN的暗殺任(LESTER)之外就乜任都無了…
唔係攪到要清暗殺任先開到呀嘛…(MICHEAL接住果個任都係要搵LESTER開始)

===================================

用舊一點進度的SAVE重玩後,問題沒出現…
估計是進行QUICK SAVE記錄時,同時LESTER發出電郵的瞬間出事…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 10-02-13 04:28 AM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 03:21 AM   #480
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
都係安心爆機先 online

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 07:43 AM   #481
hkpm
Junior Member

註冊日期: Nov 2010
我連d/l個update都有問題
load兩下就停左o係度......
hkpm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 08:56 AM   #482
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
喇孖! 係呀, "GTA安拉"個開頭好似好吸引咁....
入到洛聖都一落地就強制去車場等人齊鏈一場車先~
但係就無止境發X呆咁等囉!
等到扯火Quit Game算....X佢!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 09:01 AM   #483
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: jamcat 查看文章
喇孖! 係呀, "GTA安拉"個開頭好似好吸引咁....
入到洛聖都一落地就強制去車場等人齊鏈一場車先~
但係就無止境發X呆咁等囉!
等到扯火Quit Game算....X佢!
冷靜啲師兄
等佢搞好返個伺服器先再上
而家佢都跪低曬

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 10:15 AM   #484
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
c兄, 問個無聊問題, 入crew其實有咩用??

舊 10-02-13, 10:38 AM   #485
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
10月10日発売■PS3:「グランド・セフト・オートV 数量限定特典DLC3種同梱」【10/10/10/10】
10月10日発売■360:「グランド・セフト・オートV 数量限定特典DLC3種同梱」【10/10/10/10】

舊 10-02-13, 10:41 AM   #486
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
有冇公告話點搞個server
宜家搞到好似beta咁, 最驚要試2個星期先穩定

舊 10-02-13, 11:29 AM   #487
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
已申請入HongKongGamersUnited,
請問,入左幫派之後,我在Game仍然顯示未加入,係咪正常?

Online人偷車打劫好易2星,逃走好似又難左,
逃入草叢呢個方法唔Work,

升能力好好好慢,
賺錢一架車才$2000,
好難賺錢

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 11:41 AM   #488
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
算是OT(?)問一下...

想知香港哪裡還有的賣SONY之前出過的單邊PS3專用藍芽...

普通電話也可以用的...最好是2010年版...

不想買凹頭的...

SONY專門店價錢又太嚇人了
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 11:41 AM   #489
jamcat

XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: 0826使者 查看文章
冷靜啲師兄
等佢搞好返個伺服器先再上
而家佢都跪低曬
所以家吓就好冷靜咁打番story mode嘞...
(老實講, 之前實在對GTAO好大期待....)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 11:59 AM   #490
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
已申請入HongKongGamersUnited,
請問,入左幫派之後,我在Game仍然顯示未加入,係咪正常?

Online人偷車打劫好易2星,逃走好似又難左,
逃入草叢呢個方法唔Work,

升能力好好好慢,
賺錢一架車才$2000,
好難賺錢
吾係點會定最高價係40萬一楝樓丫

引用:
我都係,太期待,超失望
不過無法啦,超負荷又難免嘅
唯有寄情單機先

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 02:38 PM   #491
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
我尋晚成功過左賽車tutorial

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 02:49 PM   #492
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
我尋晚成功過左賽車tutorial
我連個賽車tutorial都SKIP埋

第1次入GAME CREATE人仔之後去到搵人果PART 無限LOADING
之後RESET入唔番,不停彈連唔到果個MESSAGE
之後隔左一個鐘再試,之前SET果個人仔無左要再SET過
之後去到賽車搵人果PART突然無喇喇!跳左入GAME
變左係條公路上,唔夠1分鐘就被人槍殺左....
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 02:49 PM   #493
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
c兄, 問個無聊問題, 入crew其實有咩用??
將不如一槍打死我個logo 印係t-shirt度 幾咁霸氣

回正題 好似可以入crew member 既世界方便d? 好似話會多d xp 同錢?
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 02:52 PM   #494
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
trevor 個媽要搵藥果到應該邊到搵到

舊 10-02-13, 03:10 PM   #495
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
收我入CREWS
PSN: zwingng
Social Club: superwingzero7

舊 10-02-13, 03:13 PM   #496
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
trevor 個媽要搵藥果到應該邊到搵到
去醫院(自殺最快捷方便)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 03:16 PM   #497
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: wai2408 查看文章
將不如一槍打死我個logo 印係t-shirt度 幾咁霸氣

回正題 好似可以入crew member 既世界方便d? 好似話會多d xp 同錢?
入唔到...你地已滿員XD

Server應該係等我玩完單機先會正常

舊 10-02-13, 03:16 PM   #498
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
去醫院(自殺最快捷方便)
好似要Downtown醫院先有

舊 10-02-13, 04:04 PM   #499
nkygaiin0
Junior Member

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDiam_nky
基本上冇咩邊隻ONLINE GAME首周冇事發生, GTA5 FF14 BF3 SIMCITY...
nkygaiin0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 04:16 PM   #500
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
fifa 14 server 冇事,係隻game 有事姐

btw 有冇人今日成功玩到online?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 02:11 AM

手機版 | APP版