Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
KIM 03:41 PM 01-08-07
作者: kingtin1:
噢....唔該哂你....
咁想問下你果度有無林俊傑出過果4隻CD賣?
你星期6(13/01)或之後先上來睇啦~~~
剛剛擴充裝修中, 呢個星期week day都工程中!!!

遲d地方多d比大家闊落d shopping仲好!!!

本周 星期1 至 星期6 (8-13/01) 擴充裝修中, 請大家預留彈藥再上來~~~
柯士甸 12:05 AM 01-09-07
正喎
之前門口位真係太迫了...
企一個人宦3差不多唔使出入~

另想問電影"生日快樂"原聲碟出左未?
thz
antony chan 12:08 AM 01-09-07
作者: 柯士甸:
正喎
之前門口位真係太迫了...
企一個人宦3差不多唔使出入~

另想問電影"生日快樂"原聲碟出左未?
thz
未見...

金爺~~張棟樑D碟仲有冇?
W!LL 12:24 AM 01-09-07
WA~~正喎~食埋右手邊個舖?? 恭喜~~
KIM 11:22 PM 01-09-07
問cd的版友, 暫時回覆唔到你, 家下混亂不湛~~~
樓上的特賣場d貨又要撤回, 上下都好jam~~~
過埋星期6先~~~~
作者: W!LL:
WA~~正喎~食埋右手邊個舖?? 恭喜~~
都係迫上虎山行~~~
升租之餘, 要埋旁邊店先叫可以平d~~~~~~
希望為大家帶來優質空間~~~
(當然仲要d歌手唔好出月飯盒版本, 洗頭水特典先啦~~~)
JACKY 11:49 PM 01-10-07
作者: KIM:
問cd的版友, 暫時回覆唔到你, 家下混亂不湛~~~
樓上的特賣場d貨又要撤回, 上下都好jam~~~
過埋星期6先~~~~
都係迫上虎山行~~~
升租之餘, 要埋旁邊店先叫可以平d~~~~~~
希望為大家帶來優質空間~~~
(當然仲要d歌手唔好出月飯盒版本, 洗頭水特典先啦~~~)
今日行過, 睇黎第日入去買碟可以轉到身
恭喜, 祝生意由年頭賺到落年尾
KIM 11:07 AM 01-11-07
作者: JACKY:
今日行過, 睇黎第日入去買碟可以轉到身
恭喜, 祝生意由年頭賺到落年尾
我都預祝你可以成相成對入到去買cd~~~~
W!LL 10:34 PM 01-22-07
今日終於都上左天音睇~~
真係唔錯啊~~睇黎可以打個關斗添~
曹格同郭品超新碟都放到上CD架
不過覺得右邊舖d貨比較雜XD
KIM 10:48 PM 01-22-07
作者: W!LL:
今日終於都上左天音睇~~
真係唔錯啊~~睇黎可以打個關斗添~
曹格同郭品超新碟都放到上CD架
不過覺得右邊舖d貨比較雜XD
將特賣場d貨轉移落去~~~
雪舟等楊 10:53 PM 01-22-07
我今日都上完去, 大左 , 無以前咁迫 仲以為入錯舖
想問電影OST會唔會間係一個角落放
搵唔到生日快樂OST

但見到巴別塔歐版OST
KIM 10:56 PM 01-22-07
作者: 雪舟等楊:
我今日都上完去, 大左 , 無以前咁迫 仲以為入錯舖
想問電影OST會唔會間係一個角落放
搵唔到生日快樂OST

但見到巴別塔歐版OST
OST唔會多, 而且都係得最hit果排果d, 過左賣完就算~費事積蟹!
要舊野就先去訂!
lofai 09:20 PM 01-27-07
今日去完買學友隻碟耶/..\

剛剛才知原來又係 在GAF 有版 呀 -,-||||
KIM 12:42 AM 01-28-07
作者: lofai:
今日去完買學友隻碟耶/..\

剛剛才知原來又係 在GAF 有版 呀 -,-||||
上星期才出現 "新 . 天音館" 之麻~~~
作者: daniel200l:
我聽到有人話收到 avex 消息話有得頂wo,,所以問下妳地有冇代訂,,thx
官方有途徑, 就用官方方法啦~
delta 08:25 PM 01-28-07
我想訂熊寶貝樂團隻碟,
不過佢地好似無唱片公司,
想問下天音館訂唔訂到lee d獨立樂隊既碟ga?
KIM 09:07 PM 01-28-07
作者: delta:
我想訂熊寶貝樂團隻碟,
不過佢地好似無唱片公司,
想問下天音館訂唔訂到lee d獨立樂隊既碟ga?
可以試下, 你自己上來訂!
http://www.eslitebooks.com/cgi-bin/e...=2680134923000
http://www.kkbox.com.tw/funky/web_in...0005.e08J.html
delta 11:50 PM 01-28-07
thx~
二月頭上天音試下訂sin~
Sebastian veronique 07:08 PM 02-03-07
BoA隻made in twenty
cd+dvd 幾錢呀...?係咪有postcard送?
KIM 11:10 AM 02-05-07
作者: Sebastian veronique:
BoA隻made in twenty
cd+dvd 幾錢呀...?係咪有postcard送?
你個名好長~~~點讀呀?

呢個問題冇人答到你~~~
Sgodkyo 01:51 AM 02-12-07
請問KIM兄可否幫我留意下仲有冇呢隻碟同幾銀 ?

"FLAME STYLE "

初回限定盤

通常盤

M-1 ムネノコドウ
M-2 BYE MY LOVE
M-3 What Can I Do?
M-4 all right!all right!
M-5 Truly
M-6 Remind
M-7 Vow
M-8 Venus
M-9 Close my eyes
M-10 FUNDAMENTAL LOOP
M-11 FLAME STYLE

2004.8.18/初回限定盤 PCCA.02072 ¥3,465(税込)
/通常盤PCCA.02073 ¥3,150(税込) / FLIGHT MASTER
柯士甸 12:14 AM 03-13-07
KIM!
您係咪有賣埋電影VCD/DVD的??
呢度問唔問得電影VCD/DVD的??
劉若英隻生日快樂VCD/DVD係咪16號出~
出果時有無海報賣??
可唔可以搵您入多D海報???
THANKS
Galaxy 10:50 PM 04-06-07
想問Avril Lavigne新碟會唔會有埋poster?
如要加錢幾多錢倒?
KIM 10:57 PM 04-06-07
多數冇, 有$都未必有! 不過睇吓來貨有沒跟啦~
作者: ~小o都o都~:
KIM KIM

會入Avril Lavigne 既Best Damn Thing 日版ma?
YES!
~小o都o都~ 03:04 AM 04-10-07
作者: KIM:
多數冇, 有$都未必有! 不過睇吓來貨有沒跟啦~

YES!

My god!Kim Kim
返左貨話我知丫
即買
kary0218 10:48 PM 04-07-07
有冇得訂Arvil新碟?! (CD+DVD)
幾錢?!
KIM 10:50 PM 04-07-07
作者: kary0218:
有冇得訂Arvil新碟?! (CD+DVD)
幾錢?!
有!!!!!!!!!
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面