Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
攻略及心得交流區>高達VERSUS 動物園
女裝少年 10:36 AM 07-09-17
堆assist係咪仲未有片睇
我仲用緊吉姆
剩係買左釘宮做通訊員
Kain 10:54 AM 07-09-17
又唔係RPG又無故事,有咩問題
kimtch 11:35 AM 07-09-17
paid test user.
ビスケット 11:58 AM 07-09-17
其實striker同bd係咪一定冇得用abcd嘅組合黎出?
用大掣要打多粒掣好唔慣
赤兵尉SETH 12:18 PM 07-09-17
作者: ビスケット:
其實striker同bd係咪一定冇得用abcd嘅組合黎出?
用大掣要打多粒掣好唔慣
striker+c係bd, 可以少粒掣
大覺屋師真 12:37 PM 07-09-17
作者: Kain:
AMAZON今朝睇都仲係19% OFF
宜家變成21% OFF
跌穿7000
左cut右cut嘅後果.....
一係你整隻MBON出嚟要比月費or每鋪比錢啦麻鬼煩
我只係想安坐家中打下機都唔比
小昭Teddy 01:27 PM 07-09-17
點解bgm一定係跟自己部機而唔係在場隨機其中一部機既bgm....
holsety 03:14 PM 07-09-17
Tw 日限$728
darkvolver 08:38 PM 07-09-17
艾比安加左後格及鞭長左,真係不同d

Sent from my iPhone using Gaforum
neo2046 08:49 PM 07-09-17
https://www.youtube.com/watch?v=1l2qHMypm-c
作者: :

nqm 11:31 PM 07-09-17
有D後侮入左DL版

對上隻FB都無咁頹,今集真係打左幾日已經覺得伏

平衡差到一個點,無特殊移動既機基本上追到氣咳,熱門既200機除左條氣短外,武裝係有400機既級數

初初見佢有唔少非主角機先有興趣,結果大部分都落唔到場

咁攪法想閒時同人打下抒下壓都有難度
ビスケット 11:36 PM 07-09-17
作者: 赤兵尉SETH:
striker+c係bd, 可以少粒掣
我都係咁樣,不過始終都係多咗粒
手指公成日落坑

冇咗misstion mode同單機雙打我都可以接受
反正長遠黎講都係打online對戰
不過衰bgm衰介面又閹晒啲一定要有嘅機就真係難頂
kimtch 12:02 AM 07-10-17
可能我屎

對一堆200 300 我唔明點解都可以 比人輕鬆打230+
都算啦.
任何機都可以用任何support 我渣住部格機 對面渣緊support 金定銀sumo
姐係我唔好埋身啦

60fps 要黎托咩, 比番一部ps4 2個人玩我好過啦:o(
ist 12:30 AM 07-10-17
都唔係玩緊同一隻game,玩緊音樂GAME,三秒按一次
唔該抽番走個Boost Dive

KA版柯柏文 12:38 AM 07-10-17
作者: nqm:
有D後侮入左DL版

對上隻FB都無咁頹,今集真係打左幾日已經覺得伏

平衡差到一個點,無特殊移動既機基本上追到氣咳,熱門既200機除左條氣短外,武裝係有400機既級數

初初見佢有唔少非主角機先有興趣,結果大部分都落唔到場

咁攪法想閒時同人打下抒下壓都有難度
GvG對戰來抒壓、真係好瘋狂的行為
Rance 01:02 AM 07-10-17
越戰越抑鬱....
真!DC 01:07 AM 07-10-17
照計Boost Dive點都唔會抽走喇
一係改到扣多d氣
由手機版發出
小昭Teddy 01:24 AM 07-10-17
作者: ist:

我睇緊乜野

點解我有種好似睇緊seed d 打醉拳果種感覺....

作者: 真!DC:
照計Boost Dive點都唔會抽走喇
一係改到扣多d氣
由手機版發出
以上面條片既用法....扣多D影響似乎唔太大
赤兵尉SETH 02:19 AM 07-10-17
終於諗起個動作似邊個

小昭Teddy 02:28 AM 07-10-17
作者: 赤兵尉SETH:
終於諗起個動作似邊個

ビスケット 03:35 AM 07-10-17
作者: 小昭Teddy:
我睇緊乜野

點解我有種好似睇緊seed d 打醉拳果種感覺....

以上面條片既用法....扣多D影響似乎唔太大
元帥啲片睇多幾條會覺得全部都係企後面不斷bd+九鳥射
定係我太屎睇唔明人哋啲神走位?

扣多啲都唔係完全冇關係嘅,Boost越少落地硬直越大
具体的には、ブースト5割程度まで(ゲージ青~黄)はデメリットなしで約20fで、残り僅か(ゲージ赤)では約30fの硬直。
それに対しオーバーヒートは約40fとなり非常に危険です

下面買賣板都已經開始有人放game
小昭Teddy 04:01 AM 07-10-17
作者: ビスケット:
元帥啲片睇多幾條會覺得全部都係企後面不斷bd+九鳥射
定係我太屎睇唔明人哋啲神走位?

扣多啲都唔係完全冇關係嘅,Boost越少落地硬直越大
具体的には、ブースト5割程度まで(ゲージ青~黄)はデメリットなしで約20fで、残り僅か(ゲージ赤)では約30fの硬直。
それに対しオーバーヒートは約40fとなり非常に危険です

下面買賣板都已經開始有人放game
反正大家唔係玩緊同一隻game
LonelyBlue 08:15 AM 07-10-17
唔入player room就唔會見到咁保守既玩法
入隔離台開既rm都有人用香港打法
ビスケット 09:13 AM 07-10-17
香港打法即係點?
野良猫 09:17 AM 07-10-17
作者: ist: