Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後
手提遊戲機討論版>Monster Hunter XX | 日版已售
滅龍士 10:30 AM 11-24-16
作者: 野良猫:
唔止噴射用仲可以射炮
OOR嚟喎
Gundam 00Raiser?a
野良猫 07:19 PM 11-24-16
作者: 滅龍士:
Gundam 00Raiser?a

另有OOR對戰片

風音 01:42 AM 11-28-16
乞食龍變出黎既野
鈴蘭 01:58 AM 11-28-16
用番同一個骨架呢D就好平常姐
不過佢好用唔用用乞食骨架 咁呢隻野難打有限:o)
滅龍士 01:02 PM 12-07-16
http://www.capcom.co.jp/cptv/?utm_so...aign=titlesite
今晚19:00Live 有PV2睇
滅龍士 09:17 PM 12-07-16
2nd密林回歸
三隻新二名:青電主電龍+銀嶺巨獸+天眼泡狐

鍊金style係同區support加buff型

貓貓有獸宿型新技
野良猫 09:18 PM 12-07-16
狂喵化WWW

又嚟打票地獄,而且可能唔止咁少WWW
滅龍士 09:38 PM 12-07-16
天彗d招唔係火屬係龍屬,記得執定藍種先打

天彗大招環遊世界急降好q痛,不過完招硬直好大
滅龍士 10:14 PM 12-07-16

我當堂諗返起MHP果堆太刀型太劍
neo 11:26 AM 12-08-16
https://www.youtube.com/watch?v=XiOBszkWCp0
作者: :

捲毛老爺 02:03 PM 12-08-16
咁強調個shake shake mode 想點
野良猫 03:25 PM 12-08-16
作者: 捲毛老爺:
咁強調個shake shake mode 想點
會唔會係用自己道具鍊金啲嘢出嚟for全體用
係嘅話咁支笛……
滅龍士 06:09 PM 12-08-16
作者: 野良猫:
會唔會係用自己道具鍊金啲嘢出嚟for全體用
係嘅話咁支笛……
吹完再shake,shake完再吹,玩無限加buffb
華倫君島陽平 11:37 PM 12-08-16
仲未公布主機特別版
滅龍士 09:42 AM 12-16-16
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/XX/savedate/
果然唔賤格就唔係crapcom
滅龍士 07:31 PM 12-16-16

滅龍士 12:39 AM 12-20-16

兩段片一句講哂:有鍊金style,striker style死得\/
野良猫 11:48 PM 12-20-16
可以裝三個狩技,直頭大巴大巴打落STRIKER塊面度
DevilElvis 12:59 AM 12-21-16
好煩咁.........提唔起興趣
Shirley Sheila 01:33 AM 12-21-16
我又唔係咁睇... 鍊金支援傾向好重

道具要用黎鍊金所以唔可以用太多
(你廣域+2自己衝上去打晒D藥咁點救人?

加上鍊金行氣應該唔會儲得太快

同埋好似同區全回復呢類咁既效果,行氣差唔多要儲到第4、5格咁濟

即棄耳栓太雞肋...你狩技肉/砥石 應該唔及striker 係咁打加得咁快掛

一場full party去打,我+同學(3人)咁削都1x分鐘內打完(一般任)... 大連狩會打再耐D添...成日都死鬥之末完成

但好似你地D高手,一場5分鐘內我都信啦,仲得Q閒鍊金咩

就算裝到3狩技又如何... 你無可能同時做補師/支援,又同時做戰士衝上去打

嘛...笛除外
鈴蘭 02:45 AM 12-21-16
就咁睇SP狀態最有用係Brave同公會.....

不過set咁既野
咪即係逼人指定人要用咩Style
佢地set果時有無諗過綁死緊自己架.....
滅龍士 10:07 PM 12-26-16

滅龍士 09:00 PM 12-28-16

露西你玩夠未?
Shirley Sheila 09:49 PM 12-28-16
我睇到大怪鳥個頭(嘴?)
enishi 11:43 AM 01-01-17
1 月 1 日 - 老山龍

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後

返回主題版面