Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
Akira 明 08:29 PM 03-31-12
我想問momax個叉電psv 頭係咪係盒入面?
點解有D話要加錢?
kyo353 08:30 PM 03-31-12
作者: Akira 明:
點解有D話要加錢?
最新版本個隻電先有PSV叉電頭...
冇既話就要自己買粒轉頭
ricky828 01:11 PM 04-01-12
點解有D話要加錢?
YAHOO賣緊410,已經包埋PSV頭
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...tion/b21262120
carychow 03:54 PM 04-01-12
尋日行星際睇, momax全場最平仲只係390, 當然有d賣貴幾十.
新版盒面有貼紙話支援 PSV.
hin0404 04:19 PM 04-01-12
歐洲psn有隻免費game Treasures of Montezuma Blitz
用香港psn戶口係咪玩唔到?
tom 09:34 PM 04-01-12
有個疑問, 如果買實體美/日版game再買DLC, 港account可唔可以照玩?
E.g. Ridge Racer
ゆり 09:58 PM 04-01-12
作者: tom:
有個疑問, 如果買實體美/日版game再買DLC, 港account可唔可以照玩?
E.g. Ridge Racer
部份可以
Akira 明 10:34 PM 04-01-12
作者: carychow:
尋日行星際睇, momax全場最平仲只係390, 當然有d賣貴幾十.
新版盒面有貼紙話支援 PSV.
390入手了
反而無3ds頭
亍 ◣ 10:35 PM 04-01-12
一路都冇講過有3ds頭....
Akira 明 10:41 PM 04-01-12
作者: jaVaj ◣:
一路都冇講過有3ds頭....
我知
因為之前買過其他牌子尿袋有
以為呢隻插頭齊d
DMRevolution 11:11 PM 04-01-12
390入手了
反而無3ds頭
NDS 同IPHONE 都要自己再買線/頭....
knob 06:18 AM 04-02-12
作者: dmr5202005:
NDS 同IPHONE 都要自己再買線/頭....
Iphone都冇?
另外3ds個頭係邊到買同幾錢左右? Thanks
LemonCoke 10:52 AM 04-02-12
作者: knob:
Iphone都冇?
另外3ds個頭係邊到買同幾錢左右? Thanks
iphone cable 就一定唔會跟.
因為條cable 要比錢apple 先可以跟 (如果佢要自己整個轉頭)
3ds條 usb cable, 一般遊戲店就會有.
如果你附近有吉之島十二蚊店嘅話,
你可以去搵下. 我之前條3ds cable 都係十二蚊店度買嘅....
J+1 11:01 AM 04-02-12
3ds=dsi 頭,新高登一樓有一間有散賣$10 粒,不過唔知個接cable 頭啱唔啱,你可以拎條線去試。。。(我都想知佢個cable 頭係唔係同 momax 一樣。。如果係就好,可以齋諗點揾個psv 頭。。。
由手機版發出
NetNetBoy 11:55 AM 04-02-12
見復活節將近... 去港Web睇下有冇PSV優惠...
最新news係1月

再看看 日Web
pet3 02:18 PM 04-02-12
作者: NetNetBoy:
見復活節將近... 去港Web睇下有冇PSV優惠...
最新news係1月

再看看 日Web
日本都無復活節假
1月的新年又唔關佢事
J+1 02:46 PM 04-02-12
唔好望咁遠。。。望下台灣都好n 倍
由手機版發出
martinyau1979 03:32 PM 04-02-12
据法国媒体Jeux-echos报道,索尼将在5月中旬举行第二回PSV游戏天国发布会。届时将吸收第一回失败的经验,公布多部震撼新作。

Jeux-echos称,索尼早在第一回PSV游戏天国发布会结束后,通知各大第一方制作商为第二回的发布会作准备。据称,他们被要求的是“尽快做出影像”及“有可能的话,请制作Demo”或类似的事。该媒体没有透露上文提及的“震撼新作”有哪些,不过其公开了几间被要求这样做的第一方制作商的名字,其中包括:Naughty Dog、Polyphony Digital、Evolution、Guerrilla、Media Molecule。这里值得留意的是Polyphony Digital,大家都知道其是PS系赛车游戏巨作《GT赛车》系列的制作商。看来《GT赛车》登陆PSV的那天,离我们不远了

>>文字轉自a9

第2回天國的階梯
yorkyork 03:35 PM 04-02-12
又黎震撼新作
草薙さん 03:40 PM 04-02-12
無期望就一定唔會失望
pet3 03:40 PM 04-02-12
作者: martinyau1979:
据法国媒体Jeux-echos报道,索尼将在5月中旬举行第二回PSV游戏天国发布会。届时将吸收第一回失败的经验,公布多部震撼新作。

Jeux-echos称,索尼早在第一回PSV游戏天国发布会结束后,通知各大第一方制作商为第二回的发布会作准备。据称,他们被要求的是“尽快做出影像”及“有可能的话,请制作Demo”或类似的事。该媒体没有透露上文提及的“震撼新作”有哪些,不过其公开了几间被要求这样做的第一方制作商的名字,其中包括:Naughty Dog、Polyphony Digital、Evolution、Guerrilla、Media Molecule。这里值得留意的是Polyphony Digital,大家都知道其是PS系赛车游戏巨作《GT赛车》系列的制作商。看来《GT赛车》登陆PSV的那天,离我们不远了

>>文字轉自a9

第2回天國的階梯
希望行機都可以有1000元
小昭Teddy 03:40 PM 04-02-12
講PSV GT....經過PSP既經驗, 大家都係聽完就算....
DevilElvis 03:45 PM 04-02-12
向更深嘅地獄進發a
小昭Teddy 03:46 PM 04-02-12
基本上, 你有隻EXVS俾我, 咁我即時收聲
Rance 03:50 PM 04-02-12
佢定到dragon's clown幾時出我已經收貨
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後

返回主題版面