Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
HI_Ricky 05:03 PM 03-07-12
oh i see , 出MHP3
卡柏 05:22 PM 03-07-12
點解一定要用mhp3呢個例子呢??
benltc0000 06:07 PM 03-07-12
作者: 武藤遊戲:
Yahooが 「3月9日 ゲーム天国」 のネタバレしてる件
※情報提供 ファミ通
http://feature.yahoo.co.jp/games/psv...en04/index.php

個日唔是得這堆介紹
寺田如果公布OG2有埋VITA版我都滿足啦XD
kyo353 07:56 PM 03-07-12
岩岩玩緊UNIT13
之後SLEEP左...
部機藍燈狂閃著唔返...點搞
( ゚ω゚)? 07:58 PM 03-07-12
長按power 20秘
作者: kyo353:
岩岩玩緊UNIT13
之後SLEEP左...

kyo353 07:59 PM 03-07-12
作者: 名無しさん:
長按power 20秘
得左...THX
之前聽人講UNIT13 DEMO會HANG機...
唔通連正式版都係咁...
卡柏 08:29 PM 03-07-12
唔夠ram...
部機太busy既後果...
martinyau1979 08:48 PM 03-07-12
作者: kyo353:
岩岩玩緊UNIT13
之後SLEEP左...
識貨wo, 我都有買嚟玩, 呢到唔係太多人有買
岩岩聯機玩coop都唔錯, 聽到人用mic 講嘢, 對面係咁同我講普通話, haha
( ゚ω゚)? 02:20 AM 03-08-12
Sony tech demoing augmented reality PONG on PS Vita at GDC 2012

Sony Japan is showcasing an AR hokcey game on PS Vita that requires body movements to play it (and 2 PS Vitas for 2 player mode)

martinyau1979 12:26 PM 03-08-12
Sony tech demoing augmented reality PONG on PS Vita at GDC 2012

Sony Japan is showcasing an AR hokcey game on PS Vita that requires body movements to play it (and 2 PS Vitas for 2 player mode)

咁樣玩法, 部vita 好有危機, 隨時會飛咗出去
卡柏 04:46 PM 03-08-12
Sony玩AR真係玩到出神入化....
kcf1201 05:11 PM 03-08-12
有個關於PSN帳號既問題想問下 (可能係一個好白痴既問題) :
其實個PSN帳號係同張卡綁定左定係同部機綁定左?
如果我想玩雙卡雙帳號,咁係咪就咁轉左張卡就得,而唔駛重設成部機?
因為岩岩買左隻Unit13,但我用緊JP PSN玩,用唔到個Online Pass
所以而家就想睇下可唔可以做到雙卡雙帳號,之後買多張記憶卡專上HK PSN
(Unit 13應該係Save係張記憶卡度)
dark_ming_ 06:04 PM 03-08-12
作者: kcf1201:
有個關於PSN帳號既問題想問下 (可能係一個好白痴既問題) :
其實個PSN帳號係同張卡綁定左定係同部機綁定左?
如果我想玩雙卡雙帳號,咁係咪就咁轉左張卡就得,而唔駛重設成部機?
要重設部機才可。
DevilElvis 03:26 AM 03-09-12
想問下GDC 2012幾時開始?有冇PSV新game會o喺果時公佈?
J.kidd 10:37 AM 03-09-12
作者: 卡柏:
但好坦白講
機迷唔係想要依d 野囉...
( ゚ω゚)? 10:45 AM 03-09-12
GDC2012明日完, PSV新game今晚HK7點有公布
「ようこそ!PS Vita ゲーム天国」
http://www.jp.playstation.com/gametengoku/
作者: DevilElvis:
想問下GDC 2012幾時開始?有冇PSV新game會o喺果時公佈?

martinyau1979 11:21 AM 03-09-12
GDC2012明日完, PSV新game今晚HK7點有公布
「ようこそ!PS Vita ゲーム天国」
http://www.jp.playstation.com/gametengoku/

我想要 : gundam vs, siren, 櫻花大戰 , 鬼武者 以上
DevilElvis 11:43 AM 03-09-12
係就GTA啦......
卡柏 12:46 PM 03-09-12
作者: J.kidd:
但好坦白講
但AR又好難用到落機迷向既game上
tylau 01:45 PM 03-09-12
GUNDAM VS EXTREME好想有

如果有JUMP SUPER STAR就好
Eking 02:20 PM 03-09-12
作者: J.kidd:
但好坦白講
又唔一定.....
HON HON 02:26 PM 03-09-12
3ds....一早己經係咁玩la, 不過佢發大黎做啫.
kamkw 03:53 PM 03-09-12

tony03 04:01 PM 03-09-12
我想要kingdom heart XD
dick-yeung 04:28 PM 03-09-12
其實,上面既兩隻傳聞新vita games, GTA既影響力先係世界級吧.....
真心希望會係GTA公佈新作多於MH, 因為呢隻先係真正既killer game, 得呢隻等於贏左大半....
PSP 當年初期都有GTA
但歐美個成績都係唔掂
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後

返回主題版面