Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-17, 10:05 AM   #76
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
所以我好意外, 竟然唔盡快出 XBX2?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 10:36 AM   #77
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
所以我好意外, 竟然唔盡快出 XBX2?
由手機版發出
我覺得佢地係並行咁做, 所以先會出得咁快
即係XBX做緊的同時XB2已經開緊波

想當年WIIU岩岩公布的同時就公布XBX, 前後用左3年時間先出到 (包括一次延期)
而今次同XBX比只係隔左2年, 計公布時間的話就連1年都冇, 就已經有實機DEMO (先唔理佢最後會唔會延期)

所以XBX2再等下吧 (如果真係有的話)

另外我開始有D擔心故事量...

此篇文章於 06-14-17 10:39 AM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 11:12 AM   #78
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
actual gameplay is much better than the trailer

Xenoblade Chronicles 2 - Demonstration @ E3
https://youtu.be/NfGk6VMcJsw

引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 06:06 PM   #79
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
咁多隻NS game 呢隻真係最吸引
期待有好銷量
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 06:07 PM   #80
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
因為女角大先吸引我, 出機GAME應該係呢隻
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 06:10 PM   #81
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 07:01 PM   #82
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 信長 查看文章

尋晚段片真係好注目下~
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 07:31 PM   #83
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我比較在意個金髮巨乳長腿姐姐多啲
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 07:43 PM   #84
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
囡囡冇問題,但男主可唔可以大番10歲先
已經唔鍾意0靚仔做主角

舊 06-14-17, 08:01 PM   #85
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: STRIFE 查看文章
已經唔鍾意0靚仔做主角
比較第一次嘅片段,已經冇咁死小孩feel...
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 08:02 PM   #86
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
已經唔鍾意0靚仔做主角
話唔定分上下2部, 下半部係10年後 (FF
舊 06-14-17, 08:13 PM   #87
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
已經唔鍾意0靚仔做主角
姐弟戀

正太我倒冇咩問題,但可唔可以唔好露大腿內側出嚟
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 08:39 PM   #88
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
我依家玩緊xb1 3ds版
雖然畫面係粗d, game play真係好得
超壯大故事冇得輸,如果ns出多次hd版我一定會比多次錢

期待xb2, 暑假入定部ns, 希望冬天可以有得玩

舊 06-14-17, 09:41 PM   #89
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 野良猫 查看文章
我比較在意個金髮巨乳長腿姐姐多啲
白衫拎住把黃色大劍果個?
真係唔錯
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 09:47 PM   #90
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: ELT 查看文章
我依家玩緊xb1 3ds版
雖然畫面係粗d, game play真係好得
超壯大故事冇得輸,如果ns出多次hd版我一定會比多次錢

期待xb2, 暑假入定部ns, 希望冬天可以有得玩
xb1我Wii 同3ds兩個版本都買左,
好似係唯一一隻new 3ds 專用game, DL版果d唔計
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 09:50 PM   #91
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: lodoss 查看文章
白衫拎住把黃色大劍果個?
真係唔錯
真情係樂園追放果位啦, 連D色都似, 唔知係咪釘宮呢?
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 10:25 PM   #92
aquarius
Game Master

引用:
作者: zerosdf 查看文章
官網 bgm アクション起動(仮)好有第1集feel 但都唔夠 敵との対峙 同 機の律動 咁好聽
清田愛未就一貫曲風

不過一日未玩隻game都未可以定斷
xb1未玩game聽soundtrack只係普通pop song
玩過之後再聽D感覺會昇華晒

此篇文章於 06-14-17 10:31 PM 被 aquarius 編輯。
舊 06-14-17, 10:31 PM   #93
HM

註冊日期: May 2007
引用:
已經唔鍾意0靚仔做主角
細路仔騎大車,正啊喂
巨乳+美尻好好J
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 10:46 PM   #94
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
人設使我感到回到中二時

舊 06-15-17, 12:54 AM   #95
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
每個角色(DRIVE)都有一個跟班(BLADE)...但係戰鬥中個跟班好似淨係識企係度,好怪囉

舊 06-15-17, 03:25 AM   #96
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: aquarius 查看文章
咁多隻NS game 呢隻真係最吸引
期待有好銷量
唔好諗銷量啦,XB1同埋XBX係日本都係賣十幾萬
反正好玩就得

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 03:36 AM   #97
lineage19
Crazy Gamer

賣得咁差都仲肯出...真係得老任會咁樣拎錢黎燒

好似零同bayonetta又係好叫唔叫坐 (白金求SONY/MS出錢做第2集都冇人理佢)

不過咁睇, 老任唔拎住呢堆偽第3方實第2方的話, 就真係第返第一方了
舊 06-15-17, 04:00 AM   #98
aquarius
Game Master

引用:
作者: CardGameDan 查看文章
唔好諗銷量啦,XB1同埋XBX係日本都係賣十幾萬
反正好玩就得
都係要打吓氣
實在又好過SE D game太多嘛
舊 06-15-17, 04:02 AM   #99
aquarius
Game Master

引用:
作者: lineage19 查看文章
賣得咁差都仲肯出...真係得老任會咁樣拎錢黎燒

好似零同bayonetta又係好叫唔叫坐 (白金求SONY/MS出錢做第2集都冇人理佢)

不過咁睇, 老任唔拎住呢堆偽第3方實第2方的話, 就真係第返第一方了
zelda marios 賺到嘅都有資源分配到
舊 06-15-17, 04:52 AM   #100
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: aquarius 查看文章
都係要打吓氣
實在又好過SE D game太多嘛
隻GAME個問題係好難推人落坑
因為戰鬥系統,用旁觀者去睇唔覺有乜野特別,只會覺得好鬼嘈,要自己親身落場玩先知道係好野
原本XBX淨係睇DOLL上山下海飛天就較易推坑(d人睇FF15片見到架車識飛已經嘩嘩聲,我笑而不語),但衰在WiiU本身唔生性

XB2冇DOLL,要推坑唔易,好在而家係NS盛世時推出,總好過XB1推出的時候已經係Wii末期,根本冇乜人知呢隻GAME

當年我都係因為睇呢度好多版友大讚XB1先去試咋

老任要炒飯就炒返XB1落NS度啦

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 02:57 AM

手機版 | APP版