Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-18-17, 05:36 PM   #34351
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
如果BB係4星而lip係5星應該會暴動

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 06:16 PM   #34352
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 天子 查看文章
如果只限cv人氣度應該小唯係5星?
分身比正體高星不可能吧

不過還是覺得今次的五星是殺生院

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 06:18 PM   #34353
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
分身比正體高星不可能吧

不過還是覺得今次的五星是殺生院
真係會出殺生院今激.......

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 01:50 AM   #34354
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: gingq7 查看文章
聖杯俾男角真心俾唔落手, 4星男角更加係連升技到30都唔係好想(我明知劍蘭/騎金時勁而且其實都成日出佢地, 但都係唔捨得俾素材落去....)

聖杯餵lv90>lv100呢段其實對實戰幫助唔太大, 只有非常有愛的角色才值得餵到lv100, 基本上要考慮的話都唔係呢級...
如果有征服王我已經俾左カルナ如果中左都可能會
不過其實最大考慮係想要隻單體寶具Lv100用,黑貞係最好選擇,但見太多人有所以先唔想俾(<---由中學開始就唔鍾意跟其他人一樣o既性格)
其實有諗過切嗣,但NP率太差,三藏都有諗過,但又唔夠大力...
我技30得黑貞一隻係女,其餘都係男(紅茶,黑茶,切嗣,孔明)
而我真係對エミヤ大愛ge(會喜歡上Fate主要原因都係佢同土郎)
之前得一個Support位我基本上都係掛佢,第1隻可以升到技10,之後第一隻技30(果陣仲未有強化任),再之後聖杯Lv100都係佢
雖然最初都唔太接受佢個黑樣,但新宿出場見到佢入面都仲係エミヤ先接受返D
唯一不滿係ATK低過紅茶如果係狂一定俾左
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
【追記・更新】【カルデア広報局より】
4/19(水)定期メンテナンス再延期のお知らせ
毎週水曜日に実施しております定期メンテナンスを再延期いたします。次回定期メンテナンスは4/26(水)を予定しております。詳しくは→news.fate-go.jp/2017/0411_rffS/ #FateGO
如果佢唔係Twitter果邊有石送,真係要粗口佢

此篇文章於 04-19-17 01:56 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 08:48 AM   #34355
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
終於換晒野
石應該用埋生放送求其夾到30石出黎
前期pickup可能抽金閃閃
之後等bb算
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 09:51 AM   #34356
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
今次可以睇人抽自己唔駛抽
等抽櫻算

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 10:17 AM   #34357
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

CCC組除左金閃閃之外全部都有 可以養生到5月

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-19-17, 10:35 AM   #34358
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
<---就黎要上處刑台

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 10:49 AM   #34359
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
今次可以唔使抽+1
睇人抽卡最開心

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 10:59 AM   #34360
psidef

註冊日期: Apr 2007
未有嫁王諗緊抽唔抽

舊 04-19-17, 11:11 AM   #34361
鐵之侍

有武藏沖田岳父單體劍很夠用,加上已有紅尼錄很滿足了,c 狐也是看有沒有緣在另一個池抽到就ok, 安心等 ccc活動

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 04-19-17 12:01 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 04-19-17, 11:45 AM   #34362
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

用下半身決定b

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-19-17, 11:56 AM   #34363
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
得隻印度槍冇,完全冇理由去抽

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 12:15 PM   #34364
gingq7

註冊日期: May 2008
一樣係有 武藏, 沖田, 劍蘭斯; 再加埋隻劍龍娘
雖然嫁王卡面吸引, 但實在無乜理由抽...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 12:18 PM   #34365
細路翔
The One

引用:
JUST DO IT

英國說大家抱團死
舊 04-19-17, 12:30 PM   #34366
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
JUST DO IT
望一望個倉隻"JUST DO IT"產物: bitch女王, 我就可以十分克制...
------
土方抽足咁多日都唔出貨....(上次BX又唔出貨....), 安心將奶光技1升埋上10
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 12:35 PM   #34367
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
望一望個倉隻"JUST DO IT"產物: bitch女王, 我就可以十分克制...
------
土方抽足咁多日都唔出貨....(上次BX又唔出貨....), 安心將奶光技1升埋上10
只要望一望個倉見到某D 5星抽左今耐真係1個月先有機會放一次狗~~個心應該會好冷靜~^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 01:23 PM   #34368
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
自從射斜舊劍之後, 我對於抽卡冷靜左好多

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 01:29 PM   #34369
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
尋晚兩邊都係得七八十萬,終於刷完

咁早公佈小倉同下屋,咩餘石餘符都可以剎掣了,土方bye
真心唔明佢諗乜,比我就點都等個池完左先公布啦
山翁到而家無中過5星,立flag十抽中就100lv白j

舊 04-19-17, 01:59 PM   #34370
鐵之侍

引用:
都忘了還有劍龍娘(和羅摩),所以除非真是對那角色很有愛不然暫時真是不用特意再抽單體劍角色了

上星期也給朋友問我明明角色已很夠打為什麼還要抽

我:這是對角色的愛

朋友:你對什麼角色也有愛?

我:最近的角色是限定也是原因啦

朋友:(官方)就是捉正你們這樣的心態

舊 04-19-17, 02:01 PM   #34371
psidef

註冊日期: Apr 2007
兩邊刷到70萬拎埋張符收工

舊 04-19-17, 02:09 PM   #34372
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
烈士級馬拉松終於跑完
總共刷左194張頁,升左梅林、法老金、尼托,淨系法老金一個都食左72張跟住尼托30梅林45實在太大食
法老金終於去到技999,等多6粒傳承就可以技30
下樣素材目標系50條羽毛升征服王,同埋30個心臟升梅林
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 02:36 PM   #34373
細路翔
The One

我入坑就係為嫁王,唔存在唔抽既可能性

所以只能夠大爆死都要抽

英國說大家抱團死
舊 04-19-17, 02:38 PM   #34374
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
都忘了還有劍龍娘(和羅摩),所以除非真是對那角色很有愛不然暫時真是不用特意再抽單體劍角色了

上星期也給朋友問我明明角色已很夠打為什麼還要抽

我:這是對角色的愛

朋友:你對什麼角色也有愛?

我:最近的角色是限定也是原因啦

朋友:(官方)就是捉正你們這樣的心態

咁我抽人本身就係抽角色同卡面
BX知道廢我都照抽

就算梅林勁到識飛但我唔抽G8人
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 02:40 PM   #34375
細路翔
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
咁我抽人本身就係抽角色同卡面
BX知道廢我都照抽

就算梅林勁到識飛但我唔抽G8人
女梅林係綠卡支援職的話我再考慮抽唔抽G8人

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:56 AM

手機版 | APP版