Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-17, 08:49 PM   #32026
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 血之淚 查看文章
終於過埋第7章
非常感謝鵺葭巨巨你隻大力到唔科學嘅水槍王
我決定等水槍王復刻課到佢寶5為止
講起七章結尾,11隻硬皮雜魚果關我係用兩隻哈桑王一齊放晚鐘玩即死

水槍王依d抱大腿算啦,我寧願到時出多幾張鐵拳聖女比我

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 08:56 PM   #32027
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
七章我打等倍牛若丸打到想掉電話

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 09:29 PM   #32028
細路翔
The One

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
七章我打等倍牛若丸打到想掉電話
抱金閃大腿用兩個令咒射爆佢地算啦

英國說大家抱團死
舊 02-28-17, 09:36 PM   #32029
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
話說之前好似試過未公佈但維護完都有野up抽

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 09:50 PM   #32030
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
鵺葭係進個??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 10:08 PM   #32031
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
咁我傾向星期三無新PICKUP,次次新章出都會水靜河飛返兩星期
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 10:12 PM   #32032
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
BX生存力 要靠隊友Buff先得.
落學妹, C子Liliy 效果唔錯 但打得慢,
係幾食配置 有愛就用, 打FQ沒大問題....
活動關卡要速刷, 就少機會用BX, 直接上剋職比較好.

繼續養生, 養生好

舊 02-28-17, 10:15 PM   #32033
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我都抽中左BX

但冇素材比佢食
食乜鬼大騎士勲章吖你邊忽似騎士

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 02-28-17, 10:24 PM   #32034
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
我都抽中左BX

但冇素材比佢食
食乜鬼大騎士勲章吖你邊忽似騎士
人地係黑暗圓桌
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 10:26 PM   #32035
T.K.
很黃很暴力

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...00&oe=593ED974
主賬零進賬
副賬十抽打到主賬倒地不起

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 02-28-17, 10:27 PM   #32036
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: T.K. 查看文章
鵺葭係進個??
小弟

引用:
作者: 血之淚 查看文章
終於過埋第7章
非常感謝鵺葭巨巨你隻大力到唔科學嘅水槍王
我決定等水槍王復刻課到佢寶5為止
不用客氣
本身掛寶石金閃,早幾日心血來潮轉做水槍吾王,估唔到幫到師兄手
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 10:27 PM   #32037
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
BX同船長一齊抽到

BX當然掃緊倉

舊 02-28-17, 10:36 PM   #32038
零晶
Senior Gamer
=目= /) 渣古星人

註冊日期: Oct 2003
話說我仲係靠BX 做主力。。。得80lv, also 己經降到第4階,都無食物比佢上90lv
其他角又無才料上唔到去

依家戰力暫時去到第4 章,唔知幾時會卡關

好用指數係6, 仲可以駁埋呢招
lv15.多重翻桌砸人
(╯ ̄皿 ̄)╯︵┴┴┴┴┴┴┴┴┴ ( ̄#)3 ̄ )

我是一條
零晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 10:53 PM   #32039
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 零晶 查看文章
話說我仲係靠BX 做主力。。。得80lv, also 己經降到第4階,都無食物比佢上90lv
其他角又無才料上唔到去

依家戰力暫時去到第4 章,唔知幾時會卡關
通常抱大腿都係打到第6章太陽王同圓桌先卡關,
不過大腿+令咒開寶具大部份都可以硬推過去
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 11:05 PM   #32040
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

呼符

圖大and宝具名劇透

舊 02-28-17, 11:05 PM   #32041
axe1292
Game Master
AXE

引用:
アルテラ好用咩?
雖然我覺得☆5全體劍真係個個都差唔多
個人感覺阿提拉好過不識人心少少

本身攻高, 主打技3LV10可以5TURN用一次, 3TURN攻加30%+1TURN產星 (產星可以比其他角色用), 現在改埋技2有1TURN吸星也可以作紅卡輸出, 技2也可回血增加生存能力, 寶具減防可以作增傷手段, 技1軍略全體寶具強化, 雖然加得唔多, 但最少都可以幫其他人強化, 好過某某個"大量產星"的直感

個人總結佢係攻擊(加攻30%/吸星作1TURN輸出)+輔助(寶具強化/減防/量星)型角色, 放咩隊都可以作百搭用, 當然不及黑狗同2個男人比, 但已經算一隻幾萬用的角色
舊 02-28-17, 11:49 PM   #32042
T.K.
很黃很暴力

次回青吾出場的可能性??

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-01-17, 12:22 AM   #32043
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
岩岩打算借隻L狐比朋友打教授
打開先發現自己隻L狐原來寶2

我仲一直以為自己寶1
絆5後就無再用過

舊 03-01-17, 01:43 AM   #32044
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

我仲一直以為自己寶1
絆5後就無再用過
L狐無寶解真係硬傷,
有特攻打落去都唔夠師匠大力
舊 03-01-17, 01:49 AM   #32045
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: axe1292 查看文章
L狐無寶解真係硬傷,
有特攻打落去都唔夠師匠大力
呢個世界充滿著不公平

舊 03-01-17, 01:58 AM   #32046
axe1292
Game Master
AXE

引用:
呢個世界充滿著不公平
好心就開多D 5星寶解啦,
特別係限定果班,
無幾個有寶解過 (歡樂王太廢先皇恩浩蕩解左)
舊 03-01-17, 02:02 AM   #32047
Crazy Gamer

最近忙啲,今日先開始打1.5章,發現每關絆pt有成38xx,好正
因為限定惡所以有幾隻平時冇用既鯖都可以用下,首推梅芙
一周年福袋不幸抽中佢後直至1.5章前小弟一次都冇用過
但其實佢上齊buff打男人個damage都好高,用落感覺幾好

另外アタランテ、槍清姬、兩隻龍娘、山之翁都系今章開始先正式用黎打,令呢一章打落幾有新鮮感
希望日後既新章都可以維持呢個設定,一來賺多d絆pt,二來用多d平時冇機會用既鯖
舊 03-01-17, 02:03 AM   #32048
Crazy Gamer

引用:

我仲一直以為自己寶1
絆5後就無再用過
小弟隻槍狐都系咁,中左迦爾納之後都系師匠+迦爾納+fd槍,槍狐完全無用武之地
果時花左800石先中,結果根本冇機會用
所以依家都唔會課金抽卡,因為抽完同槍狐一樣都系得個擺字

引用:
特別係限定果班,
等劍式寶解等足一年
舊 03-01-17, 07:58 AM   #32049
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
次回青吾出場的可能性??
今次人型女帝太令人失望...

我覺得青吾應該係有心唔俾佢出場的,出都係出變種

引用:
特別係限定果班,
強度正常的5星應該唔會開寶解架啦,呢條路係營運留番比自己很輕易地buff d弱既4/5星角, 如果隻隻都有寶解, d開左寶解的弱角(如藍saber)又要再用其他方法buff過

=======

p.s. 1 我養生到1.5仲未開始打, 每日只係清體打綠方; .....劇透就反而睇晒...
p.s. 2 新一輪綠方換符又開左, 換金肥我已經決定以後都放棄, 但綠方繼續缺很大
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-17, 08:08 AM   #32050
細路翔
The One

棉被王點都好過bx

暫時除非廢到bx依個死樣如果唔係都無幾隻我覺得要buff

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:09 PM

手機版 | APP版