Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-12, 09:31 AM   #601
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: teealpha 查看文章
星期四出,唔知搵唔搵到地方買…

話說有冇版友有參加到第三次抽機?
唔知今次中籤率如何
引用:
〓 コナミスタイルより重要なご連絡 2012年2月8日発行 〓
----------------------------------------------------------------------
★NEWラブプラス「ニンテンドー3DS本体」同梱版 ご注文当選のお知らせ
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
このメールはNEWラブプラス「ニンテンドー3DS本体」同梱版のいずれかを
ご注文された方で、ご注文当選された方にお送りしております。
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

このたびは、NEWラブプラス「ニンテンドー3DS本体」同梱版各種の
 抽選販売にお申し込みいただき、ありがとうございます。

本メールは、この度の抽選に当選されたお客様へ配信しております。
 当選されたお客様につきましては、後日お届け日のご連絡を致します。
何卒お待ちいただけます様よろしくお願い致します。

本件につきまして何かご質問等ございます場合は、下記お問い合わせ
 ページにてお問い合わせいただけますよう、お願いいたします。

▽コナミスタイル各種お問い合わせページ
 https://www.konamistyle.jp/Site/Inquiry

今後ともコナミスタイルのご利用をよろしくお願い申し上げます。
第3次好易中?

舊 02-09-12, 11:05 AM   #602
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
第3次好易中?
ching中左??
唔知ching抽邊set,我搵人抽寧寧三次都唔中
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 04:16 PM   #603
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
FAMITSU 買晒=口=....

去官網買....=口=

此篇文章於 02-09-12 04:19 PM 被 DMRevolution 編輯。
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 06:39 PM   #604
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
信和有兩間賣love plus卡
良粉上面果層同一位置果間
同埋2樓中間果間 好多PSP GAME貼係牆果間
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 06:47 PM   #605
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
果2間都係同一間

180蚊嘛

舊 02-09-12, 07:30 PM   #606
ゆり

岩岩係淘o見到平既...

遲d佢呢到拍算

舊 02-09-12, 07:55 PM   #607
teealpha

引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
引用:
作者: ゆり 查看文章
果2間都係同一間

180蚊嘛
同一個老闆舖黎
舊 02-09-12, 08:39 PM   #608
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
sogo都賣哂, 好癲

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 08:40 PM   #609
ゆり

等中文版

舊 02-09-12, 08:52 PM   #610
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: W!LL 查看文章
sogo都賣哂, 好癲
勁!

引用:
等中文版
中文版唔會用日版Cover

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 08:54 PM   #611
ゆり

引用:
作者: neo2046 查看文章
勁!

中文版唔會用日版Cover
咁就大單了

等船貨?

舊 02-09-12, 09:02 PM   #612
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
咁就大單了

等船貨?
週刊只會返一次貨...
算了, 有冇買到既版友POST下實物圖?

大乱闘X
舊 02-09-12, 09:04 PM   #613
ゆり

引用:
週刊只會返一次貨...
算了, 有冇買到既版友POST下實物圖?
週刊唔會分飛機貨同船貨?

咁殘念了

舊 02-09-12, 09:06 PM   #614
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
咁就大單了

等船貨?
打去旺角信和地庫間宇宙船 (2390-2708) 問o下返唔返船貨

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 09:09 PM   #615
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
點解唔叫fami通個御用畫師畫呢幾個封面呀

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 09:14 PM   #616
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
16部愛花第三次全軍覆沒 反而中左一部蘋果,.....

死死地去YAHOO BID番部算數

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 02-09-12 09:34 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 09:35 PM   #617
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
原來大家都想要今期FAMI通
早知今朝係日本買多幾本返黎救濟大家

BTW,有無人有上一期?

我想要ACV個dl code,如果有人未用的話,我手上今期fami通可以免費出讓

有的話請pm我,以收pm先後次序決勝負(?)

此篇文章於 02-10-12 02:55 AM 被 Gundam MK-2 編輯。
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 09:40 PM   #618
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
週刊唔會分飛機貨同船貨?

咁殘念了
始終週刊再返貨已經係過期野, 坐貨機會率高
而且又要接定新一期既order
好多賣日本書既地方通常都唔會再call週刊貨...

大乱闘X
舊 02-09-12, 10:24 PM   #619
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
唔可以搵鋪頭訂?
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 10:31 PM   #620
teealpha

引用:
sogo都賣哂, 好癲
好在收工前出口術叫左FD過SOGO掃幾本
舊 02-09-12, 11:00 PM   #621
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: sugihara 查看文章
點解唔叫fami通個御用畫師畫呢幾個封面呀
佢已經畫過啦

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:12 PM   #622
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
原來大家都想要今期FAMI通
早知今朝係日本買多幾本返黎救濟大家

BTW,有無人有上一期?

我想要ACV個dl code,如果有人未用的話,我手上今期fami通可以免費出讓

有的話請pm我,以收pm先後次序決勝負(?)
上一期我有呀, 妳要就PM 我啦

(為左RO 個CODE 買左...)

引用:
作者: GN00508771 查看文章
16部愛花第三次全軍覆沒 反而中左一部蘋果,.....

死死地去YAHOO BID番部算數
我找版友幫手訂, 好似中左愛花花....
今日收到她PM

引用:
作者: teealpha 查看文章
好在收工前出口術叫左FD過SOGO掃幾本
旺角4點, 熱狗同宇宙船比人掃晒...
我妹幫我手在太子宇宙船買到...她話之前個個人一買買3本...
我個本好似是LAST....
上圖
舊 02-09-12, 11:13 PM   #623
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
果2間都係同一間

180蚊嘛
重有星期二去左轉信和,
見到地庫熱線隔o離間格仔舖有齊3款love plus卡,
不過同2樓一樣都係$180/張。

p.s.:好彩我對love plus卡冇興趣ge,都係留番o的錢比隻game。(係熱線到訂左普通版)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:14 PM   #624
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
上一期我有呀, 妳要就PM 我啦

(為左RO 個CODE 買左...)

我找版友幫手訂, 好似中左愛花花....
今日收到她PM

旺角4點, 熱狗同宇宙船比人掃晒...
我妹幫我手在太子宇宙船買到...她話之前個個人一買買3本...
我個本好似是LAST....
上圖
我可唔可以用部蘋果同你交換-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:21 PM   #625
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: mrk 查看文章
重有星期二去左轉信和,
見到地庫熱線隔o離間格仔舖有齊3款love plus卡,
不過同2樓一樣都係$180/張。

p.s.:好彩我對love plus卡冇興趣ge,都係留番o的錢比隻game。(係熱線到訂左普通版)
冇記錯...跟限定有隻GAME...
我在HMV JP都
訂左....有特典....睇來要放個隻....

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我可唔可以用部蘋果同你交換-.-
唔好咁啦...
我最多問下相熟鋪頭返唔返到愛花花啦....唔好侯住我個部啦...
加上我都唔肯定, 她PM 左我, 但是未FIRM 呢~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 01:06 AM

手機版 | APP版