Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-08-11, 12:56 AM   #176
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
家下真係興3集超展開 6集予想不能-.-?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 03:38 AM   #177
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
上兩集開始我已經連飛住黎睇嫌費事

佢真係超展開的話唔該同我拎便當, 然後換主角 lol

舊 05-08-11, 09:39 AM   #178
XMew
Banned User 2012-2015
_(┐「 ):)_

註冊日期: May 2003
參考魔砲既經驗,都築會玩黑展開既機會比豬曉爬樹更低
我甚至甘願用隔離台既魔咒賭佢絕對唔敢玩m9

當然若真係死人既話我會好願意番黎睇

| Facebook | Plurk | Blog | Pixiv | dART |
XMew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 04:29 PM   #179
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
其實究竟有幾多集;
12定26?

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 04:47 PM   #180
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
超,勇者同公主可能飲大左je,d血點解釋!?你唔俾真係茄汁黎,叫殿下換過部高清電視再講
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 06:10 PM   #181
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

查實呢套仲有幾多人追緊?

舊 05-08-11, 08:01 PM   #182
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
似乎開始入主題喇喎.
其實一直係度諗, 遲D會唔會主角其他係原本世界既朋友都俾人召喚呢?

舊 05-08-11, 08:09 PM   #183
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
/
今集未睇\

舊 05-08-11, 08:24 PM   #184
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
似乎開始入主題喇喎.
其實一直係度諗, 遲D會唔會主角其他係原本世界既朋友都俾人召喚呢?
至少果個第一集就俾光劍遮樣既第一名, 預左要俾人召喚...

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 08:25 PM   #185
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
呢度

今季一開始睇既有

1) 日常
2) 花開物語
3) Dog Days
4) Tiger and Bunny
5) 緋彈的亞莉亞
6) 未聞花名

Cut 左日常, Tiger and Bunny 同亞莉亞

反而Dog Days 仲有興致去睇wo
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 08:42 PM   #186
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
做緊第6集的字幕路過........

各人物很萌就足夠

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 08:59 PM   #187
zurg

註冊日期: Jan 2005
引用:
為左CV會繼續
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 09:34 PM   #188
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
以這部的感覺, 總覺得唔係真係拎便當, 只係一個笑局
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:00 PM   #189
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

原來仲有咁多人堅持到

舊 05-08-11, 10:28 PM   #190
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
原來仲有咁多人堅持到
已經放棄的路過,如果真係玩黑我可能會望望……

舊 05-08-11, 10:29 PM   #191
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
原來仲有咁多人堅持到
5mins一集無所謂啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 10:47 PM   #192
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
唔期待有乜超展開
至少希望會緊湊番少少
諸君我喜歡戰爭
今集突然爆左個勇者既師傅,遲d會師徒對決?

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 11:29 PM   #193
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
+1
純粹因為動物屬性所以繼續睇
其實呢套我覺得幾好笑。w。...
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-11, 02:35 AM   #194
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-09-11, 03:01 AM   #195
kusee

註冊日期: Jul 2004
一路追看中 强大Cv + Op ed

舊 05-09-11, 09:02 PM   #196
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
其實都唔係話真係好好睇所以堅持落去..

而係星期日真係冇咩野睇, 起身食午餐時唯有用佢送飯..
唔洗思考同集中睇既時候, e 套其實都 ok
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-11, 09:16 PM   #197
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: money 查看文章

有呢兩母女亂入就好睇好多

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-11, 09:40 PM   #198
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: mikemike 查看文章
亂入屈機???

舊 05-09-11, 09:42 PM   #199
ise_mogami
Senior Gamer
伊勢

註冊日期: Mar 2010
引用:
仲追緊.__./
其實都不錯的說
ise_mogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-11, 09:43 PM   #200
ise_mogami
Senior Gamer
伊勢

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: mikemike 查看文章
這會是大屠殺大屠殺(被拖走
ise_mogami 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] PS3 Watch Dog 買賣專區 0 12-07-14 10:39 PM
原作:都築真紀「DOG DAYS」新作TVアニメシリーズ始動! supermanlady 日本動漫畫討論版 0 12-03-10 02:09 AM
野‧良犬 (The Pye-Dog) 泰利 電影版 1 11-11-07 09:46 PM
super…dog?!XDDD CCemi ~清談館~ 9 10-30-06 11:07 PM
滿分 - Good Dog 紫色螢火蟲 ~清談館~ 5 03-25-05 10:36 PM

現在的時間是 07:40 AM

手機版 | APP版