Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-17, 11:26 AM   #1
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
其實SR變SSR有無招式改變
我又日向同史奈達SR但無必殺射球

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 01:07 PM   #2
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
其實SR變SSR有無招式改變
我又日向同史奈達SR但無必殺射球

Sent from my iPhone using Gaforum
1. 無轉變, 只可以由其他卡傳授

2. 有張強襲SSR史奈達唔錯, 有招火焰射球, 雖然B級, 但可以吹飛兩個人, 是目前最好用的強襲SSR卡

抽唔到勁前鋒, 可以用住先

此篇文章於 07-04-17 02:07 PM 被 Leong 編輯。
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 11:36 AM   #3
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
sr上ssr應該淨係lv上限增加,能力可以升勁d,應該都係要抽到ssr版先有必殺射
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 12:24 PM   #4
ShinDou

係姐,但唔想晒時間係咁刷,又0課,同埋強襲ssr應該勁過抽既sr?話晒多20個lv可以升,我諗住升晒主隊lv之後開始將抽既ssr上ur,再慢慢執隊波
舊 07-04-17, 01:12 PM   #5
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
係姐,但唔想晒時間係咁刷,又0課,同埋強襲ssr應該勁過抽既sr?話晒多20個lv可以升,我諗住升晒主隊lv之後開始將抽既ssr上ur,再慢慢執隊波
強襲SSR升上UR, 一定勁過抽的SR卡升上SSR, 不過升上UR要彩書, 大量肥料, 覺醒書同錢, 值唔值得呢
舊 07-04-17, 01:57 PM   #6
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
初中大空翼衝力射球有S
呢張升UR應該唔會錯

aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 02:06 PM   #7
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: aquarius 查看文章
初中大空翼衝力射球有S
呢張升UR應該唔會錯

三連霸嗰張(即波衫左邊膊頭破咗嗰張)!?

係的話, 這張是現在最強的大空翼, 快D升上UR
舊 07-05-17, 11:24 PM   #8
spikekit
敗家仔

PSN  IDspikenineball
撳 share play 就彈app
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:57 AM   #9
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
抽到相同的SSR角色應該點處理?

舊 07-05-17, 07:09 AM   #10
ShinDou

2隻同技﹖我自己會留,可能之後會再出同名但有勁招,可以俾佢食左學技,當必肥升我覺得好蝕
舊 07-05-17, 10:04 AM   #11
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
退左個無人開局既架仔盟, 有無盟有位?
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 11:25 AM   #12
罐頭燒賣
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
方便既話收埋我

罐頭燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 02:26 PM   #13
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
方便既話收埋我 + 1 THX
931 428 680

舊 08-10-17, 07:04 PM   #14
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
方便既話收埋我 + 1 THX
931 428 680
開個盟比自己嘛

舊 08-10-17, 10:04 PM   #15
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: rinxlun 查看文章
開個盟比自己嘛
你諗多左, 我之前冇盟都係開住4個ACC自給自足XD, 我只係講下方法姐ORZ
我頭一個盟全死人ACC, 第2個盟入左唔夠半小時比人踢左, 跟住問FD D 盟又話滿人, 慶慶地開3個模擬器開多3個ACC自己玩算
加埋手機4個ACC

頭3個係專係開場, 第4個係我原本個ACC, 第5個係暫時代管, 不過因為咁玩太花時間, 所以都見到頭幾件已經冇再玩
連D 模擬器都比我DEL左, 如果你唔信我都可以CAP返同時開模擬器開場既相比你睇

此篇文章於 08-10-17 10:18 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 10:19 PM   #16
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
你諗多左, 我之前冇盟都係開住4個ACC自給自足XD, 我只係講下方法姐ORZ
我頭一個盟全死人ACC, 第2個盟入左唔夠半小時比人踢左, 跟住問FD D 盟又話滿人, 慶慶地開3個模擬器開多3個ACC自己玩算
加埋手機4個ACC

skip
哦,對 唔 住

但你果句野我真係覺得你串緊我

可能有個"囉"同埋你個Icon

同你講多次對唔住,ok?

仲要搞到你專登搵張圖去貼上來解釋,唔好意思

唔駛話咩信唔信,你都貼晒圖,仲會唔信咩?
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 10:23 PM   #17
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: rinxlun 查看文章
哦,對 唔 住

但你果句野我真係覺得你串緊我

可能有個"囉"同埋你個Icon

同你講多次對唔住,ok?

仲要搞到你專登搵張圖去貼上來解釋,唔好意思

唔駛話咩信唔信,你都貼晒圖,仲會唔信咩?
嚴格來講我係串緊自己, 同埋都唔係專登搵, 就咁入GAME CAP咋
唔係講笑, 呢招真心變態, 基本上可以不停咁開場....
BTW不停開場都會好快玩到頂唔順, 超花時間XD

此篇文章於 08-10-17 10:31 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 09:19 PM   #18
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

黎緊有得抽梅拿…

舊 07-06-17, 07:15 PM   #19
罐頭燒賣
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
Online對戰打唔贏

完唔到日任
另外想請教下sr防中同後衛有咩選擇?

此篇文章於 07-06-17 07:19 PM 被 罐頭燒賣 編輯。
罐頭燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 09:12 AM   #20
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 罐頭燒賣 查看文章
Online對戰打唔贏

完唔到日任
另外想請教下sr防中同後衛有咩選擇?
SR的話......

防中: 予選松山、卡魯治、RJ7浦邊

後防: 贊廸尼、羅拔臣、阿根廷後衛、中學樑仔、RJ7板本

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984

此篇文章於 07-07-17 09:19 AM 被 tsddr 編輯。
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 08:26 PM   #21
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
10連+4抽食哂屎......

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 08:28 PM   #22
ShinDou

而家諗住完全唔抽,等SSR UP POOL OR 龍/DF PICKUP POOL先抽 @@

不過而家日任咁改真係冇乜心機同佢清,要人ONLINE贏,ONLINE應該係人控﹖又要等又唔知打D咩歐洲陣,上得去打果D都唔會渣得去邊,應該好難完到,除左課長,課長都唔貪你每日1粒石啦

而家連聯賽我都唔打,可能等跌番落D聯賽先打下D新手陣屈分拎獎品算
舊 07-07-17, 08:31 PM   #23
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家諗住完全唔抽,等SSR UP POOL OR 龍/DF PICKUP POOL先抽 @@

不過而家日任咁改真係冇乜心機同佢清,要人ONLINE贏,ONLINE應該係人控﹖又要等又唔知打D咩歐洲陣,上得去打果D都唔會渣得去邊,應該好難完到,除左課長,課長都唔貪你每日1粒石啦

而家連聯賽我都唔打,可能等跌番落D聯賽先打下D新手陣屈分拎獎品算

好快有200萬DL活動話7月中
之後有新強襲有利華爾同利雲
之後活動有火野同有雷獸強哥....

唔係缺龍真係留下石,暑假大把野引你課

每日任ONLINE要贏一場係好煩,收少一石
除玩家之外其實有電腦

此篇文章於 07-07-17 08:34 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 11:35 PM   #24
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: okabe 查看文章
好快有200萬DL活動話7月中
之後有新強襲有利華爾同利雲
之後活動有火野同有雷獸強哥....

唔係缺龍真係留下石,暑假大把野引你課

每日任ONLINE要贏一場係好煩,收少一石
除玩家之外其實有電腦
不知是否改了, 今日任務不用再打ONLINE PVP
舊 07-07-17, 11:43 PM   #25
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Leong 查看文章
不知是否改了, 今日任務不用再打ONLINE PVP
改得好,打一場都叫容易
但要人一勝真係趕客
拎你一石姐駛唔駛SET咁難
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 12:48 AM

手機版 | APP版