Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 66 116 156 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 176 216 266  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
6eo 02:30 PM 11-09-18
試下玩麻矢留贊先
LR猫 07:26 PM 11-09-18
作者: iamleoluk:
試下玩麻矢留贊先
淫賤
darkvolver 07:56 PM 11-09-18
作者: LR猫:
淫賤

晉弓wara?

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 11:47 AM 11-10-18
試下玩麻矢留贊先
又話麻矢留贊
生放送睇住巨巨用晉司馬吊打30漢鳴
b_boy 07:09 PM 11-10-18
又話麻矢留贊
生放送睇住巨巨用晉司馬吊打30漢鳴
WHERE?
LR猫 08:11 PM 11-10-18
作者: b_boy:
WHERE?
G-station ? 好似, 手前IC好似係君の名は。
今朝係公司睇,直播無得replay都比我咁啱見到LEO巨巨吊打漢30
MR.CD-ROM 08:11 PM 11-10-18
留贊真係好廚
回成半
雖然只係10武但係已經頂到呂布以外任何超絕騎
6eo 01:08 AM 11-11-18
G-station ? 好似, 手前IC好似係君の名は。
今朝係公司睇,直播無得replay都比我咁啱見到LEO巨巨吊打漢30
嘩個場我打到PAT屎咁喎
對面守個時好朋友者

之前岩岩玩完幾場 太史孫策wara 同 霸弓捨陣, 完全唔記得點用狼主
darkvolver 09:17 AM 11-11-18
對面守個時好朋友者

之前岩岩玩完幾場 太史孫策wara 同 霸弓捨陣, 完全唔記得點用狼主

6士氣車上去,再司馬兄弟或文哥頹推一場...有時間加隻麻弓..都可以..

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 09:53 AM 11-11-18
對面守個時好朋友者

見到巨巨壓場嚇到標尿乜都禁晒出嚟
6eo 11:11 AM 11-11-18
作者: darkvolver:
6士氣車上去,再司馬兄弟或文哥頹推一場...有時間加隻麻弓..都可以..

完全唔明你講乜
見到巨巨壓場嚇到標尿乜都禁晒出嚟
enough

btw 我本身真係想玩留贊但我執deck 先發現原來我無咭
maxwaver 11:22 AM 11-11-18
無征壓留贊

SR太史真係睇完片都唔想用
遠弓天衣應該仲勁dbbb
darkvolver 12:57 PM 11-11-18
作者: maxwaver:
無征壓留贊

SR太史真係睇完片都唔想用
遠弓天衣應該仲勁dbbb

留贊白卡,機台印不是已經有征壓?我有張突擊,等陣想試下。

純情軒仔 01:14 AM 11-12-18
想搵大大教我玩WARA

利申:新手一名 常現旺角新之=[
由手機版發出
b_boy 12:48 PM 11-12-18
作者: 純情軒仔:
想搵大大教我玩WARA

利申:新手一名 常現旺角新之=[
由手機版發出
ID名?
6eo 03:00 PM 11-12-18
唔通係純情小顯顯?

細細個就聽過馬單hin哥既威名
darkvolver 03:11 PM 11-12-18
留賛真係好難死....其實佢個計有幾耐.....

LR猫 03:13 PM 11-12-18
作者: darkvolver:
留賛真係好難死....其實佢個計有幾耐.....

17.3C
好似係
darkvolver 03:30 PM 11-12-18
17.3C
好似係

下次更新應該會減時間....太惡...一突回滿....

MR.CD-ROM 07:54 PM 11-12-18
https://www.youtube.com/watch?v=pJ-ieAiDyzQ

鍾會真係好PK
6武會唔會合理D
darkvolver 08:11 PM 11-12-18
作者: MR.CD-ROM:
https://www.youtube.com/watch?v=pJ-ieAiDyzQ

鍾會真係好PK
6武會唔會合理D

晉應該多d特別角色....始終已經有點悶...

LR猫 08:22 PM 11-12-18
作者: MR.CD-ROM:

鍾會真係好PK
6武會唔會合理D
細過金田一會合理D
純情軒仔 12:46 AM 11-13-18
作者: b_boy:
ID名?
純情小顯顯
由手機版發出
純情軒仔 12:48 AM 11-13-18
唔通係純情小顯顯?

細細個就聽過馬單hin哥既威名
我都係跟蜆神學野=D
由手機版發出
b_boy 02:40 PM 11-13-18
作者: 純情軒仔:
純情小顯顯
由手機版發出
又學埋紅勇巨巨D衰野扮新手食上位
第一 ... 66 116 156 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 176 216 266  ... 最後

返回主題版面