Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-20, 08:43 AM   #126
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
黑子中苦無嗰下冇偷睇劇本真係做唔到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-20, 12:07 AM   #127
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
好在#13前3分鐘回顧先醒起#12仲未睇
(肺炎搞到唔知自己睇到第幾集....)

食蜂對自己洗腦風險其實都好大
點樣切換回原本記憶其實未必一定百分百....賭很大....
初春hacking整埋P圖~~黑子大勝!!!

砲姐要靠當麻全身擁抱先可以解除能力???
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-20, 01:53 AM   #128
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
右手哥隻右手原來唔只一隻龍,仲要係好多隻龍

(難能可貴嘅係啲龍全部都係手畫而唔係用CG hea做。

羅馬正教成班友仔居然以為可以對付到右手哥?原來都係不自量力。

經此一役後,炮姐墮入更深情網

但估唔到居然會係佐天做最佳助攻

初春亦順便幫手撳低黑子幾分鐘 XDD

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-20, 03:31 PM   #129
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
隻用色有啲微妙
但成個表現絕對對得住小說(?)

影碟賣得唔太理想
下一篇隨時當魔禁系列最後了吧?
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-20, 07:11 AM   #130
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
呢個年頭就算用埋賣虛寶送碟大法都好賣極有限..
串流平台對銷量影響愈來愈大,碟漸漸得番收藏價值,應該唔駛完全用賣碟量黎衡量出續作決策因素,,
如果單計賣碟數,小書痴上季賣果個量肯定出唔到第二季

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-20, 06:17 PM   #131
Game Master

好明顯三木總編係睇中串流至上先肯呢兩年幾連續去馬魔禁3,一方及炮姐T。

魔禁仲要係諗住快啲令新約可以動畫化而逼魔禁3開快車(開到炒車就別話)。

舊 05-24-20, 08:41 PM   #132
Game Master

變相係分割二期,成為史上最長播映期間嘅魔禁系列作品(2020年1月-9月)

起碼佢肯做完大霸星祭先延期去到七月尾重開。

舊 05-24-20, 11:30 PM   #133
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
好明顯三木總編係睇中串流至上先肯呢兩年幾連續去馬魔禁3,一方及炮姐T。

魔禁仲要係諗住快啲令新約可以動畫化而逼魔禁3開快車(開到炒車就別話)。
雖知有兩岸四地補底
不過既然都未有話語權去糾正正傳製作群
我都唔知新約係咪真係可以咁理想地去馬

都係珍惜下炮姐T
今集插曲幾神
延期都正常,上集啲龍齋設定都睇到畫死人
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-22, 05:32 PM   #134
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

粉粹機已忙GA文庫個邊ww

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 冬川基「とある科学の超電磁砲」総合THREAD丨鎌池和馬「とある魔術の禁書目録」総合THREAD Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1018 03-16-23 07:28 PM
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.22] Rage ~清談館~ 1000 06-19-15 09:57 AM
車路士球迷會Vol.22 ﹝~ 請移至Vol.23繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 01-21-12 11:44 PM
車路士球迷會Vol.21 ﹝~ 請移至Vol.22討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 09-22-11 10:52 AM
Game vol.22 (完) 魚伕 體育版 21 11-23-04 09:11 PM

現在的時間是 04:44 AM

手機版 | APP版