Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
歌絲˙暮斯 01:19 PM 07-12-18
作者: MultiPASS:
Blade形態+1
世界樹下體現神劍精神
由手機版發出
charcsc2000 02:57 PM 07-12-18
Blade形態+1
作者: 歌絲˙暮斯:
世界樹下體現神劍精神
由手機版發出
其實我覺得妮雅 神劍版係正過光焰...
焰 - 傳統日本大波單純女...
光 - 大波港女...
妮雅 - 蘿莉, 貓耳, 貧乳
fortel 03:49 PM 07-12-18
作者: HM:
game入面有得用你話幾好呢
綠毛LV4大技勉強算用到囉
歌絲˙暮斯 06:51 AM 07-13-18
作者: charcsc2000:
其實我覺得妮雅 神劍版係正過光焰...
焰 - 傳統日本大波單純女...
光 - 大波港女...
妮雅 - 蘿莉, 貓耳, 貧乳
Blade Nia 最重要既地方係下身
由手機版發出
野良猫 09:38 AM 07-13-18
部嘢成萬二円仲要壽記質素,真係買唔落手
高級嘍囉 10:22 AM 07-13-18
作者: 野良猫:
部嘢成萬二円仲要壽記質素,真係買唔落手
機械人模型Bandai係超晒班,Wave同壽屋係可以砌到好靚,但係全部細細粒真係會砌死人。
charcsc2000 11:31 AM 07-13-18
Blade Nia 最重要既地方係下身
由手機版發出
係咩....我like隻貓耳和蘿莉面...
下身j返光啦...
MultiPASS 12:30 PM 07-15-18
game入面有得用你話幾好呢
有鬼佬check隻game入面最新資料,
發現塞壬可以控制嘅資訊,
估計可能係黃金之國或以後DLC上使用。

https://nintendoeverything.com/rumor...mined-details/
angelsky 06:49 PM 07-16-18
壽屋隻模型幾間港店開訂個價都夠日森連運費來
歌絲˙暮斯 07:36 PM 07-16-18
之前未 clear 諗住買晒兩個 figure 當支持下。

E+ 玩完覺得好廢, cut 單都無得 cut
由手機版發出
MultiPASS 04:07 PM 07-29-18

頭兩隻熱賣似乎可以肯定blade series陸續有來,
下一隻會唔會係Nia呢
野良猫 04:08 PM 07-29-18
出埋老婆三號先啦,我要玩三位一体
MultiPASS 01:38 PM 08-02-18

今次前傳男一,
Sad End確定。
HM 07:41 PM 08-06-18

今次前傳男一,
Sad End確定。
前傳好似吸引過本篇
ZERO NEKO 09:18 PM 08-06-18
之前未 clear 諗住買晒兩個 figure 當支持下。

E+ 玩完覺得好廢, cut 單都無得 cut
由手機版發出

x2
MultiPASS 10:36 PM 08-06-18
前傳好似吸引過本篇
如果一早包埋前傳,
以一代天之聖盃劍主加真和滅三個男人的浪漫作賣點,
可能銷量依家已經有二百萬
charcsc2000 11:13 AM 08-07-18
如果一早包埋前傳,
佢應該做唔切....你見佢係咁update就知...明顯係趕貨...正路應該係今年尾先做好...
RPG之鬼 12:02 PM 08-07-18
佢應該做唔切....你見佢係咁update就知...明顯係趕貨...正路應該係今年尾先做好...
一早都講咗有班人去整撒爾達,又要配合年末中文化計劃
charcsc2000 12:29 PM 08-07-18
作者: RPG之鬼:
一早都講咗有班人去整撒爾達,又要配合年末中文化計劃
可能趕年報吧....
其實xb2有一半野可以cut左佢...好無聊又重複..
AKIRA桑 01:23 PM 08-07-18
鬼咩,上年聖誕檔期得佢呢隻大作,DQ11又放飛機,之後同期仲要有隻zelda既DLC英傑之詩,都唔知有冇放返d人返來做xb2。

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
MultiPASS 02:46 PM 08-07-18
作者: AKIRA桑:
鬼咩,上年聖誕檔期得佢呢隻大作,DQ11又放飛機,之後同期仲要有隻zelda既DLC英傑之詩,都唔知有冇放返d人返來做xb2。

一直有留意高橋同光田twitter都知隻XB2係不斷趕工,
上年年尾出應該係老任政策,要為NS第一個假期銷售護航。
依家睇返轉頭XB2如果今年暑假先出(連前傳)可能仲好。
AKIRA桑 03:21 PM 08-07-18
一直有留意高橋同光田twitter都知隻XB2係不斷趕工,

上年年尾出應該係老任政策,要為NS第一個假期銷售護航。

依家睇返轉頭XB2如果今年暑假先出(連前傳)可能仲好。

唔駛問阿貴,一定係老任set既期,但我會諗,成隻xb2,野心實在太大,即使我爆左機,我估我盡其量都係玩左一半份量,基本上絕大部分神劍我都無心機去抽,更枉論神劍既支線任務,而近乎無聊既城鎮任務更加唔駛講,只係剛開始遊戲,先傻更更走去做。所以我有時會諗,不如好似Persona5咁,砍走晒d城鎮任務佢,無眼屎,乾淨盲。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
fortel 03:24 PM 08-07-18
如果一早包埋前傳,
你真係講到而家隻DLC好似唔洗錢咁
charcsc2000 03:26 PM 08-07-18
作者: AKIRA桑:
唔駛問阿貴,一定係老任set既期,但我會諗,成隻xb2,野心實在太大,即使我爆左機,我估我盡其量都係玩左一半份量,基本上絕大部分神劍我都無心機去抽,更枉論神劍既支線任務,而近乎無聊既城鎮任務更加唔駛講,只係剛開始遊戲,先傻更更走去做。所以我有時會諗,不如好似Persona5咁,砍走晒d城鎮任務佢,無眼屎,乾淨盲。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
真心係好無聊...
如果佢cut左呢兩樣野, 應該可以減少100小時遊玩時間...
AKIRA桑 03:53 PM 08-07-18
真心係好無聊...
如果佢cut左呢兩樣野, 應該可以減少100小時遊玩時間...
我覺得神劍任務應該要保留,否則連梗有既特色都無埋,再者,神劍任務大多都不錯,係我懶得去抽劍。當然,我係指故事類既任務,而那找材料找怪獸,唔該真係一個起,兩個止。

第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面