Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-04, 07:40 PM   #1
綾 靜香
Insane Gamer
☆DoRaEMoN☆

註冊日期: Mar 2002
推介

呢間野係bar+restaurant咁
好外國feel
又一城同海港城都有
d野勁大碟,價錢都合理,好好味
環境幾好,service好,有小朋友去仲有波波同遊戲派
但硬係唔得個名....係又一城既幾底層(我永遠搞唔清又一城d層數@.@)
海港就2樓,幾暗角位,但睇到海

有冇人記得個名??
and大家可以去試下呀~

(最緊要係尖咀o個間d女好得,上次萬聖節去,又扮天使又魔鬼咁 )

舊 01-15-04, 07:46 PM   #2
jamsquare
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
釘壞人乎??

太貴喇對我黎講
今個sem food做project
compare佢同shooters
食到窮

不過佢真係好過shooters

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-04, 08:36 PM   #3
綾 靜香
Insane Gamer
☆DoRaEMoN☆

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by jamsquare :
釘壞人乎??

太貴喇對我黎講
今個sem food做project
compare佢同shooters
食到窮

不過佢真係好過shooters
似係啦~~

shooters係邊度黎~?

舊 01-15-04, 08:48 PM   #4
jamsquare
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
Originally posted by 綾 靜香 :

似係啦~~

shooters係邊度黎~?
有幾間嫁好似
山頂都好似有
我去過個間起美麗華地下

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
除左 E888 外仲有冇正既 earphone 推介 中華牌 影音館 20 01-22-03 02:55 PM
mini game 推介 子貓物語hihi 手機資訊/電腦軟硬討論 3 11-21-02 04:54 PM

現在的時間是 11:21 AM

手機版 | APP版