Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
wingzero_W0 06:13 PM 12-07-17
1830開賣。。。

差點想衝過去
fami~yan 06:18 PM 12-07-17
TOYSOUL第一日我會去喎,有冇人想搏下果邊平D,我會一大早去,可以幫手買一兩盒既
jason 仔 06:18 PM 12-07-17
仲話唔多貨,根本係度唧牙膏式出售
赤兵尉SETH 06:40 PM 12-07-17
fb全日都係見轉賣post, 無見人開箱玩

作者: fami~yan:
TOYSOUL第一日我會去喎,有冇人想搏下果邊平D,我會一大早去,可以幫手買一兩盒既
我都會去排第一日, 目標係MHW版ps4 pro
真係有合理價ooq都會考慮
sunhikari 06:56 PM 12-07-17
作者: 赤兵尉SETH:

都有人開箱~
最少我都叫見到4-5個post係開箱

Sent from my iPhone using Gaforum
Rance 07:19 PM 12-07-17

OT:幾點排好?我都想訂機
Sar8 07:33 PM 12-07-17
15號考試撞到應一應
赤兵尉SETH 07:42 PM 12-07-17
作者: Rance:
我都之前都未試過排目標, 諗住預早一兩個鐘倒咋 a
sunhikari 07:44 PM 12-07-17
難得大埔有MB 00q現貨

$2380

Sent from my iPhone using Gaforum
Eternal Wind 08:01 PM 12-07-17
信和$2480

可能等百貨公司仲平
野良猫 08:15 PM 12-07-17
作者: Rance:
我嗰時排千值黑岩男,六點左右到都排6X

MHW名額好似一日得50個?
起碼都早一日啦
GN00508771 08:40 PM 12-07-17
作者: sunhikari:
你呢個價亦唔止貴$100-$400咁簡單呢........

日圓而家7算賣27000日圓,100%7算計係$1890
孤仔昨日開訂都要收$1950
而家網上炒家已經最高位達$2800........就黎炒過$1000
真係仲好賺過IPHONE....
雖然唔係話贊成吊高來賣

但唔通真係27000 7算 =賣街個價咁過份呀 唔使搵食咩
fami~yan 09:49 PM 12-07-17

我都係MHW機,你預幾時開始排?

睇到了,一兩個鐘應該唔得喎...
野良猫 10:11 PM 12-07-17
我都係MHW機,你預幾時開始排?

睇到了,一兩個鐘應該唔得喎...
仲要唔知佢點玩

之前排千值黑岩男
佢名額話就話100(好似),但見即場排都有人買到
因為佢係分隊排,除咗普通入場隊外,買唔同嘢有唔同隊(SONY隊)

MHW機佢話50,但實際佢係全部都俾哂SONY隊排?即係一般等入場嘅人一定冇?
定係名額50,排SONY嗰邊隊嘅25,一般入場嘅25名頧?
定係根本唔止50,一般入場嘅都有50?

尤其MH嘢,有心要入手嘅都係有所覺悟排一日好啲
仲要頭25個內先安全
赤兵尉SETH 10:52 PM 12-07-17
會埸先行預訂o者, 唔係會限定發售...
我無更大決心, 頂到盡都係7~8點去排

不過TOYSOUL除左訂限定機同撞下有無ooq之外 真係無其他野有興趣...
ゆり 11:09 PM 12-07-17
會場價應該仲離譜過依家街價
abe 10:08 AM 12-08-17
Under $2000入手,但其實都係覺得OOR靚d
ooq

柚原このみ 10:45 AM 12-08-17
請善用SPOILER
Sar8 11:51 AM 12-08-17
有review話因為有爆甲所以d件易甩?
fami~yan 02:47 PM 12-08-17
作者: Sar8:
已開盒,唔算易甩喎

反而關節有D難扭
Sar8 04:10 PM 12-08-17
原來個盾冇盾炮果個位,估唔到
GN00508771 05:15 PM 12-08-17
作者: Sar8:
已開盒,唔算易甩喎

反而關節有D難扭
可能又係個體差
我開左隻唔鬆但又唔係好實

要拎出來唔難 但又唔會話郁郁下就跌出來
怪盜小G 12:15 PM 12-09-17
反嘔城連賣都無得賣啊
柚原このみ 05:00 PM 12-09-17
FB開始2300恐慌性拋售
日本今日開賣,日森林D新品貨開始升返,咩玩法
Sar8 05:18 PM 12-09-17
過左度氣又唔想買了
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131  ... 最後

返回主題版面