Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後
電視遊戲討論版>SFC Mini / SNE Classic - 29/9/2017 (Star Fox 2 included)
12號四分衛 11:58 AM 07-05-17
作者: 天野:
上面文章提到真係出製品版?
未有係其他媒體聽過會出製品版。。 唔
Rance 12:13 PM 07-05-17
美國日本都未開,得歐洲有開過,搞乜
Freddy 12:23 PM 07-05-17
作者: Rance:
美國日本都未開,得歐洲有開過,搞乜
聽聞有炒家掃晒pre-order d貨然後高價係ebay到賣
可能老任諗緊對策...
harakuma 12:29 PM 07-05-17
作者: Freddy:
聽聞有炒家掃晒pre-order d貨然後高價係ebay到賣
可能老任諗緊對策...
係就好

因為就算日亞開賣, 我地都係快唔過當地D轉賣屋, 仲要係專業個隻, 你睇日亞SWITCH, 無貨咩?唔係呀, 只不過變晒私人賣, 但個貨又係亞記個倉度出, 你話棧鬼唔棧鬼?
lineage19 03:14 AM 08-02-17
話說...日版係唔係仲未開訂?
唔係話10月出咩? 8月喇喎

定係我MISS左?
Rance 12:19 PM 08-02-17
美國同日本都未開訂,美國有風8月尾開
now_loading 05:36 PM 08-03-17
好失望, 會唔會好似紅白機MINI咁比人屯貨屯到停產都買唔到
部SWITCH 到現在唔食炒WALK IN都買唔到, 最離譜日本都係冇, D 機唔知死晒去邊
赤武神 05:41 PM 08-03-17
作者: now_loading:
好失望, 會唔會好似紅白機MINI咁比人屯貨屯到停產都買唔到
部SWITCH 到現在唔食炒WALK IN都買唔到, 最離譜日本都係冇, D 機唔知死晒去邊
switch在日本係出幾多貨就賣幾多,係產能達不到需求
近兩星期其實已經多左幾倍出貨
Rance 07:01 PM 08-03-17
紅白機點會買唔到,而家都重係賣緊六百尾之嘛
12號四分衛 10:23 PM 08-03-17
香港,大把貨
外國,一機難求
now_loading 04:46 PM 08-04-17
緊係唔咁心升左50%

作者: 12號四分衛:
香港,大把貨
外國,一機難求
日本夾公仔機成日見到有, 可能用幾萬YEN都出唔到黎
harakuma 04:54 PM 08-04-17
有少少離題,

原來日本有個同人之類組織有出開D二次創作舊主機遊戲音樂.

可惜FC龍珠得一首, 只有龍珠ZII既打斗音樂, 如果有其他龍珠就正, 個人最LIKE Z3.

http://www.etlanz.com/fcsound/setlist.html

最下有試聽, 其他都有, 幾正
neo2046 10:06 AM 08-22-17
ニンテンドークラシックミニ スーパーファミコン 紹介映像
https://www.youtube.com/watch?v=Nvg00aOwqxk
作者: :

Rance 11:22 AM 08-22-17
肯開預約未呀
IDGAF 12:02 PM 08-22-17
唔合香港有無機會返到歐版機,
睇之前的報導個,部機外型應該同日版差唔多,
但收錄的遊戲係英文版。

因為想玩的SFC GAME多數已經係GBA買過加強版的日版盒帶,
同係Wii買過日版的下載版,玩過了。
想有另一種遊戲體驗。

唔知幾時先會把SFC、N64、WiiU等的下載版遊戲帶到NS上發售呢?
八仙果 01:21 PM 08-22-17
肯開預約未呀
日本官網 store 死咗一段時間,
唔知關唔關事。
enishi 01:24 PM 08-22-17
作者: 八仙果:
日本官網 store 死咗一段時間,
唔知關唔關時。
今朝係自訂版 Switch 開放預訂
由手機版發出
Rance 01:30 PM 08-22-17
美版bestbuy開左訂,其他應該都近了....
八仙果 01:42 PM 08-22-17
作者: enishi:
今朝係自訂版 Switch 開放預訂
由手機版發出
話時話,日版仲未開訂 ...
信長 05:37 PM 08-22-17

Rance 05:54 PM 08-22-17
唉原來美國AMAZON都開左,不過用左條隱藏LINK, 見到O個版先係假野...
一早已經賣哂...
https://www.amazon.com/Nintendo-Digi...f-bfef9bb8e133
Trader02 01:46 AM 08-23-17
唔少2D橫向經典作品,如惡魔城,魂斗羅,馬利歐,聖劍傳說等等。可惜是沒亂馬/奇奇怪界等作员。
mrk 03:36 PM 08-23-17
作者: LEGOCAPTOR:
唔合香港有無機會返到歐版機,
睇之前的報導個,部機外型應該同日版差唔多,
但收錄的遊戲係英文版。

因為想玩的SFC GAME多數已經係GBA買過加強版的日版盒帶,
同係Wii買過日版的下載版,玩過了。
想有另一種遊戲體驗。

唔知幾時先會把SFC、N64、WiiU等的下載版遊戲帶到NS上發售呢?
我上個月已搵左舖頭(電玩直銷網)訂歐版啦!
拖羅仔 11:25 PM 08-24-17
作者: 八仙果:
話時話,日版仲未開訂 ...
日本任天堂官方twitter話9月中先開始舖頭pre-order
AhTin 01:40 PM 08-25-17
唉原來美國AMAZON都開左,不過用左條隱藏LINK, 見到O個版先係假野...
一早已經賣哂...
https://www.amazon.com/Nintendo-Digi...f-bfef9bb8e133
之前成功預訂的,今早會見到有介紹圖片了,連結也換成官方樣式的了
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後

返回主題版面