Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.1
雷火武 07:00 PM 03-16-17
剛剛打左一場
有無人都係玩鎚?
試左場brave 鎚
平常連技係x>x>r>x>x loop?
剛溜同真溜未試清楚
nomezero 07:43 PM 03-16-17
唉....我隻背水貓廢左......
遠攻由364(X)趺到264(XX).....
遠攻強化由*1.1變*1.05
背水遠攻40變20.....
貓能力同武器都改弱左
Tannhauser Gate 08:10 PM 03-16-17
差咁多
滅龍士 08:52 PM 03-16-17
server未開網聯唔到,有冇人呢兩日出o黎面聯升HR?/
Terry仔 10:18 PM 03-16-17
請問有無人會唔要果條初回特典code?! XD
我想要個主題
大破人間 10:43 PM 03-16-17
作者: 滅龍士:
聯機打之前,有冇人教路點整大個倉嘅空位?已經打咗緊急桃毛同角龍,個倉仲係得塞到爆嘅14版之餘,仲有d event speech bubble冚扮爛傾過哂,都冇新收納書同收納任做,點解決呢個大問題?
打村上位

清清下任就會出現一個採取天彗龍掉下的鱗片任

做完就可以龍識船研究所擴充設施,其中一項就是ITEM BOX擴大
滅龍士 10:48 PM 03-16-17
作者: 大破人間:
打村上位

做完就可以龍識船研究所擴充設施,其中一項就是ITEM BOX擴大
Thx,已經賣咗7個lv嘅岩穿券同下位端材應急一陣
滅龍士 12:21 AM 03-17-17
擴張o左一版item box,仲以為執甲殼任有天彗亂入,點知係隻毒雞
Tannhauser Gate 12:41 AM 03-17-17
真之魂
鈴蘭 12:48 AM 03-17-17
作者: 大破人間:
打村上位

村上位點打?我根本唔見有新村任
滅龍士 12:54 AM 03-17-17
村7星徹甲虫同白跳王一定要打,key任o黎,打完出key土砂,清埋就出執甲殼任,d甲殼個個區都有,小心d搵周街執就得。D甲殼最好執多d,留俾研究院開防具合成,一用就用ok多
另外G1星白跳王+野豬王同大怪鳥係key任
滅龍士 01:18 AM 03-17-17
飛行酒場の心:笛名人+KO術

band友國民skill
雷火武 01:48 AM 03-17-17
今晚已經上網連到機啦⋯同fd打左幾粒鐘
仲話連唔到
大破人間 08:18 AM 03-17-17
作者: 鈴蘭:
村上位點打?我根本唔見有新村任
證明你仲未清MHX既村下位KEY任

理論上清左千刃,黑蝕,轟龍, 雷狼. 爆龍後就會出天回龍同四天王(MHX畢業任)
打埋天回龍(四天王唔駛打)就會出緊急任桃毛獸

打完出村上位

作者: 雷火武:
仲話連唔到
我都見人話開左SERVER
但我昨晚連上去出現SERVER維修中就以為未開, 今朝未試
滅龍士 09:44 AM 03-17-17
LV.16燼滅,HR100先打到
神風@AMD 09:57 AM 03-17-17
作者: 雷火武:
仲話連唔到
尋日大約晚上6-9點關過ser維修
滅龍士 10:28 AM 03-17-17
http://pastebin.com/GFM7rq4K
閣螳螂 アトラル・カ
大破人間 10:34 AM 03-17-17
作者: 滅龍士:
G級解禁怪閣螳螂
Icon右下左邊係擬態,右邊係真身

百度禁外連

你post左一堆圖我都只看到為孩子們築起溫暖的宿舍或為孩子送暖
大破人間 10:39 AM 03-17-17
剛剛升到村8星可以即刻係研究所再開多頁ITML BOX
Tdot 11:08 AM 03-17-17
SP狩技有咩用的?
大破人間 11:19 AM 03-17-17
作者: Tdot:
SP狩技有咩用的?
《各狩獵風格的在 SP 狀態下的效果》
公會風格:使用部分道具的速度變快。
強襲風格:即便攻擊沒打中,狩技能量也會徐徐恢復。
空戰風格:加快恢復踩踏跳躍時所消耗的耐力。
武士道風格:延長即時系列動作的判定時間,讓即時迴避/防禦變得更容易。
勇者風格:更快累積勇者能量。
鍊金風格:更快累積鍊金能量。
獵喵:減少發動輔助行動的消耗量。
隨從艾露:提升發動輔助行動的頻率。
暗黑騎士 02:29 PM 03-17-17
狩技裝備量係咪到一定級數會增加,現在都只可裝一個
wang2009hk 02:39 PM 03-17-17
作者: 暗黑騎士:
看風格

有些風格裝3個,有些風格只能裝1
滅龍士 03:12 PM 03-17-17
作者: 暗黑騎士:
作者: wang2009hk:
看風格