Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-15-16, 11:20 AM   #651
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
幾時帶我捉怪啫
原來你都有反?

星期六或日搵日/晚啦
(今個星期應該幾好,因為曼聯踢星期五凌晨)

想捉咩先?

舊 08-15-16, 11:24 AM   #652
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
原來你都有反?

星期六或日搵日/晚啦
(今個星期應該幾好,因為曼聯踢星期五凌晨)

想捉咩先?
梗係有玩, 係進度慢d咁解啫

捉咩都好啦, 唔好公廁蝠就得
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 11:24 AM   #653
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
睇攻略話巢穴捉嘅多數低iv

尋日第一次去龜公園,捉咗堆返嚟CHECK又真係好低

另外香港有無小火龍/奇異種子巢?

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 11:27 AM   #654
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: Reishin 查看文章

我星期五晚捉果23隻的確都係低IV
尋日係比卡超公園果十幾隻都係

BTW哪來的攻略資料?

小火龍同奇異種子暫時都無聽過有巢

舊 08-15-16, 11:28 AM   #655
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
梗係有玩, 係進度慢d咁解啫

捉咩都好啦, 唔好公廁蝠就得
你咩進度先?

舊 08-15-16, 11:29 AM   #656
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
你咩進度先?
67/146
舊 08-15-16, 11:39 AM   #657
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
但係真係好猖獗,我公司一有人用外掛,好似病毒咁,一個傳一個,結果9成人用外掛。
我就享受同女朋友一齊出去捉精靈樂趣,但見到佢捉唔到唔開心都心痛,仲要燒埋機。。
今日去維修部同佢等左2個鐘,原來並不孤單 XDDD
由手機版發出
想知比人Ban左未

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我寧願唔齊慢慢捉好似琴日搭車見到啟暴真係超興奮
我都係咁話. 本來就係鬥長命, 你睇下後面D lv要幾多exp
隻game除左出去行之外, 真係無咩遊戲性剩低. 唔去行我不如玩本傳(依幾日真係得閒拎隻黑白出嚟玩

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 11:47 AM   #658
fortel
Game Master

被無視,DEL

此篇文章於 08-15-16 12:50 PM 被 fortel 編輯。
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 11:49 AM   #659
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
67/146
我指lv

舊 08-15-16, 12:06 PM   #660
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
巢出一定極低iv的,主要用來執糖
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 12:10 PM   #661
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
有無性趣搵日一齊去?
我係過氣屯門人可以帶路
而且一直單槍匹馬,都想同人一齊交流下

地圖睇左陣,真係幾多鬼斯
都好喎
如果係會星期六日早上定下午先?
GAF捉鬼敢死隊
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 12:14 PM   #662
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
引用:
作者: Reishin 查看文章

旺角,太子區都幾多奇異種子出沒下,尤其亞偕老街一帶...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 12:17 PM   #663
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我指lv
舊 08-15-16, 12:39 PM   #664
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
捉鬼等到聽晚7月14捉餐飽

元朗百鳥塔就大岩蛇巢
荔枝角公園就車厘龜
香港全土就波音蝠巢
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 12:41 PM   #665
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
想知比人Ban左未
聽佢地講最多4小時。
所以真係要做下野,如果大把台灣領獎果d笑話。但技術上唔知係咪會有難度,無從判斷真假gps?
由手機版發出
舊 08-15-16, 12:42 PM   #666
yorkyork

註冊日期: May 2010
巴哈仔話真ban會收信,
你咪問下同事有冇收到
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 12:46 PM   #667
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: yorkyork 查看文章
巴哈仔話真ban會收信,
你咪問下同事有冇收到
如果被ban收信我應該會知XD
咁樣問人ban左未太串,仲有用得外掛大部分都係d senior 以上XDDD
由手機版發出
舊 08-15-16, 12:49 PM   #668
Eking

引用:
聽佢地講最多4小時。
所以真係要做下野,如果大把台灣領獎果d笑話。但技術上唔知係咪會有難度,無從判斷真假gps?
由手機版發出
其實點會有難度, 只係要BAN幾多人先阻嚇到其他人ONLY, 佢本身因為連GOOGLE ACC, GOOGLE ACC 本身係有記錄使用者地區, 你冇可能24HR 都飛緊, 只要CHECK 呢樣野基本100%捉到, 重可以計埋距離速度, 分分同國家飛都可以捉埋~

舊 08-15-16, 01:04 PM   #669
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
都好喎
如果係會星期六日早上定下午先?
GAF捉鬼敢死隊
下午啦,上午仲未起身
嘉芙黎唔黎?
仲有屯門人Lucifer?
都歡迎其他版友黎一齊過鬼節(大誤)

有興趣者請講低星期六定日OK

MK-2: 六O 日O
半人馬:

舊 08-15-16, 01:04 PM   #670
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
如果被ban收信我應該會知XD
咁樣問人ban左未太串,仲有用得外掛大部分都係d senior 以上XDDD
由手機版發出
向senior表達關心!!咁係非常正面嘅舉動!!

或者抄低佢地ID上來

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 01:07 PM   #671
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: Eking 查看文章
其實點會有難度, 只係要BAN幾多人先阻嚇到其他人ONLY, 佢本身因為連GOOGLE ACC, GOOGLE ACC 本身係有記錄使用者地區, 你冇可能24HR 都飛緊, 只要CHECK 呢樣野基本100%捉到, 重可以計埋距離速度, 分分同國家飛都可以捉埋~
let say
如果只係銅鑼灣同金鐘距離, 我相信未必可以一口咬定玩家係外掛

公司係金鐘, GPS長期處於不穩定狀態, 游走金鐘各處
可以坐係office孵到2km
電話型號: s4, 中移動儲值4G卡

此篇文章於 08-15-16 01:14 PM 被 半人馬-RigiL- 編輯。
舊 08-15-16, 01:08 PM   #672
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
下午啦,上午仲未起身
嘉芙黎唔黎?

半人馬:
好呀, 下午就得
舊 08-15-16, 01:08 PM   #673
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
被點名了

除非有老噴,否則我對PKM-GO的熱情已降了不少.....
食飯就OK
你們是打算去湖山還是屯門市鎮公園?

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 01:10 PM   #674
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
下午啦,上午仲未起身
嘉芙黎唔黎?

半人馬:六O 日O (問下另一半先再答覆)
問下另一半先再答覆
舊 08-15-16, 01:13 PM   #675
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

半人馬: 六O 日O (問下另一半先再答覆)
雷帝.嘉芙: 六O 日O

註:只打下午,晚上隨意,上午搵周公

暫時係咁

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 12:28 AM

手機版 | APP版